LOGO1


Για όσες γυναίκες αποφασίζουν για μόνιμο μακιγιάζ, θα πρέπει να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά.

Monimo makigiaz b2Το μόνιμο μακιγιάζ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τατουάζ, στο οποίο η ακεραιότητα του δέρματος καταστρέφεται με τη χρήση ηλεκτρικών δερμοπιγμέντων. Οι χρωστικές εισάγονται στα επιφανειακά στρώματα του χορίου, σχηματίζοντας σχέδια που παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η φυτική-μεταλλική βάση των χρωστικών υλικών διαρκεί στην υποδόρια στιβάδα έως και 5 χρόνια. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πλέον να φορούν μακιγιάζ κάθε μέρα, γεγονός που επιταχύνει σημαντικά την προετοιμασία τους για τη δουλειά. Με τη βοήθεια αυτού του μακιγιάζ μπορείτε να διορθώσετε ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου και να διορθώσετε την ασυμμετρία. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε τους κύριους κανόνες εφαρμογής μόνιμου μακιγιάζ.

Περιεχόμενο

  • Σωστή φόρμα κατασκευή
  • Ασφάλεια μόνιμου μακιγιάζ
  • Ποιότητα χρωστικών που χρησιμοποιούνται
  • Γνώση βασικών χρωμάτων
  • Επιλέγοντας έναν έμπειρο, έμπειρο επαγγελματία

Σωστή φόρμα κατασκευή

Ο βασικός κανόνας για τη δημιουργία μόνιμου μακιγιάζ είναι η σωστή κατασκευή του σχήματος (φρύδια, γραμμή ματιών, περίγραμμα χειλιών). Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί ακριβώς σε ποιον τύπο εμφάνισης ανήκει μια γυναίκα που έχει αποφασίσει να κάνει μόνιμο μακιγιάζ: τι σχήμα έχει το πρόσωπό της, το είδος της τοποθέτησης των φρυδιών, το σχήμα των χειλιών της, το σχήμα των ματιών της, χρώμα των βλεφαρίδων και των τριχών των φρυδιών της. Μια γυναίκα, πριν πάει σε έναν ειδικό, πρέπει να αποφασίσει για τις επιθυμίες της. Ωστόσο, οι συμβουλές ενός έμπειρου καλλιτέχνη τατουάζ δεν πρέπει να παραμεληθούν. Έχει πολλή εξάσκηση και μπορεί αμέσως να καθορίσει τι είναι προτιμότερο για τον πελάτη.

Monimo makigiaz b3Ασφάλεια μόνιμου μακιγιάζ

Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός κανόνας εφαρμογής του μόνιμου μακιγιάζ είναι η ασφάλειά του. Στην εργασία θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο αναλώσιμα μιας χρήσης, αποστειρωμένα, υψηλής ποιότητας. Ο χρόνος επούλωσης των αντικειμένων τατουάζ εξαρτάται από το αν διατηρείται η στειρότητα. Η μόλυνση μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε κακής ποιότητας εργασία, αλλά και σε επιδείνωση της υγείας του πελάτη.

Monimo makigiaz b4Ποιότητα χρωστικών που χρησιμοποιούνται

Η χρωστική πρέπει να είναι ασφαλής και να περιέχει φυτικά ορυκτά συστατικά. Η υψηλή ποιότητα των χρωστικών δεν βλάπτει όχι μόνο τις φυσικές τρίχες, καταδικάζοντας τις να πέσουν, αλλά, αντίθετα, ενισχύει τη δομή τους, τις θρέφει και τις ενυδατώνει. Οι κακής ποιότητας χρωστικές μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες αλλεργικές αντιδράσεις, προκαλώντας χρόνια νόσο. Μετά από κάθε εργασία με πελάτη, οι υπόλοιπες χρωστικές, οι βελόνες και τα γάντια πρέπει να απορρίπτονται αμέσως.

Monimo makigiaz b5Γνώση βασικών χρωμάτων

Κάθε μόνιμος makeup artist πρέπει να γνωρίζει τα βασικά του χρώματος. Όταν εργάζεστε με τα φρύδια, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια χρωστική ουσία που είναι μία ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από το χρώμα των φυσικών μαλλιών του πελάτη.

Monimo makigiaz b6Η πελάτισσα επιλέγει την απόχρωση χειλιών για μόνιμο μακιγιάζ. Ο πλοίαρχος πρέπει να ακούσει τις απόψεις των πελατών και τις επιθυμίες τους, αλλά πρέπει επίσης να τους εξηγήσει τις συνέπειες, αξιολογώντας το φυσικό χρώμα των χειλιών. Έτσι, οι κυρίες που θέλουν να επιτύχουν μια δροσερή απόχρωση στα χείλη τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το φυσικό χρώμα των χειλιών είναι ένας ψυχρός τόνος· τα χείλη μπορούν να αποκτήσουν μια μπλε απόχρωση.

Monimo makigiaz b7Επιλέγοντας έναν έμπειρο, έμπειρο επαγγελματία

Έχοντας αποφασίσει την επιθυμία να κάνετε μόνιμο μακιγιάζ, πρέπει να επιλέξετε έναν ικανό, έμπειρο ειδικό με σημαντική εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Τέτοιοι πλοίαρχοι εκτιμούν τη φήμη τους, διατηρούν τη στειρότητα του γραφείου στο οποίο εργάζονται και χρησιμοποιούν μόνο χρωστική ουσία υψηλής ποιότητας στην εργασία τους. Απαντούν σε οποιαδήποτε ερώτηση πελάτη χωρίς δισταγμό. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός ειδικού που έχει πολλές θετικές συστάσεις.

Monimo makigiaz b8Έχοντας εξοικειωθεί με τις βασικές αρχές του μόνιμου μακιγιάζ, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ που θα σας ενθουσιάζει για πολύ καιρό με ένα άψογο αποτέλεσμα.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/permanentnyy-makiyazh