LOGO1


Η πτώση των βλεφάρων είναι πρόβλημα για πολλές γυναίκες. Προσπαθούν να το καταπολεμήσουν με πολλούς παράγοντες απόκρυψης, συμπεριλαμβανομένου του μακιγιάζ.

Makigiaz eona2Και σήμερα στο άρθρο μας θα σας πούμε πώς να κάνετε μακιγιάζ ματιών για το επικείμενο βλέφαρο. Εδώ θα βρείτε εντελώς νέες ιδέες που σίγουρα θα ταιριάζουν στο γούστο σας. Και το πιο σημαντικό, θα σας βοηθήσουν να συγκαλύψετε κάπως το πρόβλημά σας, να το κάνετε λιγότερο αισθητό και να κάνετε την εμφάνισή σας πιο ανοιχτή.

Οι κύριοι κανόνες για την εκτέλεση μακιγιάζ ματιών για το επικείμενο βλέφαρο

Για να διορθώσετε οπτικά ένα πεσμένο βλέφαρο, μην ξεχνάτε τα φρύδια, τα οποία αποτελούν θεμελιώδες στοιχείο της εικόνας σας. Εάν έχετε λεπτές, συνιστούμε να τις κάνετε πιο φαρδιές και μακρύτερες χρησιμοποιώντας ένα μολύβι.

Μετά από αυτό, εφαρμόστε σκιές μιας ουδέτερης σκιάς, για παράδειγμα, μπεζ, στο κινούμενο βλέφαρο. Ανακατέψτε και φροντίστε να μην έχετε ξεκάθαρες γραμμές στο μακιγιάζ σας για το διαφαινόμενο βλέφαρο. Οι σκιές πρέπει να σκιάζονται εδώ σε όλο το κινούμενο βλέφαρο, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής κάτω από το φρύδι.

Makigiaz eona3instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona4instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona5instagram.com/denitslava/

Το τρίτο βήμα για το τέλειο μακιγιάζ για τα πεσμένα βλέφαρα είναι η εφαρμογή σκούρων σκιών. Και εδώ, προσπαθήστε να σκιάζετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις σκιές και μην ξεχνάτε ότι το πιο σκούρο σημείο σε τέτοιο μακιγιάζ πρέπει να παραμένει η εξωτερική γωνία του κινούμενου βλεφάρου.

Το τέταρτο βήμα είναι η άμεση επισήμανση τριών ζωνών - η εσωτερική γωνία του ματιού, η περιοχή ανάπτυξης των βλεφαρίδων και κάτω από το φρύδι. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ελαφριές μαργαριταρένιες σκιές, οι οποίες, παρεμπιπτόντως, δεν πρέπει ποτέ να εφαρμόζονται στην περιοχή κάτω από το φρύδι, για να μην αυξήσετε το πρόβλημα της πτώσης των βλεφάρων. Εδώ αξίζει να στραφείτε σε ματ ανοιχτόχρωμες σκιές.

Makigiaz eona6instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona7instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona8instagram.com/denitslava/

Μετά από όλους τους παραπάνω χειρισμούς, μετακινηθείτε στο κάτω βλέφαρο και σκουρύνετε. Εφαρμόστε σκούρες σκιές χρησιμοποιώντας κινήσεις χτυπήματος κάτω από τα μάτια και πάρτε ένα μπεζ μολύβι. Το απλώνεις στον βλεννογόνο του κάτω βλεφάρου. Αυτή η μέθοδος θα κάνει θαύματα για να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε βέλη στο μακιγιάζ των ματιών σας για το διαφαινόμενο βλέφαρο. Αλλά εδώ θα πρέπει να προτιμήσετε ένα λεπτό βέλος, μόνο κατά μήκος της γραμμής ανάπτυξης των βλεφαρίδων.

Τέλος, πιάσε τη μάσκαρα σου. Όσο περισσότερο όγκο κάνετε τις βλεφαρίδες σας, τόσο λιγότερο εμφανής θα είναι η πτώση των βλεφάρων. Γι' αυτό οι ειδικοί συμβουλεύουν να επιλέξετε μια καλή μάσκαρα και να την εφαρμόσετε σε τρία στάδια, που θα μεγεθύνουν οπτικά και θα ανοίξουν τα μάτια. Στο μακιγιάζ για πεσμένα βλέφαρα, μην ξεχνάτε τις κάτω βλεφαρίδες, οι οποίες πρέπει επίσης να βαφτούν.

Makigiaz eona9instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona10instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona11instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona12instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona13instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona14instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona15instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona16instagram.com/denitslava/

Makigiaz eona17instagram.com/denitslava/

Μην νομίζετε ότι το μακιγιάζ για το βλέφαρο είναι μονότονο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απολύτως οποιεσδήποτε αποχρώσεις και τεχνικές. Το κύριο πράγμα είναι να μην παρεκκλίνουμε από τους κύριους κανόνες του μακιγιάζ, τους οποίους περιγράψαμε παραπάνω. Μπορείτε εύκολα να στραφείτε σε φωτεινό, πολύχρωμο, ασιατικό ή καπνιστό μακιγιάζ ματιών, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε το βλέμμα σας απλά βασιλικά υπέροχο.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/makiyazh-glaz-dlya-navisshego-veka