LOGO1


Τα μπλε μάτια θεωρούνται τα πιο ελκυστικά, αλλά οι κυρίες με τέτοιες ίριδες γνωρίζουν ότι για να τα κάνουν να λάμπουν, πρέπει να επιλέξετε το σωστό μακιγιάζ.

Matia imeras mple2Αν επιλέξετε λάθος χρώμα σκιάς ή το παρακάνετε με τις σκιές, τότε όλη η ομορφιά των μπλε ματιών θα χαθεί. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε τι μακιγιάζ πρέπει να επιλέξουν οι κυρίες με μπλε μάτια.

Matia imeras mple3

Matia imeras mple4Περιεχόμενο

  • Χωρίς μακιγιάζ για μπλε μάτια
  • Λιλά μακιγιάζ για μπλε μάτια
  • Λαμπερό μακιγιάζ για μπλε μάτια
  • Καφέ μακιγιάζ για μπλε μάτια
  • Μακιγιάζ με βέλη για μπλε μάτια
  • Ασημένιο μακιγιάζ για μπλε μάτια
  • Πράσινο μακιγιάζ για μπλε μάτια

Χωρίς μακιγιάζ για μπλε μάτια

Για να κάνετε τα μπλε μάτια το κέντρο της έλξης, θα πρέπει να επιλέξετε την πιο κομψή επιλογή για μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας - γυμνό. Στο μακιγιάζ κυριαρχούν οι λεπτές, φυσικές αποχρώσεις των σκιών που αναδεικνύουν ελαφρώς μόνο τα μάτια. Μπορείτε επίσης να παραλείψετε εντελώς τη σκιά ματιών και να βάψετε μόνο τις βλεφαρίδες σας.

Matia imeras mple5

Matia imeras mple6Λιλά μακιγιάζ για μπλε μάτια

Οι λιλά αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ με τα μπλε μάτια. Μπορείτε να επιλέξετε απαλό λιλά, λιλά και ακόμη και σκούρο μοβ, αλλά είναι καλύτερο να επιλέξετε σκιές ματιών με γυαλιστερές λάμψεις, ώστε τα μάτια σας να ακτινοβολούν κυριολεκτικά φως.

Matia imeras mple7Λαμπερό μακιγιάζ για μπλε μάτια

Πολλές αποχρώσεις σκιάς ματιών είναι κατάλληλες για μπλε μάτια, συμπεριλαμβανομένου του πολύχρωμου μακιγιάζ. Είναι σημαντικό μόνο να μην το παρακάνετε με φωτεινές προφορές, για παράδειγμα, είναι καλύτερο να μην επιλέξετε μπλε, αλλά να προτιμάτε ένα πλούσιο τυρκουάζ χρώμα.

Matia imeras mple8

Matia imeras mple9

Matia imeras mple10

Matia imeras mple11Καφέ μακιγιάζ για μπλε μάτια

Η καφέ παλέτα σκιών είναι σχεδιασμένη για καθημερινό μακιγιάζ. Για να δημιουργήσετε ένα κομψό μακιγιάζ για κάθε μέρα, μπορείτε να επιλέξετε απλή καφέ σκιά ματιών ή να δημιουργήσετε ένα κομψό smokey eye με καπνιστές πινελιές. Οι μεταβάσεις των ανοιχτόχρωμων και σκούρων καφέ σκιών φαίνονται επίσης όμορφες στα μπλε μάτια.

Matia imeras mple12Μακιγιάζ με βέλη για μπλε μάτια

Για να τονίσετε την όμορφη μπλε ίριδα, μπορείτε να εγκαταλείψετε τις σκιές υπέρ των κομψών βελών. Τα μοντέρνα γραφικά, με σχέδια και ίσια έντονα βέλη είναι κατάλληλα, τα οποία μπορούν να σχεδιαστούν είτε με μαύρο eyeliner είτε με μολύβια διαφορετικής παλέτας.

Matia imeras mple13

Matia imeras mple14

Matia imeras mple15Ασημένιο μακιγιάζ για μπλε μάτια

Το ημερήσιο μακιγιάζ με ασημί σκιές θα επιτρέψει στα μπλε μάτια να φαίνονται πολύ εκφραστικά. Απλώς μην επιλέγετε μεγάλα γκλίτερ· είναι προτιμότερο να προτιμάτε απαλές ασημί αποχρώσεις με ελαφριά λάμψη.

Matia imeras mple16Πράσινο μακιγιάζ για μπλε μάτια

Τα μπλε μάτια θα φαίνονται πιο βαθιά και φωτεινά αν επιλέξετε πράσινη σκιά ματιών για το μακιγιάζ σας. Συνιστάται να επιλέξετε έναν πιο σκούρο τόνο πράσινου, οι σκιές με γκλίτερ είναι επίσης κατάλληλες. Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών σας, τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μαύρη μάσκαρα.

Matia imeras mple17Τα όμορφα μπλε μάτια πρέπει να τονιστούν. Η τρυφερότητα της ίριδας μπορεί να τονιστεί με ουδέτερες αποχρώσεις σκιών και τα πλούσια και πολύχρωμα χρώματα είναι κατάλληλα για τη φωτεινότητα και τη λάμψη των ματιών.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/dnevnoj-makiyazh-dlya-golubyh-glaz