LOGO1


Υπάρχουν πολλοί λαοί και χώρες στον κόσμο. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας, οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους ιδέες για ευχάριστες μυρωδιές και αρώματα.

Dimofilis aromata xoron2Σήμερα θα ταξιδέψουμε σε διάφορες χώρες και θα μάθουμε ποια αρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε αυτό το μέρος του κόσμου.

Περιεχόμενο

  • Τα πιο δημοφιλή αρώματα στην Αγγλία
  • Τα πιο δημοφιλή αρώματα στις Η.Π.Α
  • Τα πιο δημοφιλή αρώματα στην Ιταλία
  • Τα πιο δημοφιλή αρώματα στην Ιαπωνία
  • Τα πιο δημοφιλή αρώματα στη Γαλλία
  • Τα πιο δημοφιλή αρώματα στην Αυστραλία

Τα πιο δημοφιλή αρώματα στην Αγγλία

Οι Βρετανοί θεωρούνται μάλλον ευγενικά και συντηρητικά άτομα, επομένως τις περισσότερες φορές επιλέγουν τις δικές τους μυρωδιές. Τα αρώματα Jo Malone έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, έτσι οι Βρετανίδες έχουν πάντα το unisex eau de toilette Jo Malone Oud & Bergamot Rich Extract Cologne, και τους αρέσει επίσης το ελαφρώς ζαχαρούχο άρωμα από το Chanel Coco Mademoiselle.

Jo Malone Oud & Pergamot Rich Extract Κολόνια

Dimofilis aromata xoron3Τα πιο δημοφιλή αρώματα στις Η.Π.Α

Στην Αμερική επιλέγουν λεπτά και προσεγμένα αρώματα που μπορούν να αναδείξουν τη θηλυκότητα και την ελαφρότητα κάθε fashionista. Σε αυτή τη χώρα μπορείτε να βρείτε το άρωμα του Chanel Chance σχεδόν σε κάθε σπίτι. Αλλά πρόσφατα, οι κυρίες των ΗΠΑ άρχισαν να βασίζονται σε ασυνήθιστες γεύσεις και συνθέσεις, έτσι το πικάντικο, ελαφρώς γλυκό, αλλά πολύ ευχάριστο άρωμα του Byredo Mojave έχει βγει στην κορυφή.

Byredo Mojave Ghost Eau de Parfum

Dimofilis aromata xoron4Τα πιο δημοφιλή αρώματα στην Ιταλία

Οι Ιταλοί είναι πολύ ευαίσθητοι στην επιλογή του αρώματος· δεν θα αγοράσουν ποτέ άρωμα που μυρίζει κάτι τεχνητό. Για αυτούς, η ποιότητα και η αντοχή και τα πολυτελή συστατικά είναι σημαντικά κριτήρια. Και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ιταλοί fashionistas επιλέγουν τους οίκους αρωμάτων Chanel, Christian Dior και Dolce&Gabbana. Και οι παθιασμένες και αχαλίνωτες γυναίκες της Ιταλίας προτιμούν το νέο άρωμα από το Hermés Eau d'Hermès Eau de Toilette.

Hermés Eau d'Hermès Eau de Toilette

Dimofilis aromata xoron5Τα πιο δημοφιλή αρώματα στην Ιαπωνία

Τα κορίτσια από την Ιαπωνία λατρεύουν τα αρώματα που μπορούν να ανανεώσουν και να δώσουν μια ευχάριστη αύρα. Τις περισσότερες φορές, οι Γιαπωνέζες βασίζονται σε ένα κοκτέιλ εσπεριδοειδών με ένα μικρό λουλουδάτο μονοπάτι. Επομένως, το νούμερο ένα στη χώρα των σαμουράι είναι το Chance και το νούμερο 5. Και τότε οι κυρίες παρατήρησαν το Tea από σύκο του Parfums de Nicolaï και το εκτίμησαν.

Parfums de Nicolaï's Fig Tea

Dimofilis aromata xoron6Τα πιο δημοφιλή αρώματα στη Γαλλία

Οι λαμπερές και κομψές Γαλλίδες προτιμούν γλυκές, ακόμη και άχρωμες μυρωδιές που έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Και τα κορίτσια πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το γαλλικό άρωμα. Γι' αυτό επιλέγουν την αγαπημένη Lancôme La Vie Est Belle. Και το παγκοσμίου φήμης Ex Nihilo Cologne 352 Eau de Parfum μπήκε στο TOP των πιο αγορασμένων στη Γαλλία.

Ex Nihilo Cologne 352 Eau de Parfum

Dimofilis aromata xoron7Τα πιο δημοφιλή αρώματα στην Αυστραλία

Οι Αυστραλές προτιμούν φρέσκα και μακράς διαρκείας αρώματα και τις περισσότερες φορές βασίζονται στα κλασικά. Όλες οι σειρές Chanel Coco είναι πολύ δημοφιλείς στις γυναίκες της Αυστραλίας. Αναδεικνύουν επίσης την Calvin Klein Euphoria και οι μεγαλύτερες κυρίες προτιμούν το ξυλώδες μονοπάτι που προέρχεται από το Byredo Gypsy Water. Και, φυσικά, αγαπούν πολύ τον Frederic Malle Portrait of a Lady.

Frederic Malle Πορτρέτο μιας κυρίας

Dimofilis aromata xoron8Κάθε χώρα έχει τα δικά της γούστα, αλλά όπως μπορείτε να δείτε από το άρθρο μας, πολλά αρώματα είναι περιζήτητα σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου, οι γυναίκες γνωρίζουν πολλά για το τέλειο άρωμα.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/kosmetika/vokrug-sveta-samye-populyarnye-aromaty-kazhdoj-strany-mira