LOGO1


Την άνοιξη, μερικές φορές η επιθυμία των γυναικών να φαίνονται καλύτερα είναι ιδιαίτερα έντονη.

Aniksi monterno2Δημιουργώντας την ιδανική εικόνα, οι κυρίες θέλουν να τονίσουν τις γνώσεις τους για τις τάσεις της μόδας και να εκφραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα μανικιούρ σε μοντέρνα χρώματα την άνοιξη του 2024 θα βοηθήσει τις γυναίκες σε αυτό. Θα βοηθήσει να αναδείξει την ομορφιά των περιποιημένων χεριών και το άψογο στυλ σας.

Aniksi monterno3

Aniksi monterno4

Aniksi monterno5

Aniksi monterno6Περιεχόμενο

  • Ανοιξιάτικο μανικιούρ σε πράσινες και κίτρινες αποχρώσεις
  • Κομψό γκρι μανικιούρ
  • Μανικιούρ ροδακινί
  • Γαλάζιο μανικιούρ
  • Λεπτή απόχρωση λεβάντας

Ανοιξιάτικο μανικιούρ σε πράσινες και κίτρινες αποχρώσεις

Οι λάτρεις της δημιουργίας λαμπερών ανοιξιάτικων εμφανίσεων σίγουρα θα δώσουν προσοχή στα πλούσια χρώματα του βερνικιού νυχιών που είναι απίστευτα μοντέρνα αυτή την άνοιξη: πράσινο και κίτρινο. Ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων είναι ιδανικός, οπότε το ombre, γαλλικό, μανικιούρ φεγγαριού σε αυτή την παλέτα φαίνεται ενδιαφέρον σε οποιαδήποτε σύνθεση.

Aniksi monterno7

Aniksi monterno8

Aniksi monterno9

Aniksi monterno10Κομψό γκρι μανικιούρ

Όχι λιγότερο δημοφιλείς την άνοιξη είναι οι αποχρώσεις του γκρι: από απαλό μαργαριτάρι έως σκούρο γκρι. Το γκρι χρώμα είναι ένας ιδανικός συνδυασμός με απαλή ροζ απόχρωση, μαύρο, μπλε του ουρανού, που χρησιμοποιούνται συχνότερα στο επαγγελματικό μανικιούρ. Αυτή η απόχρωση μανικιούρ ταιριάζει πολύ με κάθε εξωτερικό ρούχο.

Aniksi monterno11

Aniksi monterno12Μανικιούρ ροδακινί

Μια λεπτή απόχρωση ροδακινί στις πλάκες των νυχιών είναι μια ανοιξιάτικη τάση. Φαίνεται εντυπωσιακό τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά νύχια οποιουδήποτε σχήματος. Οι λάτρεις της δημιουργίας ενός ρομαντικού look σίγουρα θα συμπεριλάβουν ένα τέτοιο μανικιούρ στην ανοιξιάτικη εμφάνισή τους.

Aniksi monterno13

Aniksi monterno14Γαλάζιο μανικιούρ

Σε μια καθαρή, ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα, ένα μανικιούρ σε αποχρώσεις του μπλε του ουρανού είναι μοντέρνο. Οι μάστορες της τέχνης των νυχιών συνιστούν στις γυναίκες να συμπληρώνουν τη μπλε βάση με διακριτικά ασημένια σχέδια, μικρά λουλούδια, στρας και πούλιες.

Aniksi monterno15Λεπτή απόχρωση λεβάντας

Καλό είναι να δημιουργήσετε ένα μανικιούρ με φλοράλ μοτίβα αυτή την άνοιξη τόσο σε λεβάντα όσο και σε λιλά χρώματα. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντες είναι οι συνδυασμοί αυτών των αποχρώσεων του γυαλιστερού βερνικιού με σχέδια σε ροζ. Αλλά οι συνθέσεις μανικιούρ με λουλούδια είναι οι πιο δημοφιλείς την άνοιξη.

Aniksi monterno16

Aniksi monterno17Τα μοντέρνα χρώματα μανικιούρ για την άνοιξη του 2024 θα επιτρέψουν στις γυναίκες να αποκαλύψουν πλήρως όλη την ομορφιά και την πρωτοτυπία της φύσης τους.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/modnye-tsveta-manikyura-vesny