LOGO1


Οι ξανθιές ήταν πάντα δημοφιλείς στους άνδρες. Το ξανθό θα φέρει ιδιαίτερη φρεσκάδα και νεότητα σε κάθε εμφάνιση.

Ksanthies Makigiaz c2Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το χρώμα μαλλιών μπορεί να βρεθεί απευθείας σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν περάσει το όριο των 40 ετών. Αλλά όχι λιγότερο συχνά αυτό το χρώμα επιδεικνύεται στους νέους. Επιπλέον, όπως δείχνει η πρακτική, αυτό το χρώμα είναι απίστευτα θηλυκό, κομψό και μοντέρνο.

Ksanthies Makigiaz c3https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Και όταν δημιουργούν μακιγιάζ, οι γυναίκες με αυτό το χρώμα μαλλιών μπορούν να πειραματιστούν όσο θέλουν. Όμως, παρά αυτή την ευελιξία, αποφασίσαμε να σας πούμε για το πιο επιτυχημένο μακιγιάζ για ξανθιές, το οποίο διαφέρει σε μια παλέτα αποχρώσεων ανάλογα με τον τύπο χρώματος ή το χρώμα των ματιών σας. Με μια λέξη, σας συμβουλεύουμε να θυμάστε τον κύριο άρρητο κανόνα του μακιγιάζ για τις ξανθές, που έχει ως εξής: μια φυσική ξανθιά καθοδηγείται από το χρώμα των ματιών της, μια βαμμένη ξανθιά καθοδηγείται από το χρώμα του δέρματός της.

Περιεχόμενο

  • Μακιγιάζ για ανοιχτόχρωμο δέρμα
  • Μακιγιάζ για σκούρες επιδερμίδες
  • Μακιγιάζ για μπλε μάτια
  • Μακιγιάζ για πράσινα μάτια
  • Μακιγιάζ για ξανθιές με καστανά μάτια
  • Μακιγιάζ για ξανθιές με γκρίζα μάτια

Μακιγιάζ για ανοιχτόχρωμο δέρμα

Για τις ξανθιές με ανοιχτόχρωμο δέρμα, τα καλλυντικά τόσο σε ζεστούς όσο και σε ψυχρούς τόνους είναι τέλεια. Αλλά όσον αφορά το μακιγιάζ ματιών, οι ειδικοί εξακολουθούν να συμβουλεύουν τη χρήση μιας κρύας παλέτας. Αν μιλάμε για κραγιόν, τότε για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, είναι κατάλληλο κραγιόν σε ανοιχτό λιλά, ανοιχτό βυσσινί και κόκκινο-καφέ αποχρώσεις, καθώς και στο κλασικό κόκκινο χρώμα.

Ksanthies Makigiaz c4https://www.instagram.com/babsbeauty_/

Ksanthies Makigiaz c5https://www.instagram.com/babsbeauty_/

Ksanthies Makigiaz c6https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Μακιγιάζ για σκούρες επιδερμίδες

Αν είστε ξανθιά με σκούρο δέρμα, σας συμβουλεύουμε να δώσετε προσοχή σε ψυχρούς τόνους καλλυντικών που θα μεγιστοποιήσουν τη φυσική σας ομορφιά. Οι μπλε, απαλό ροζ, λιλά τόνοι του μακιγιάζ, καθώς και οι απίστευτα ευέλικτες χρυσές σκιές, θα δείχνουν υπέροχα στο βραδινό ή ημερήσιο μακιγιάζ. Αν μιλάμε για κραγιόν, τότε θα πρέπει να προτιμήσετε τις καφέ αποχρώσεις.

Ksanthies Makigiaz c7https://www.instagram.com/vanitymakeup/

Ksanthies Makigiaz c8https://www.instagram.com/vanitymakeup/

Ksanthies Makigiaz c9https://www.instagram.com/vanitymakeup/

Μακιγιάζ για μπλε μάτια

Μια ξανθιά με μπλε μάτια είναι ένας απίστευτα επιτυχημένος και όμορφος συνδυασμός εμφάνισης, που ακόμα και στη φυσική του μορφή δείχνει απίστευτα εντυπωσιακός. Αλλά αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη φυσική σας ομορφιά, μπορείτε πάντα να στραφείτε στο smoky μακιγιάζ ματιών με μπλε αποχρώσεις σκιάς ματιών που θα μεγιστοποιήσουν την εκφραστικότητα των ματιών σας. Οι αποχρώσεις της άμμου, οι χρυσές και οι ροδακινί αποχρώσεις των καλλυντικών θα φαίνονται επίσης υπέροχες με μπλε μάτια.

Ksanthies Makigiaz c10https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c11https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c12https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c13https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c14https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c15https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c16https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c17https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c18https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c19https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Ksanthies Makigiaz c20https://www.instagram.com/vanraebeauty/

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Το μακιγιάζ για ξανθιές με πράσινα μάτια περιλαμβάνει τη χρήση πράσινων σκιών, ειδικά αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική smoky eye. Αλλά να θυμάστε ότι η απόχρωση των σκιών πρέπει να είναι διαφορετική από τη σκιά της ίριδας. Μόνο σε αυτή την περίπτωση οι σκιές θα δώσουν στο βλέμμα ένα μυστηριώδες βάθος. Επιπλέον, οι ξανθιές με πράσινα μάτια μπορούν να δοκιμάσουν κομψό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας καφέ και χρυσές αποχρώσεις σκιάς ματιών.

Ksanthies Makigiaz c21https://www.instagram.com/eyemakeup143/

Μακιγιάζ για ξανθιές με καστανά μάτια

Εάν έχετε ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πιο σκούρες αποχρώσεις καλλυντικών στο μακιγιάζ σας. Για παράδειγμα, οι λαδί, σκούρο γκρι, καφέ, μοβ ή λιλά αποχρώσεις θα φαίνονται υπέροχες εδώ. Αν μιλάμε για κραγιόν, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τις πιο φυσικές αποχρώσεις του τελευταίου.

Ksanthies Makigiaz c22https://www.instagram.com/vanitymakeup/

Ksanthies Makigiaz c23https://www.instagram.com/vanitymakeup/

Ksanthies Makigiaz c24https://www.instagram.com/sheidafashionista/

Μακιγιάζ για ξανθιές με γκρίζα μάτια

Πολλές ξανθές έχουν αυτό ακριβώς το χρώμα των ματιών. Τουλάχιστον στη χώρα μας. Όταν επιλέγετε μακιγιάζ για μια ξανθιά με γκρίζα μάτια, είναι σημαντικό να θυμάστε το μέτρο, επειδή τα γκρίζα μάτια και τα ξανθά μαλλιά φαίνονται συγκινητικά και απαλά. Για να εμφανίσετε το βάθος και την ποικιλία των χρωμάτων στα μάτια σας, επιλέξτε σκιά ματιών σε αποχρώσεις του μπλε, του ασημί, του πράσινου, του μπεζ, του ροζ ή του μωβ.

Ksanthies Makigiaz c25https://www.instagram.com/julie_speicher/

Θυμηθείτε, τα μάτια σας ονομάζονται επίσης «χαμαιλέοντες»· απορροφούν τα γύρω χρώματα και αλλάζουν τον βασικό τους τόνο, ανάλογα με τις σκιές, τα ρούχα και τον φωτισμό. Το ιδανικό κραγιόν για εσάς θα ήταν ροζ ή κοραλί. Χρησιμοποιήστε διάφορα glosses και αστραφτερά lip balms πιο ενεργά.

Πηγή: https://krasotka.cc/