LOGO1


Το σωστά μακιγιάζ των ματιών τα κάνει πιο εκφραστικά και το βλέμμα σας γίνεται ορθάνοιχτο.

Ailainer Mavro2Ωστόσο, μόνο υψηλής ποιότητας και σωστά επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς μπορούν να δημιουργήσουν τέλειο μακιγιάζ.

Ailainer Mavro3Ένα μαύρο μολύβι είναι ένα σχεδόν απαραίτητο εργαλείο που βρίσκεται συνεχώς στην τσάντα καλλυντικών κάθε σύγχρονης γυναίκας. Βοηθά τις κυρίες να διορθώσουν το σχήμα των ματιών τους, αυξάνοντας οπτικά το μέγεθός τους. Είναι καθολικό και κατάλληλο για γυναίκες με οποιαδήποτε απόχρωση ίριδας.

Το μακιγιάζ ματιών που γίνεται με μαύρο μολύβι σας επιτρέπει να κερδίσετε την καρδιά του επιλεγμένου σας. Όμως, πρέπει να ξέρετε τι είδη μολυβιών υπάρχουν για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για τον εαυτό σας.

Ailainer Mavro4Περιεχόμενο

  • Τύποι μαύρων eyeliners
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το eyeliner
  • Μέθοδοι για eyeliner με μολύβι

Τύποι μαύρων eyeliners

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι τα καλύτερα eyeliners μπορούν να βρεθούν μόνο στην κατηγορία πολυτελείας. Ωστόσο, οι επιλογές προϋπολογισμού δεν είναι χειρότερες. Πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς ποιο μολύβι θέλετε να αγοράσετε. Διακρίνονται από την υφή, τον τρόπο εφαρμογής, τον τρόπο χρήσης. Τα μαύρα eyeliners διατίθενται στις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Ένα μολύβι περιγράμματος, ο κύριος σκοπός του οποίου είναι να χρησιμεύσει ως βάση για smokey eyes και να σκιάζεται καλά. Ο μέσος βαθμός σκληρότητας τέτοιων μολυβιών επιτρέπει τη χρήση τους σε αυτή την ικανότητα.
  1. Ailainer Mavro5Το Kayal είναι ένα μολύβι με υψηλό βαθμό σταθερότητας. Προορίζεται για τη χάραξη μιας γραμμής ή περιγράμματος διακλάδωσης. Το Kayal σκληραίνει πολύ γρήγορα, επομένως πρέπει να σκιαστεί γρήγορα.
  1. Ailainer Mavro6Για σκίαση χρησιμοποιείται μολύβι με απλικατέρ (σφουγγάρι στην πλάτη).

Ailainer Mavro7Πώς να χρησιμοποιήσετε το eyeliner

Η ιδανική επιλογή για καθημερινό μακιγιάζ ματιών είναι ένα συμπαγές και μακράς διαρκείας μαύρο μολύβι. Θα πρέπει να ακονιστεί καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζοντας την αιχμηρή άκρη ενός μολυβιού στην εξωτερική γωνία του ματιού, χρησιμοποιώντας κτυπήματα, πρέπει να περιγράψετε την "ουρά" του βέλους. Σχεδιάστε μια γραμμή κατά μήκος της γραμμής ανάπτυξης των βλεφαρίδων με ένα μολύβι, συνδέοντάς την προσεκτικά με την "ουρά". Εάν θέλετε, μπορείτε να αφήσετε τη γραμμή καθαρή ή μπορείτε να τη σκιάσετε χρησιμοποιώντας μια μινιατούρα βούρτσα.

Ailainer Mavro8

Ailainer Mavro9Μέθοδοι για eyeliner με μολύβι

Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ γνωρίζουν πολλούς τρόπους για να εφαρμόσουν μαύρο eyeliner. Από τη μεγάλη ποικιλία, μπορούν να εντοπιστούν αρκετές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους, και συγκεκριμένα:

  1. Αποκλίνοντα βέλη. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου μακιγιάζ είναι ότι τα λεπτά βέλη που σχεδιάζονται στα άνω και κάτω βλέφαρα δεν συνδέονται μεταξύ τους, γεγονός που κάνει τα μάτια πιο μεγάλα και πιο εκφραστικά.
  1. Ailainer Mavro10Φαρδιά βέλη. Οι λάτρεις των φαρδιών βελών τα σχεδιάζουν αρκετά τολμηρά, και μετά, αφού τα σκιάσουν λίγο, τα σχεδιάζουν ξανά. Μερικές φορές τέτοια βέλη γεμίζουν μέχρι το μισό του άνω βλεφάρου.
  1. Ailainer Mavro11Εστιάστε στο κάτω βλέφαρο. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ, κατά κανόνα, δεν συνιστούν στις γυναίκες, ειδικά στις ώριμες κυρίες, να σχεδιάζουν βέλη στο κάτω βλέφαρο. Αλλά, αν σας αρέσουν πραγματικά, τότε μια τακτοποιημένη λεπτή γραμμή μεταξύ των βλεφαρίδων δεν θα βλάψει την εικόνα σας.
  1. Ailainer Mavro12Ailainer Mavro13Βέλη στη γωνία του ματιού. Εάν θέλετε κάτι ασυνήθιστο και ασυνήθιστο, τότε σχεδιάστε ένα ελάχιστα αισθητό βέλος σε σχήμα V στη γωνία του ματιού σας.
  1. Ailainer Mavro14Βέλη σχεδιαστών. Τα βέλη με ασυνήθιστο σχήμα είναι καλά για τη δημιουργία μιας εικόνας για ένα θεματικό πάρτι. Μπορούν να γίνουν με τη μορφή αστραπής πολλαπλών σταδίων, να επεκτείνουν το βέλος όσο το δυνατόν περισσότερο στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου ή να σχεδιάσουν ένα διπλό βέλος στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Ailainer Mavro15

Ailainer Mavro16

Ailainer Mavro17

Ailainer Mavro18Το μαύρο eyeliner χρησιμοποιείται συχνότερα για μακιγιάζ. Βοηθά τις γυναίκες να εστιάσουν στην ομορφιά των ματιών τους και να αποσπάσουν την προσοχή από πιθανά ελαττώματα του δέρματος.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/chernyy-karandash-dlya-glaz