LOGO1


Εάν θέλετε να μεταμορφωθείτε την άνοιξη και να καταπλήξετε τους άλλους με την ομορφιά σας, ο πιο γρήγορος τρόπος για να τονίσετε την ατομικότητά σας…

Aniksi monterno kompso2είναι να αποκτήσετε ένα κομψό ανοιξιάτικο μανικιούρ, χωρίς το οποίο είναι αδύνατο να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση.

Οι τεχνίτες νυχιών προσέφεραν στις κυρίες πολλά πρωτότυπα μοντέρνα σχέδια μανικιούρ για την άνοιξη του 2024.

Aniksi monterno kompso3

@nailsmade

Aniksi monterno kompso4

@nailsmade

Aniksi monterno kompso5

@nailsmade

Aniksi monterno kompso6

@nailsmade

Aniksi monterno kompso7

@nailsmade

Περιεχόμενο

  • Μανικιούρ με ασύμμετρες γραμμές
  • Κομψό μικρογαλλικό
  • Μεταλλικό σχέδιο
  • Σχέδιο αύρας
  • Μοντέρνο και κομψό μανικιούρ για την άνοιξη του 2024: οι πιο όμορφες ιδέες

Μανικιούρ με ασύμμετρες γραμμές

Στις κυρίες των επιχειρήσεων και στους λάτρεις του ρομαντικού στυλ αρέσει εδώ και πολύ καιρό το γυμνό μανικιούρ. Για να γίνει πιο ζωντανό και αξέχαστο την άνοιξη, συνιστάται να συμπληρώσετε τη γυμνή επίστρωση των πλακών με ασύμμετρες γραμμές. Και σε μια βραδινή εμφάνιση, ένα μαύρο γυαλιστερό μανικιούρ με χρυσές και ασημί γραμμές φαίνεται υπέροχο.

Aniksi monterno kompso8

Aniksi monterno kompso9

Aniksi monterno kompso10Κομψό μικρογαλλικό

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ έχει πολλούς θαυμαστές. Αλλά η συνεχής χρήση του ίδιου σχεδίου, ακόμα κι αν σας αρέσει, δεν είναι ενδιαφέρον. Οι ειδικοί στο σχεδιασμό νυχιών συμβουλεύουν τους λάτρεις του γαλλικού μανικιούρ να δώσουν προσοχή στη νέα του παραλλαγή: το μανικιούρ microfrench, στο οποίο το πιο στενό χαμόγελο έχει διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι.

Aniksi monterno kompso11

@deryabinayulia

Aniksi monterno kompso12

@deryabinayulia

Μεταλλικό σχέδιο

Η φετινή τάση είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις σε ρούχα, παπούτσια και μανικιούρ. Την άνοιξη, τα μεταλλικά σχέδια θα είναι περιζήτητα σε πολλά στυλ μανικιούρ: απλή επίστρωση και ολογραφική λάμψη, στη δημιουργία πρωτότυπων μοτίβων και σε θεαματικό τρίψιμο. Ο μεταλλικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με γυμνές επικαλύψεις φαίνεται πολύ συγκρατημένος και ταυτόχρονα πολυτελής.

Aniksi monterno kompso13

@deryabinayulia

Aniksi monterno kompso14

@deryabinayulia

Σχέδιο αύρας

Στοιχεία εσωτερισμού αντικατοπτρίζονται και στο μοδάτο μανικιούρ της φετινής άνοιξης. Ο σχεδιασμός της αύρας περιλαμβάνει την έκφραση του οράματός σας για την αύρα (ψυχή). Για κάποιους είναι η ισχυρή ενέργεια του χρώματος, για άλλους είναι μια απίστευτη εικόνα που αντανακλά την ουσία της ψυχής. Όπως και να έχει, αυτό το μανικιούρ έχει χώρο για αυτοέκφραση. Ένα μαύρο και γκρι μανικιούρ που προκαλεί μυστικιστικές σκέψεις φαίνεται υπέροχο.

Aniksi monterno kompso15

Aniksi monterno kompso16Μοντέρνο και κομψό μανικιούρ για την άνοιξη του 2024: οι πιο όμορφες ιδέες

Aniksi monterno kompso17

Aniksi monterno kompso18

Aniksi monterno kompso19

Aniksi monterno kompso20

Aniksi monterno kompso21

Aniksi monterno kompso22

Aniksi monterno kompso23

Aniksi monterno kompso24

Aniksi monterno kompso25

Aniksi monterno kompso26Ένα μοντέρνο και κομψό μανικιούρ για την άνοιξη του 2024 είναι μια ευκαιρία να εκφραστείτε και να τονίσετε την ατομικότητά σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/modnyy-i-stilnyy-manikyur-vesny