LOGO1


Κάθε κυρία είναι πολύ προσεκτική στην επιλογή ενός αρώματος για τον εαυτό της.

Thisavros2Η ποικιλία των αρωμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μπουκέτο που ταιριάζει στις ιδιοτροπίες κάθε γυναίκας, καθώς και στα συγκεκριμένα οικονομικά μιας fashionista. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πιο ακριβά και πολύ φωτεινά αρώματα που εκπλήσσουν με τη μυρωδιά τους.

Περιεχόμενο

  • Roja, Roja Dove, 100 ml, €2.398
  • Musk Oriental Goldskin Swarovski, Ramon Molvizar, 100 ml, €599
  • Songe Pour Lui, Majda Bekkali, 120 ml, €449
  • Ellipse, Jacques Fath, 92 ml, €839
  • Idylle Baccarat Lux Edition, Guerlain, 30 ml, €2.098
  • Golden Delicious, DKNY, 50 ml, €6.994
  • Emerald Reign, House Of Sillage, 75 ml, €549

Roja, Roja Dove, 100 ml, €2.398

Thisavros3Μια τόσο τεράστια τιμή για αυτή τη μάρκα επιτεύχθηκε λόγω της αρχικής και έντονης μυρωδιάς της κανέλας με ρητίνες και αρκετών άλλων ειδών ξύλου. Αλλά αυτό δεν είναι όλο το highlight του αρώματος. Εκτός από το γεγονός ότι το άρωμα δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια, στο ίδιο το μπουκάλι προστέθηκε επίσης ελαφρώς εκσυγχρονισμένο, αληθινό φύλλο χρυσού.

Musk Oriental Goldskin Swarovski, Ramon Molvizar, 100 ml, €599

Thisavros4Μια τόσο τεράστια τιμή για το άρωμα Ramon Molvizar επιτεύχθηκε χάρη στον συνδυασμό κοσμημάτων και λεπτομερειών αρώματος. Στο μπουκάλι προστέθηκαν αληθινά κρύσταλλα Swarovski, τα οποία, αν και δεν αλλάζουν τη συμβίωση των ζουμερών φρούτων και ενός μπουκέτου λουλουδιών, σίγουρα διακοσμούν αυτή τη μάρκα.

Songe Pour Lui, Majda Bekkali, 120 ml, €449

Thisavros5Θα παρατηρήσετε αυτό το άρωμα στον πάγκο του καταστήματος με την πρώτη ματιά. Η μάρκα διακρίνεται όχι μόνο από το αρχικό της άρωμα, αλλά και από τα μπουκάλια της με τη μορφή δημιουργικών έργων γλυπτικής τέχνης. Ο δημιουργός της μάρκας κάλεσε ειδικά τον γλύπτη Claude Justamont να δημιουργήσει τη σειρά της, που ενσάρκωσε όλες τις πιο κρυφές επιθυμίες του φανταστικού λάτρη των λαμπερών αρωμάτων. Παρεμπιπτόντως, τα αρώματα περιλαμβάνουν κέδρο, μπαχαρικά, βανίλια, ούτι και ξύλο κασμίρι.

Ellipse, Jacques Fath, 92 ml, €839

Thisavros6Ένα απλό μπουκάλι και ένα οικείο μπουκέτο από ξυλώδεις νότες μαζί με βρύα και αγριολούλουδα μπορεί να σας εκπλήξουν σε τόσο υψηλή τιμή. Το γεγονός είναι ότι πρόκειται για ένα πραγματικό vintage, το άρωμα ήταν σε παραγωγή τη δεκαετία του 70-80, οπότε έχουν απομείνει πολύ λίγα από αυτά.

Idylle Baccarat Lux Edition, Guerlain, 30 ml, €2.098

Thisavros7Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους δημιουργούς αρωμάτων να εκπλήξουν τις πλούσιες κυρίες, γι' αυτό αποφάσισαν να συσκευάσουν τα πιο απλά μπουκέτα από κρίνα, τριαντάφυλλα και παιώνιες σε πολύ ακριβές συσκευασίες. Ναι, η τιμή αυτής της σειράς εξαρτάται μόνο από τη μοναδικότητα του κρυστάλλινου μπουκαλιού με επιχρύσωση.

Golden Delicious, DKNY, 50 ml, €6.994

Thisavros8Και πάλι, η μάρκα των διάσημων αρωμάτων αποφάσισε να μην αλλάξει τις συνηθισμένες μυρωδιές, αλλά μόνο να ενημερώσει τη συσκευασία της. Αυτό το άρωμα είναι γνωστό σε πολλούς· η σύνθεση περιλαμβάνει κρίνους της κοιλάδας, μήλα, λευκό κρίνο και δαμάσκηνο. Μόνο εσείς είναι απίθανο να αναγνωρίσετε το μπουκάλι - μετά το 2011 ήταν διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους. Παρεμπιπτόντως, ο κατασκευαστής διαβεβαιώνει ότι αυτή η απόφαση συνδέεται με φιλανθρωπία - όλα τα χρήματα από τα μπουκάλια πηγαίνουν για να βοηθήσουν τους λιμοκτονούντες.

Emerald Reign, House Of Sillage, 75 ml, €549

Thisavros9Στο μπουκάλι, μαζί με ζουμερά φρούτα, συνθέσεις σανταλόξυλου και μοσχοκάρυδου, μπορείτε να βρείτε κρύσταλλα Swarovski και σμαράγδια. Ένα τέτοιο βάζο με άρωμα θα διακοσμήσει το μπουντουάρ σας για πολύ καιρό.

Φυσικά, δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά τόσο ακριβά αρώματα. Είναι καλό που άλλοι δημιουργοί αρωμάτων δίνουν περισσότερη προσοχή στα μπουκέτα και τις συνθέσεις διαφορετικών αρωμάτων, παρά στην εμφάνιση του μπουκαλιού.

Πηγή: https://krasotka.cc