LOGO1


Είναι απίστευτα ωραίο όταν τα πόδια μιας γυναίκας είναι περιποιημένα και ένα φρέσκο, μοντέρνο πεντικιούρ είναι διαθέσιμο.

Pentikiour Galiko a2Η αυτοεκτίμηση των γυναικών αυξάνεται. Αυτό το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζεστή εποχή, όταν τα ανοιχτά παπούτσια δείχνουν τα δάχτυλα των ποδιών και τα νύχια σας. Οι πλοίαρχοι σχεδιασμού νυχιών έχουν μεγαλύτερη ζήτηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όλα τα κορίτσια και οι κυρίες θέλουν να έχουν ένα τέλειο πεντικιούρ, με το οποίο δεν ντρέπονται να εμφανιστούν στην κοινωνία. Και αν αυτή είναι επίσης μια μοντέρνα επιλογή, τότε μπορείτε να νιώσετε άνετα και μοναδικά.

Pentikiour Galiko a3Οι σχεδιαστές αυτή τη σεζόν έχουν αναπτύξει έναν απίστευτο αριθμό νέων προϊόντων που δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορες τις καρδιές των γυναικών. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του γαλλικού πεντικιούρ προκαλείται από τη χρήση κορυφαίων τεχνικών και κομψών προσεγγίσεων στην τέχνη των νυχιών. Η τάση της σεζόν δεν είναι μόνο το συνηθισμένο γαλλικό σακάκι με λευκά χαμόγελα. Εμφανίστηκε ένα πρωτότυπο, φωτεινό σχέδιο πεντικιούρ με γαλλική αφαίρεση. Όλες οι fashionistas το έδωσαν σημασία και το υιοθέτησαν.

Pentikiour Galiko a4Το γαλλικό πεντικιούρ έχει πάρει σταθερά ηγετική θέση στον κόσμο του σχεδιασμού νυχιών και είναι κατάλληλο για κάθε δημιουργημένη εικόνα και κάθε κατάσταση ζωής. Οι τεχνίτες προτείνουν να πειραματιστούν με το σχήμα της λευκής μπορντούρας. Σήμερα, ο σχεδιασμός με τη μορφή τριγώνου και καρδιάς, που αντικαθιστά την κοιλότητα με ημικυκλικό σχήμα, είναι δημοφιλής. Ας εξετάσουμε ποιες επιλογές γαλλικού πεντικιούρ μπορείτε να επιλέξετε.

Pentikiour Galiko a5Περιεχόμενο

  • Λευκό γαλλικό πεντικιούρ
  • Γαλλικό χρωματιστό πεντικιούρ
  • Γυαλιστερό γαλλικό πεντικιούρ
  • Γαλλικό πεντικιούρ με μοτίβο

Λευκό γαλλικό πεντικιούρ

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να δείχνουν κομψές και μοναδικές σε όλες τις καταστάσεις της ζωής. Και τι καλύτερο για να παρουσιάσετε μια κυρία τόσο περιποιημένη και κομψή από ένα κομψό πεντικιούρ. Ένα χαριτωμένο γαλλικό πεντικιούρ με λεπτές λευκές ρίγες έχει συναρπάσει τους λάτρεις του κομψού στυλ. Οι Masters βάφουν λευκά γαλλικά σε διάφορες εκδόσεις:

  1. με ένα ειδικό πινέλο, εφαρμόζοντας λευκό γαλλικό βερνίκι αρκετές φορές για να δημιουργήσετε μια πλούσια εικόνα χαμόγελου.
  2. χρησιμοποιώντας ειδικά στένσιλ.

Pentikiour Galiko a6@vika_nogti_minsk

Εκτός από το λακωνικό κλασικό σχέδιο, υπάρχουν και άλλες παραλλαγές με την προσθήκη κάποιων λεπτομερειών που προσθέτουν πραγματικό σικ στο πεντικιούρ. Συχνά τα λευκά σακάκια γίνονται με στρας. Ανάλογα με το ποια βάση επιλέγεται, επιλέγονται και οι αποχρώσεις των στρας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η χρήση στρας θα πρέπει να είναι περιορισμένη, διαφορετικά το σχέδιο θα υπερφορτωθεί και το πεντικιούρ θα φαίνεται επιβαρυμένο.

Pentikiour Galiko a7

@pedicur_salavat

Pentikiour Galiko a8

@pedicurchik

Το λευκό γαλλικό πεντικιούρ είναι η επιλογή των νύφων. Προστίθεται με σχέδια: πεταλούδες, καρδιές, στολίδια. Τα νύχια των ποδιών φαίνονται υπέροχα με την προσθήκη ενός τζάκετ φεγγαριού στην κλασική έκδοση. Ένα χιόνι-λευκό χαμόγελο και φεγγάρι φαίνονται απαλά και θηλυκά.

Pentikiour Galiko a9@alenakapriz_studio

Λουλούδια ακουαρέλας στην πλάκα νυχιών του αντίχειρα τονίζουν τη ρομαντική φύση του ιδιοκτήτη τους. Ένα λευκό γαλλικό πεντικιούρ με μοτίβο δαντέλας είναι ιδιαίτερα κομψό, ταιριάζει σε κάθε περίσταση, υποδεικνύοντας το καλό γούστο της κυρίας.

Pentikiour Galiko a10

instagram.com/panibratova

Pentikiour Galiko a11

@mashapatrakova05

Pentikiour Galiko a12

instagram.com/pedicurchik

Pentikiour Galiko a13

@mindal_studio

Pentikiour Galiko a14

instagram.com/panibratova

Γαλλικό χρωματιστό πεντικιούρ

Στην τρέχουσα και μελλοντική σεζόν, το γαλλικό παρουσιάζεται με τις πιο ασυνήθιστες και τολμηρές τεχνικές του κομψού σχεδιασμού νυχιών. Το γαλλικό μανικιούρ χρησιμοποιεί τέλεια τις τελευταίες τάσεις της μόδας και δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει τους fashionistas με νέα προϊόντα και φωτεινές ιδέες σχεδίασης νυχιών.

Pentikiour Galiko a15instagram.com/mashapatrakova05

Ένα μαύρο σακάκι φαίνεται κομψό σε ροζ ή γυμνό φόντο. Μια ματ μαύρη επίστρωση με γκλίτερ σε ένα από τα δάχτυλα θα προσθέσει ιδιαίτερη κομψότητα.

Το καλοκαιρινό πεντικιούρ είναι γεμάτο φωτεινές ρίγες. Ένα δίχρωμο γαλλικό πεντικιούρ φαίνεται φρέσκο ​​και αντισυμβατικό. Ωστόσο, για να μην μειωθεί εντελώς η πλάκα των νυχιών, οι λωρίδες σχεδιάζονται λεπτές. Η χρωματική βάση των πιάτων επιλέγεται να είναι φωτεινή, αλλά συμβατή με τη γαλλική.

Pentikiour Galiko a16

instagram.com/mashapatrakova05

Το γκλίτερ και το γκλίτερ αναδεικνύουν πάντα μια εορταστική εμφάνιση. Χρυσές ή ασημί ρίγες σε συνδυασμό με μαύρη ή πλούσια μοβ βάση θα διακοσμήσουν κάθε βραδινή εμφάνιση.

Το γαλλικό πεντικιούρ με κλίση φαίνεται ασυνήθιστο και πρωτότυπο. Η ελάχιστα αισθητή μετάβαση των χρωμάτων δίνει στα νύχια μια εκπληκτική εμφάνιση.

Pentikiour Galiko a17

@a_zolotce

Γυαλιστερό γαλλικό πεντικιούρ

Ένα λαμπερό γαλλικό πεντικιούρ σε ανοιχτά ψηλοτάκουνα παπούτσια φαίνεται υπέροχο. Ένα πιο επίσημο και κομψό πεντικιούρ θα γίνει με τη χρήση λάμψης με τη μορφή κρυστάλλων, στρας, διακοσμητικών λωρίδων ή αλουμινόχαρτου.

Οι τολμηρές fashionistas επιλέγουν το πιο λαμπερό neon πεντικιούρ για το καλοκαίρι, προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή στα πόδια τους. Αυτό το πεντικιούρ ταιριάζει στις φωτεινές λεπτομέρειες μιας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και εναρμονίζεται καλά με αυτό.

Pentikiour Galiko a18

instagram.com/mashapatrakova05

Αυτή τη σεζόν, το γαλλικό πεντικιούρ με θαλάσσια μοτίβα έχει γίνει στην κορυφή της δημοτικότητας. Είναι φτιαγμένο με αστερίες και σαλιγκάρια, με περίπλοκες εικόνες με θαλάσσιο θέμα. Είναι όμορφα διακοσμημένα με λάμψη, στρας και αλουμινόχαρτο. Παρουσιάζεται αποτελεσματικά η απομίμηση των κυμάτων της θάλασσας σε μια μη τυποποιημένη λύση, η οποία θα είναι ιδιαίτερα περιζήτητη όταν ταξιδεύετε για διακοπές στη θάλασσα.

Το βελούδινο αποτέλεσμα στα νύχια προσελκύει πάντα τα θαυμαστικά βλέμματα των περαστικών στο πεντικιούρ. Η ματ βάση των φωτεινών χρωμάτων που πλαισιώνεται από ένα γυαλιστερό σακάκι φαίνεται υπέροχη. Αρκετά νύχια καλυμμένα με γκλίτερ θα δημιουργήσουν μια μοναδική παλέτα από πλάκες νυχιών.

Pentikiour Galiko a19

instagram.com/pedicurchik

Ο σχεδιασμός της Σελήνης είναι ο πιο δημοφιλής και κατάλληλος για όλες τις καταστάσεις. Τα Lunulas και οι γαλλικές ρίγες διακοσμημένες με χρυσές ή ασημένιες λάμψεις φαίνονται υπέροχα σε σκούρο λιλά φόντο. Με ένα τέτοιο πεντικιούρ είναι κατάλληλο να έρθετε στο γραφείο ή σε μια βραδινή δεξίωση, φαίνεται λακωνικό και αξιοπρεπές.

Pentikiour Galiko a20

@mashapatrakova05

Pentikiour Galiko a21

@mashapatrakova05

Γαλλικό πεντικιούρ με μοτίβο

Η ικανότητα των σχεδιαστών νυχιών έχει αυξηθεί τόσο πολύ που στις μέρες μας δεν ζωγραφίζουν μόνο λουλούδια ή πεταλούδες στα νύχια τους, αλλά αναπαράγουν πραγματικά αριστουργήματα τέχνης πάνω τους.

Το σχέδιο που μιμείται την παντελή απουσία οποιουδήποτε καλύμματος νυχιών έχει κερδίσει τις καρδιές των οπαδών του γαλλικού πεντικιούρ με μοτίβο. Οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι αυτή η ημιδιαφάνεια είναι που δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και σεξουαλικότητας στη γυναικεία εικόνα.

Pentikiour Galiko a22

instagram.com/panibratova

Το highlight της σεζόν είναι το γαλλικό πεντικιούρ με μοτίβο, όταν το βασικό παλτό ταιριάζει με το χρώμα των παπουτσιών. Τα σχέδια μπορεί να είναι είτε ελάχιστα αισθητά είτε φωτεινές και ενεργές εικόνες. Τα γεωμετρικά σχήματα που τοποθετούνται στην άκρη τεντώνουν οπτικά την πλάκα των νυχιών και παρουσιάζουν ένα πεντικιούρ στα καλύτερά του.

Pentikiour Galiko a23

@panibratova

Τα τρέχοντα καλοκαιρινά θέματα και μια ταραχή χρωμάτων αντικατοπτρίζονται στο γαλλικό πεντικιούρ. Το θέμα των μούρων και των φρούτων αντιπροσωπεύεται από εικόνες τόσο ζουμερών κομματιών όσο και ολόκληρης της εικόνας ενός φρούτου ή ενός μούρου. Οι ανανάδες, τα καρπούζια, οι φράουλες και τα σμέουρα είναι ιδιαίτερα περιζήτητα. Ο βασικός τόνος επιλέγεται σε αντίθεση με την απόχρωση του φρούτου και το χρώμα του σακακιού ταιριάζει με την απόχρωση φρούτων. Για βραδινές και εορταστικές περιστάσεις, ένα τέτοιο πεντικιούρ συμπληρώνεται με διακοσμητικό φύλλο, λαμπερό τζελ, στρας και λάμψεις.

Pentikiour Galiko a24

instagram.com/pedicurchik

Η φροντίδα της εμφάνισής τους απασχολεί τις γυναίκες ανά πάσα στιγμή. Ο σύγχρονος ρυθμός της ζωής υπαγορεύει τη δημιουργία μιας ιδανικής γυναικείας εικόνας από όλες τις απόψεις.

Pentikiour Galiko a25Η συνάφεια του γαλλικού πεντικιούρ είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί. Έχοντας γίνει πραγματικά κλασικό, είναι περιζήτητο από τις κομψές επιχειρηματικές κυρίες και τους νέους fashionistas. Μια ποικιλία επιλογών σχεδίασης σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή που ταιριάζει στην κατάσταση ή το στυλ. Ο πειραματισμός με χρωματικούς συνδυασμούς για γαλλικό πεντικιούρ θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε αξέχαστες και μοναδικές εμφανίσεις.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/pedikyur-french