LOGO1


Το μακιγιάζ δεν πρέπει μόνο να είναι της μόδας, αλλά και να ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος και τα ρούχα της γυναίκας.

Apoxrosis kragion gia oles2Τα καλλυντικά που ταιριάζουν απόλυτα με το χρωματικό σχέδιο του προσώπου κρύβουν τυχόν ατέλειες. Τον κύριο ρόλο σε αυτό παίζει το κραγιόν. Με τη βοήθειά του δημιουργούνται διάφορες εικόνες, εφιστά την προσοχή στον εαυτό του.

Περιεχόμενο

  • Κλασικό κόκκινο
  • Μπεζ κραγιόν
  • Αποχρώσεις του ροζ
  • Dusty ροζ απόχρωση κραγιόν
  • Μπορντό κραγιόν

Κλασικό κόκκινο

Οι πολλές αποχρώσεις αυτού του κραγιόν διαφέρουν ως προς τον κορεσμό και την ένταση της λάμψης. Το ιδανικό είναι ένα ματ βαθύ κόκκινο χρώμα. Ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες.

Στο βραδινό μακιγιάζ το κόκκινο είναι το πιο κατάλληλο. Οι καστανές γυναίκες δημιουργούν μια μοιραία εικόνα και οι ξανθές φαίνονται λαμπερές και πιασάρικες.

Apoxrosis kragion gia oles3instagram.com/rebellebeautyx/

Μπεζ κραγιόν

Φέτος, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ προτείνουν μια φυσική εμφάνιση. Πολλές γυναίκες επιλέγουν ματ κραγιόν σε μπεζ αποχρώσεις. Ταιριάζει τέλεια με το καθημερινό στυλ γραφείου και το βραδινό μακιγιάζ με αυτό το κραγιόν θα δημιουργήσει μια λεπτή φυσική εμφάνιση.

Apoxrosis kragion gia oles4instagram.com/rebellebeautyx/

Αποχρώσεις του ροζ

Αυτές οι αποχρώσεις κραγιόν ταιριάζουν σε μια καθημερινή εμφάνιση και ταιριάζουν απόλυτα με τη διάθεση ενός ρομαντικού ραντεβού. Τα χείλη φαίνονται φρέσκα και απαλά, σαν ροδοπέταλα.

Ο ουδέτερος τόνος του ροζ είναι πιο δημοφιλής μεταξύ των εύθραυστων γυναικών με ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Τις κάνει παρόμοιες με τις νεαρές κυρίες του Turgenev.

Apoxrosis kragion gia oles5instagram.com/rebellebeautyx/

Dusty ροζ απόχρωση κραγιόν

Αυτή η απόχρωση είναι πραγματικά τέλεια. Κορίτσια και γυναίκες όλων των ηλικιών και των τύπων δέρματος μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια στο μακιγιάζ τους. Το χρώμα ταιριάζει τέλεια με ημερήσιες και βραδινές εμφανίσεις.

Το ματ κραγιόν έχει αποτέλεσμα που διαρκεί. Φεύγοντας σταδιακά από τα χείλη, αφήνει μια λεπτή ροζ απόχρωση πάνω τους. Η ευελιξία του τόνου τονίζει όλα τα πλεονεκτήματα των μελαχρινών.

Apoxrosis kragion gia oles6instagram.com/rebellebeautyx/

Μπορντό κραγιόν

Το χρώμα είναι αρκετά ενεργό. Τονίζει την αξιοπρέπεια και την αρχοντιά των γυναικών. Η χρήση του στο βραδινό μακιγιάζ είναι μια επιλογή win-win. Αυτό το κραγιόν ταιριάζει σε κυρίες με πλήρη ή μεσαία σαρκώδη χείλη. Η απόχρωση αναδεικνύει τέλεια το όμορφο περίγραμμα τους.

Apoxrosis kragion gia oles7https://www.instagram.com/rebellebeautyx/

Το χρώμα ταιριάζει πολύ με τους χλωμούς τύπους δέρματος. Οι γυναίκες μοιάζουν με γόητες με αυτό το μακιγιάζ. Οι φυσικά εντυπωσιακές μελαχρινές θα τονίσουν με επιτυχία την εκφραστικότητα και τη φωτεινότητά τους.

Πρέπει οπωσδήποτε να πειραματιστείτε με την επιλογή χρωμάτων κραγιόν. Αυτή η συναρπαστική δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να βρείτε μια νέα, μοναδική εικόνα.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/ottenki-pomad-kotorye-idut-vsem