LOGO1


Κάθε γυναίκα προσπαθεί να δείχνει ελκυστική καθημερινά, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικού επιπέδου.

Vradino makigiaz b2Τι μπορούμε να πούμε όταν πρέπει να βγείτε έξω; Όπως είναι φυσικό, οι κυρίες θέλουν να καταπλήξουν τους πάντες με την ομορφιά και τη γοητεία τους. Η εστίαση στα μάτια είναι μια τεχνική win-win για τις γυναίκες. Είναι τα μάτια που παίζουν βασικό ρόλο στο βραδινό μακιγιάζ. Επιπλέον, με τη βοήθεια καλοδουλεμένου μακιγιάζ, μπορείτε να αλλάξετε ριζικά το σχήμα των ματιών σας, κάνοντας τα μάτια σας εκφραστικά και ελκυστικά. Το βραδινό μακιγιάζ ματιών μπορεί να κάνει την εικόνα μιας γυναίκας πολυτελή και σαγηνευτική, τολμηρή, τολμηρή και μοιραία.

Vradino makigiaz b3Περιεχόμενο

  • Χαρακτηριστικές διαφορές μεταξύ βραδινού και καθημερινού μακιγιάζ
  • Τύποι βραδινού μακιγιάζ
  • Βραδινό μακιγιάζ για μπλε μάτια
  • Βραδινό μακιγιάζ για πράσινα μάτια
  • Βραδινό μακιγιάζ για γκρίζα μάτια
  • Βραδινό μακιγιάζ για καστανά μάτια

Χαρακτηριστικές διαφορές μεταξύ βραδινού και καθημερινού μακιγιάζ

Το βραδινό μακιγιάζ ματιών προορίζεται για μια γυναίκα να βγει στον κόσμο, όπου πρέπει να λάμψει σε όλο της το μεγαλείο. Επομένως, θα πρέπει να είναι πιο λαμπερό και πιο ελκυστικό από το μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χαρακτηρίζεται από τη χρήση φωτεινών σκιών, eyeliners, βελών και μακριών ψεύτικων βλεφαρίδων.

Vradino makigiaz b4

Vradino makigiaz b5

Vradino makigiaz b6Η εστίαση στα μάτια είναι το κύριο καθήκον του βραδινού μακιγιάζ. Οι λάτρεις των φωτεινών εικόνων μπορούν να επικεντρωθούν τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη στο βραδινό μακιγιάζ. Στο βραδινό μακιγιάζ επιτρέπεται η χρήση γκλίτερ, πούλιες και πολύχρωμες σκιές.

Vradino makigiaz b7

Vradino makigiaz b8Τύποι βραδινού μακιγιάζ

Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ μπορούν να προσφέρουν στις γυναίκες διάφορους τύπους βραδινού μακιγιάζ ματιών, ανάλογα με την ηλικία της κυρίας, τον σκοπό της γιορτής και τον τύπο χρώματος. Θα πρέπει να γνωρίζετε τις παραλλαγές του εντυπωσιακού βραδινού μακιγιάζ για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για τον εαυτό σας.

Vradino makigiaz b9

Vradino makigiaz b10Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία ομορφιάς χρησιμοποιεί ευρέως το βραδινό μακιγιάζ σε γυμνούς τόνους. Σε αυτή την περίπτωση, το μακιγιάζ εφαρμόζεται σε ανοιχτούς φυσικούς τόνους στο κινούμενο βλέφαρο, το οποίο σκιάζεται με σοκολατένιες σκιές πιο κοντά στην εξωτερική γωνία του ματιού. Οι βλεφαρίδες βάφονται με μάσκαρα, τονίζοντας την εκφραστικότητα του βλέμματος.

Vradino makigiaz b11Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εικόνα, τότε θα πρέπει να δώσετε προτίμηση στο μακιγιάζ με γκλίτερ. Τα αφρώδη στοιχεία αναμφίβολα θα τραβήξουν την προσοχή των άλλων.

Vradino makigiaz b12Οι μελαχρινές πρέπει να προτιμούν το μακιγιάζ σε καφέ τόνους με την προσθήκη μιας μπρονζέ απόχρωσης κατά μήκος της γραμμής των φρυδιών και κατά μήκος της πτυχής του βλεφάρου.

Vradino makigiaz b13Σε αποχρώσεις του χρυσού χρώματος, το βραδινό μακιγιάζ ματιών δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε συνδυασμό με μαύρα βέλη.

Vradino makigiaz b14Και, φυσικά, κανείς δεν θα καταδικάσει το αιώνιο κλασικό - smokey ice. Η σκούρα ομίχλη σε αυτή την έκδοση μπορεί να είναι πιο κορεσμένη και να φαίνεται τέλεια με την προσθήκη μαργαριταρένιων σκιών στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Vradino makigiaz b15

Vradino makigiaz b16Βραδινό μακιγιάζ για μπλε μάτια

Οι γαλανομάτες φαίνονται πολύ πιο φωτεινές και εκφραστικές αν το κινούμενο βλέφαρο τονιστεί με σκούρες σκιές, ενώ οι ανοιχτόχρωμες σκιές στο κάτω. Το βλέμμα γίνεται ορθάνοιχτο αν τα εσωτερικά κάτω βλέφαρα τονιστούν με ένα ελαφρύ μολύβι.

Vradino makigiaz b17

Vradino makigiaz b18Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ προσφέρουν σε όσους έχουν μπλε μάτια γενικό βραδινό μακιγιάζ ματιών. Με αυτό το βλέμμα, η περιοχή του άνω βλεφάρου μέχρι τα φρύδια βάφεται με μπεζ σκιές. Αλλά οι μπλε και γκρι σκιές πρέπει να εφαρμόζονται στις άκρες. Τα καφέ ή τα μαύρα βέλη θα κάνουν τα μάτια σας πιο εκφραστικά και μεγαλύτερα. Μπορείτε να προσθέσετε λάμψη εφαρμόζοντας ασημί χρωστική ουσία στην εσωτερική γωνία. Περάστε ελαφρά τη μαύρη μάσκαρα πάνω από τις βλεφαρίδες σας για ένα υπέροχο βραδινό μακιγιάζ ματιών.

Vradino makigiaz b19Μεταξύ των κοριτσιών με μπλε μάτια, το μακιγιάζ σε χάλκινους τόνους είναι πολύ δημοφιλές. Οι λαμπερές ροδακινί σκιές εφαρμόζονται σε ολόκληρο το άνω βλέφαρο και η εξωτερική γωνία του ματιού σκιάζεται με σκούρες καφέ σκιές. Μην ξεχνάτε ότι η εσωτερική γωνία των ματιών πρέπει να τονίζεται με ένα highlighter.

Vradino makigiaz b20Οι σύγχρονες fashionistas δεν είναι ξένοι στο μακιγιάζ με ροζ σκιές, καθώς και στο βραδινό μακιγιάζ με Smoky Eyes.

Vradino makigiaz b21Βραδινό μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Για πράσινα μάτια, που είναι σπάνια στη φύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν ολόκληρη την παλέτα των σκιών. Το βραδινό μακιγιάζ για πράσινα μάτια μπορεί να γίνει σε πλούσια, φωτεινά χρώματα και οι σκιές μπορούν να εφαρμοστούν σε αντίθεση αποχρώσεις. Ωστόσο, μια αρμονική, εκπληκτική εικόνα θα επιτευχθεί μόνο εάν οι γυναίκες λάβουν υπόψη τον τύπο χρώματός τους. Έτσι, για τις καστανές γυναίκες με σκούρα καστανά μαλλιά, οι αποχρώσεις της μέντας, του γαλαζοπράσινου, του τιρκουάζ και του Tiffany είναι ιδανικές. Τα μαύρα βέλη θα συμπληρώσουν την εκφραστικότητα του μακιγιάζ.

Vradino makigiaz b22Οι μελαχρινές με σκούρο δέρμα φαίνονται υπέροχες σε ζεστές αποχρώσεις: σοκολάτα, μπεζ και ροδακινί. Αλλά η χρυσή απόχρωση συνιστάται να χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε παραλλαγή. Η ασημί απόχρωση θα κάνει ένα καλό tandem με το χρώμα της λεβάντας.

Vradino makigiaz b23

Vradino makigiaz b24Για τα κοκκινομάλλα πράσινα μάτια, συνιστώνται μοβ και χρυσές αποχρώσεις.

Vradino makigiaz b25

Vradino makigiaz b26Τα ξανθά κορίτσια δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακά με το βραδινό μακιγιάζ ματιών, όταν αυτό γίνεται σε λαδί, σοκολατένιες και χρυσές αποχρώσεις. Μια επιλογή win-win για καλλονές με πράσινα μάτια είναι το μακιγιάζ σε σκούρες πράσινες αποχρώσεις. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν στα κορίτσια να χρησιμοποιούν γκλίτερ σκιές σε δαμασκηνί αποχρώσεις, οι οποίες θα δώσουν στις ξανθιές καλλονές μια ιδιαίτερη κομψότητα.

Vradino makigiaz b27Βραδινό μακιγιάζ για γκρίζα μάτια

Το βραδινό μακιγιάζ για γκρίζα μάτια με αρμονικά επιλεγμένες σκιές μπορεί να τα κάνει ακαταμάχητες ομορφιές. Δεδομένου ότι η ίριδα των γκρίζων ματιών είναι πολύπλευρη, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η επιλογή σύμφωνα με την ίριδα. Επιπλέον, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τον χρωματικό τύπο των γυναικών για να αποκαλύψει το πλήρες βάθος και την ομορφιά των ματιών.

Vradino makigiaz b28Οι ξανθιές με γκρι μάτια θα πρέπει να χρησιμοποιούν σκιές με καφέ, σοκολάτα, καπνιστή, λιλά και μπρονζέ σκιές κοραλλιών στο βραδινό μακιγιάζ.

Vradino makigiaz b29Ο τύπος της πραγματικής Σλάβας είναι κυρίες με γκρίζα μάτια με καστανά μαλλιά. Οι χρωματικοί συνδυασμοί με αντίθεση είναι ιδανικοί για αυτούς. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν τη χρήση αποχρώσεων λιλά, μανταρίνι, μπρονζέ, τιρκουάζ, marsala, μέντα και λουλακί στο βραδινό μακιγιάζ.

Vradino makigiaz b30Οι καστανές γυναίκες με γκρίζα μάτια συνιστάται να χρησιμοποιούν τερακότα, καραμέλα, γκρι, ασημί αποχρώσεις, μεταλλικά χρώματα, υγρή άσφαλτο. Μπορείτε να αραιώσετε το μακιγιάζ σας με λαμπερές πιτσιλιές που ταιριάζουν με το χρώμα του βραδινού σας ντυσίματος.

Vradino makigiaz b31Οι μελαχρινές ταιριάζουν σε μελί, τούβλο, καραμελέ και μπορντό αποχρώσεις.

Αλλά το εορταστικό μακιγιάζ ματιών για τις κοκκινομάλλες γυναίκες θα πρέπει να δημιουργηθεί σε οποιεσδήποτε αποχρώσεις κοντά στο ντύσιμο: τιρκουάζ, μωβ, πράσινο, γαλάζιο, μάνγκο, ροζ.

Vradino makigiaz b32Βραδινό μακιγιάζ για καστανά μάτια

Η πιο πρόσφατη επιλογή για βραδινό μακιγιάζ ματιών για ομορφιές με καστανά μάτια είναι το μακιγιάζ με χρυσές σκιές· τα μάτια φαίνονται πιο εκφραστικά και άτονα, προσελκύοντας την προσοχή του αντίθετου φύλου. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο μια καφέ παλέτα, κάνοντας το μακιγιάζ σας εκπληκτικό.

Vradino makigiaz b33

Vradino makigiaz b34

Vradino makigiaz b35Τα καστανά μάτια και τα καπνιστά smokey eyes μοιάζουν να είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο. Η διακόσμηση των ματιών σε αποχρώσεις του μπορντό, της σοκολάτας και του μωβ θα αναδείξει την ομορφιά των ματιών.

Vradino makigiaz b36Οι κυρίες με καστανά μάτια μπορούν να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση με τη βοήθεια βελών που θα αιχμαλωτίσουν το μισό του άνω βλεφάρου. Για αυτό, το μαύρο και χρυσό eyeliner ταιριάζει καλύτερα.

Vradino makigiaz b37Το βραδινό μακιγιάζ ματιών είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε μια πολυτελή εμφάνιση για γυναίκες που θα κερδίσει τις καρδιές των ανδρών και θα τους κάνει να χτυπούν πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές των makeup artists.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/vecherniy-makiyazh-glaz