LOGO1


Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιες τάσεις μας περιμένουν αυτή τη σεζόν.

Omorfo makigiaz2Σήμερα θα μιλήσουμε για το πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο μακιγιάζ που θα είναι στην κορυφή της δημοτικότητας το 2024. Το Year of the Dragon σίγουρα θα σας ενθουσιάσει με φωτεινές και όμορφες επιλογές μακιγιάζ.

Omorfo makigiaz3@denitslava

Omorfo makigiaz4@denitslava

Omorfo makigiaz5@beetotheo

Περιεχόμενο

  • Μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των ματιών
  • Μονόχρωμο μακιγιάζ
  • Χρωματιστά βέλη
  • Μοιραία χείλη
  • Πανέμορφες βλεφαρίδες
  • Κόκκινα μάγουλα
  • Μακιγιάζ σε στυλ δράκου

Μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των ματιών

Η νέα τάση του 2024 θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε τόσο όμορφο μακιγιάζ που κανείς δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει αυτό το γεγονός. Η ουσία του μακιγιάζ είναι απλή - πρέπει να επιλέξετε αποχρώσεις που ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών σας. Φυσικά, μιλάμε για μακιγιάζ ματιών και σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε να τονίσετε τα χείλη σας με nude κραγιόν.

Omorfo makigiaz6@omar_turrini

Μονόχρωμο μακιγιάζ

Μια άλλη παρόμοια τάση που έχει κερδίσει εδώ και καιρό την προσοχή των γυναικών. Το μονόχρωμο μακιγιάζ σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσετε μόνο μία χρωματική παλέτα για να τονίσετε τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά σας. Συνήθως, οι γυναίκες βασίζονται σε ουδέτερες και λεπτές αποχρώσεις, όπως ροδακινί, κίτρινο, ροζ.

Omorfo makigiaz7@omar_turrini

Omorfo makigiaz8@beetotheo

Χρωματιστά βέλη

Για να δημιουργήσετε όμορφο και κομψό μακιγιάζ, απλώς τονίστε τα μάτια σας με φωτεινά και αισθητά βέλη. Το κύριο πράγμα είναι τα προσεγμένα, ομοιόμορφα και γραφικά βέλη που τονίζουν το σχήμα των ματιών σας. Τα μοτίβα και τα πολύπλοκα σχέδια θα έχουν επίσης μεγάλη ζήτηση το 2024.

Omorfo makigiaz9Μοιραία χείλη

Μια πολύ σαγηνευτική τάση για το 2024 θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε όμορφο μακιγιάζ με το οποίο όλοι οι άντρες θα ενθουσιαστούν. Οι γυναίκες ενθαρρύνονται να τονίζουν τα χείλη τους με γοτθικές αποχρώσεις κραγιόν. Δηλαδή, το χρώμα του κόκκινου κρασιού είναι κατάλληλο.

Omorfo makigiaz10@denitslava

Omorfo makigiaz11@denitslava

Πανέμορφες βλεφαρίδες

Παρά το γεγονός ότι πέρυσι ζητήθηκε από τις κυρίες να εγκαταλείψουν τα extension βλεφαρίδων, φέτος η τάση για πολυτελείς βλεφαρίδες επιστρέφει ξανά. Το 2024, θα πρέπει να μοιάζετε με Δράκο, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε φτερωτές βλεφαρίδες, πόδια αράχνης, υγρό εφέ κ.λπ. Και μην ξεχνάτε, οι κάτω βλεφαρίδες πρέπει επίσης να τονιστούν καλά με τη μάσκαρα.

Omorfo makigiaz12@denitslava

Κόκκινα μάγουλα

Η πιο hot τάση του 2024 είναι το ροζ ρουζ. Είναι αυτός ο απαλός τόνος που θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε ένα όμορφο μακιγιάζ που τονίζει τον αισθησιασμό και την απαλή ελκυστικότητά σας. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι με τέτοιο ρουζ μπορείτε να αρνηθείτε το λαμπερό μακιγιάζ ματιών ή χειλιών, και παρόλα αυτά η εικόνα θα είναι απίστευτα ελκυστική.

Omorfo makigiaz13@denitslava

Μακιγιάζ σε στυλ δράκου

Δεδομένου ότι το 2024 θα είναι μια πολύ φλογερή, ζεστή και γεμάτη γεγονότα χρονιά, θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο μακιγιάζ για αυτό. Σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα μακιγιάζ στο πνεύμα του κινεζικού ωροσκοπίου· γι 'αυτό, το πάνω βλέφαρο καλύπτεται με έντονο χρώμα (για παράδειγμα, κόκκινο) και το κάτω βλέφαρο με το αντίθετο χρώμα (για παράδειγμα, πράσινο). Ο συνδυασμός σίγουρα θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ένα όμορφο και μοντέρνο μακιγιάζ.

Omorfo makigiaz14@omar_turrini

Omorfo makigiaz15@omar_turrini

Omorfo makigiaz16@omar_turrini

Έτσι, τώρα γνωρίζετε όλες τις τελευταίες τάσεις στο όμορφο μακιγιάζ. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την εξάσκηση και να βρείτε το ιδανικό μακιγιάζ σας για το 2024.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/krasivyj-makiyazh