LOGO1


Η ομορφιά μιας γυναίκας αποκαλύπτεται πιο βαθιά αν μυρίζει όμορφα.

Sexy aresoun stous antres2Έρευνες αποκάλυψαν ποιες μυρωδιές τρελαίνουν τους άντρες.

Περιεχόμενο

  • Βανίλια
  • Γιασεμί
  • Λεβάντα
  • Υλάνγκ-υλάνγκ
  • Πορτοκάλι

Βανίλια

Οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν στο λεπτό άρωμα της. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές γυναίκες επιλέγουν αρώματα βανίλιας· πολλά κεριά έχουν αυτό το άρωμα. Η βανίλια προκαλεί ζεστασιά και άνεση και διατηρεί αυτό το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Sexy aresoun stous antres3https://www.pinterest.com/

Το λεπτό άρωμα της βανίλιας κάνει μια κυρία πιο ελκυστική και επιθυμητή στα μάτια του αντίθετου φύλου. Η βανίλια περιέχεται στα αρώματα Prada Candy, Jimmy Choo Fever, Paco Rabanne Pure XS For Her.

Sexy aresoun stous antres4https://www.pinterest.com/

Γιασεμί

Αυτή είναι η ενσάρκωση του αισθησιασμού και της μαγνητικής έλξης των ανδρών. Η γλυκιά μυρωδιά τονίζει τη θηλυκότητα και τη χάρη. Βελτιώνει την ευεξία και χαρίζει καλή διάθεση. Αυτό το άρωμα μπορεί να γυρίσει το κεφάλι ακόμα και του πιο αυστηρού άντρα. Ονομάζεται «σεληνόφως της αγάπης».

Sexy aresoun stous antres5https://www.pinterest.com/

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του. Το Jasmine βρίσκεται στο Beauty (Calvin Klein), στο Λονδίνο (Burberry).

Sexy aresoun stous antres6https://www.pinterest.com/

Λεβάντα

Οι νότες του έχουν μια μοναδική σέξι γοητεία. Ονομάζεται «φυτό της αγάπης». Η βασίλισσα Κλεοπάτρα της Αιγύπτου χρησιμοποιούσε συχνά αυτό το άρωμα· οι άνθρωποι εξακολουθούν να δημιουργούν θρύλους για την ομορφιά της.

Sexy aresoun stous antres7https://www.pinterest.com/

Επιστήμονες στο Σικάγο απέδειξαν ότι η μυρωδιά αυξάνει τη ροή του αίματος στο ανδρικό γεννητικό όργανο. Το Lavender βρίσκεται στο Moonlight Serenade Scented Water Gucci, Sarah Jessica Parker Lovely.

Sexy aresoun stous antres8https://www.pinterest.com/

Υλάνγκ-υλάνγκ

Το τροπικό λουλούδι θεωρείται ένα ισχυρό αφροδισιακό που το απολαμβάνουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοποιία. Η μυρωδιά είναι πλούσια, επομένως συνήθως αραιώνεται με γιασεμί.

Sexy aresoun stous antres9https://www.pinterest.com/

Το Ylang-ylang περιέχεται στο White Musk, Dolce&Gabbana “Velvet Love”, Chanel No5. Εάν μια γυναίκα έχει ξεμείνει από άρωμα, μπορείτε να απλώσετε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο στον καρπό σας και να πάτε σε οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός.

Sexy aresoun stous antres10https://www.pinterest.com/

Πορτοκάλι

Με τη μοναδική φρεσκάδα του ξυπνά έντονα συναισθήματα. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να εξάψετε το ενδιαφέρον ενός άνδρα και να παραμείνετε στο επίκεντρο της προσοχής του. Η γυναίκα θα φαίνεται νεότερη και πιο ελκυστική. Θα μείνει εκτός συναγωνισμού.

Sexy aresoun stous antres11https://www.pinterest.com/

Το πορτοκάλι βρίσκεται στα Chanel “Coco Mademoiselle”, Moschino “I Love Love”, Clinique Happy για γυναίκες.

Sexy aresoun stous antres12https://www.pinterest.com/

Οι άνδρες ανταποκρίνονται καλά στις μυρωδιές. Αυτά τα αρώματα, κατά τη γνώμη τους, μυρίζουν πολύ σαγηνευτικά. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε τον επιλεγμένο σας και να διατηρήσετε το πάθος στη σχέση σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/kosmetika/samye-seksualnye-aromaty-po-versii-muzhchin