LOGO1


Το αντιγηραντικό αποτέλεσμα με το μακιγιάζ των ματιών είναι αρκετά αληθινό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε τις κατάλληλες σκιές.

Skies geri nei2Αυτές που σας κάνουν να φαίνεστε νεότεροι. Είναι επίσης απαραίτητο να αποφύγετε αποχρώσεις και υφές που, αντίθετα, γερνούν. Διαβάστε περισσότερα για το σωστό μακιγιάζ ματιών που σχετίζεται με την ηλικία αργότερα στο άρθρο.

Περιεχόμενο

  • Μαύρη λίστα: σκιές που είναι καλύτερα να αφήσετε στην άκρη
  • Λευκή λίστα: σκιές που κρύβουν την ηλικία
  • Τα μυστικά του αντιγηραντικού μακιγιάζ ματιών
  • Λείες γραμμές
  • Βέλη που χρησιμοποιούν σκιές
  • Shimmer ως προφορά
  • Απόκρυψη του επερχόμενου αιώνα
  • Σκιές φρυδιών
  • Μακιγιάζ κάτω βλεφάρων

Μαύρη λίστα: σκιές που είναι καλύτερα να αφήσετε στην άκρη

Οι παρακάτω φωτεινές αποχρώσεις του μακιγιάζ ματιών θα ήταν μια κακή επιλογή:

  1. αποχρώσεις του κόκκινου?
  2. μαύρο και γκρι?
  3. Φούξια χρώματα, αποχρώσεις του ροζ.
  4. μοβ και μπλε αποχρώσεις?
  5. ανοιχτό πράσινο και κίτρινο αποχρώσεις.

Skies geri nei3Παρά το γεγονός ότι αυτή είναι μια δημοφιλής παλέτα και αυτά τα χρώματα συχνά μπαίνουν στις κορυφαίες τάσεις, αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερα κορίτσια.

Skies geri nei4https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Συγκεκριμένα, αξίζει να τεθεί μια ριζική απαγόρευση στη χρήση μπλε και μοβ παλέτας - αυτές οι αποχρώσεις επιδεινώνουν μόνο τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τονίζουν τα αιμοφόρα αγγεία και προσθέτουν κούραση στο βλέμμα. Ακριβώς όπως οι σκούρες, καπνιστές αποχρώσεις (γκρι, μαύρο) και το smokey μακιγιάζ ματιών προσθέτουν επίσης ηλικία και κάνουν την εμφάνιση κουρασμένη.

Skies geri nei5Οι σκιές ματιών με glitter είναι απίστευτα δημοφιλείς τον τελευταίο καιρό, αλλά αξίζει να διευκρινιστεί ότι αυτή είναι η επιλογή μιας νεότερης ηλικιακής κατηγορίας κοριτσιών. Για τις ενήλικες γυναίκες, το γκλίτερ όχι μόνο φαίνεται στιλιστικά ακατάλληλο, αλλά προσθέτει και τα ακόλουθα προβλήματα:

  1. τονίστε όλες τις ανώμαλες περιοχές του δέρματος γύρω από τα μάτια.
  2. εστιάστε οπτικά την προσοχή στις ρυτίδες και τα αιμοφόρα αγγεία.
  3. κάνετε οπτικά βαρύτερη την πτυχή του προεξέχοντος βλεφάρου.

Skies geri nei6Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τελείως τις σκιές με αστραφτερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας, αλλά να τις προσθέσετε κατά σημείο, ως τόνους.

Λευκή λίστα: σκιές που κρύβουν την ηλικία

Για ενήλικες γυναίκες με οποιοδήποτε χρώμα ματιών, μια βασική παλέτα γυμνών σκιών είναι η βέλτιστη. Οι ουδέτερες (μπεζ, ροδακινί) αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση. Όσον αφορά την υφή, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν την επιλογή ανοιχτόχρωμων ματ σκιών με ελαφρύ εφέ shimmer, καθώς και κρεμώδεις υφές.

Skies geri nei7https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Skies geri nei8https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Τα μυστικά του αντιγηραντικού μακιγιάζ ματιών

Δεν αρκεί να εστιάσετε μόνο σε ορισμένα χρώματα ή υφές σκιών, είναι επίσης σημαντικό να τοποθετήσετε σωστά τους τόνους στο ίδιο το μακιγιάζ των ματιών.

Skies geri nei9https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Skies geri nei10https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Λείες γραμμές

Ο βασικός κανόνας του μακιγιάζ - προσεκτική σκίαση του καλλυντικού - λειτουργεί και εδώ. Για να επιτύχετε ομαλές γραμμές και μεταβάσεις, πρέπει να απλώσετε το προϊόν καλά πάνω από το βλέφαρο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικές βούρτσες, και όχι τις βούρτσες εφαρμογής που συνοδεύουν το αρχικό σύνολο σκιών.

Skies geri nei11https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Βέλη που χρησιμοποιούν σκιές

Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα γραφικά βέλη που γίνονται με eyeliner. Τα λεία και τακτοποιημένα βέλη με τη βοήθεια σκούρων σκιών (για παράδειγμα, καφέ) φαίνονται επίσης εκφραστικά, αλλά δεν προσθέτουν ηλικία.

Skies geri nei12https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Shimmer ως προφορά

Η τεχνική που μας δίδαξαν οι καλλιτέχνες μακιγιάζ των σταρ του Χόλιγουντ ονομάζεται «φωτισμός»: το εσωτερικό μέρος του ματιού τονίζεται με σκιές ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων με μια σταγόνα αστραφτερή. Μια φωτεινή έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού απομακρύνει την έμφαση από το βλέφαρο με κουκούλα.

Skies geri nei13https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Απόκρυψη του επερχόμενου αιώνα

Υπάρχει ένα ακόμη κόλπο που θα σας βοηθήσει να συγκαλύψετε την προβληματική περιοχή. Στο κινούμενο βλέφαρο πρέπει να εφαρμόσετε και να ανακατέψετε καλά τις σκιές μιας ουδέτερης παλέτας. Εφαρμόστε μια σκούρα απόχρωση στην ίδια την πτυχή.

Skies geri nei14https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Σκιές φρυδιών

Η εστίαση στην περιοχή κάτω από το φρύδι βοηθά επίσης στην απόκρυψη αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία. Εφαρμόστε ανοιχτές μαργαριταρένιες σκιές στην περιοχή κάτω από το φρύδι.

Skies geri nei15https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Μακιγιάζ κάτω βλεφάρων

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο μακιγιάζ των κάτω βλεφάρων σας. Ιδανικά, καλύτερα να το αφήσετε χωρίς να τονίσετε με σκιές ή μολύβι.

Skies geri nei16https://www.instagram.com/bonitafy_beauty/

Αυτά τα απλά κόλπα θα βοηθήσουν με το αντιγηραντικό μακιγιάζ να τοποθετήσετε σωστά τους τόνους και να κρύψετε όλες τις ατέλειες.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/teni-kotorye-staryat-i-kotorye-molodyat