LOGO1


Το να δείχνεις μοντέρνο σημαίνει να έχεις ένα κομψό ντύσιμο, μοντέρνο χτένισμα και μοντέρνο μακιγιάζ.

Makigiaz modas2Οι τάσεις της βιομηχανίας ομορφιάς αλλάζουν κάθε χρόνο. Για να συμβαδίσει με τη μόδα, κάθε κυρία πρέπει να μελετήσει προσεκτικά τις τάσεις στο μακιγιάζ μόδας του 2024 από κορυφαίους καλλιτέχνες μακιγιάζ και να γεμίσει την καλλυντική της τσάντα με νέα προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Makigiaz modas3@swetlanapetuhova

Makigiaz modas4@swetlanapetuhova

Makigiaz modas5@swetlanapetuhova

Περιεχόμενο

  • Λαμπερό αποτέλεσμα περιποιημένου δέρματος
  • Γραφικά βέλη έμφασης
  • Διαφανές smokey eyeliner
  • Σκούρες αποχρώσεις κραγιόν
  • Λεπτό ρουζ

Λαμπερό αποτέλεσμα περιποιημένου δέρματος

Το υγρό μακιγιάζ δίνει στο δέρμα σας μια υγιή, λαμπερή όψη. Το δέρμα φαίνεται όσο το δυνατόν πιο περιποιημένο, έχει ομοιόμορφο τόνο και μεταξένια απαλότητα. Οι κυρίες πετυχαίνουν αυτό το αποτέλεσμα με τη βοήθεια ελαφριών κρέμες βάσης και υγρών highlighters. Μπορείτε να προσθέσετε υγρασία στα βλέφαρά σας χρησιμοποιώντας σκιές με αστραφτερό αποτέλεσμα.

Makigiaz modas6@swetlanapetuhova

Γραφικά βέλη έμφασης

Για τους fashionistas που αποφασίζουν να εστιάσουν την προσοχή στα μάτια τους και να τονίσουν την εκφραστικότητα του βλέμματός τους, το επόμενο έτος, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ προτείνουν να πειραματιστούν με μοντέρνα γραφικά βέλη σε χρώμα. Το αποκορύφωμα μιας βραδινής εμφάνισης μπορεί να είναι τα φωτεινά χρωματιστά βέλη.

Makigiaz modas7@swetlanapetuhova

Makigiaz modas8@swetlanapetuhova

Διαφανές smokey eyeliner

Το επόμενο έτος, η δημοτικότητα των smokey eyes σε σκούρα χρώματα θα αυξηθεί. Γκρι-σοκολατί αποχρώσεις, καφέ και σκούρα γκρι χρώματα είναι ιδανικά για αυτό. Τα θολά περιγράμματα του smokey eye θα προσθέσουν κάποιο μυστήριο στην εικόνα. Και οι λάτρεις των ξεκάθαρων περιγραμμάτων μπορούν να δημιουργήσουν έντονα αιχμηρά περιγράμματα.

Makigiaz modas9@swetlanapetuhova

Σκούρες αποχρώσεις κραγιόν

Το σκούρο κραγιόν μπορεί να κάνει το βλέμμα σας να φαίνεται λίγο μεγαλύτερο. Επομένως, οι ώριμες κυρίες πρέπει να είναι προσεκτικές όταν χρησιμοποιούν σκούρες αποχρώσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για γυναίκες με λευκούς τόνους δέρματος. Ένας πολύ σκούρος τόνος κραγιόν σε συνδυασμό με χλωμό δέρμα θα σας κάνει να μοιάζετε με βαμπίρ. Εάν θέλετε πραγματικά να πειραματιστείτε, τότε δημιουργήστε ένα εφέ με δαγκωμένα χείλη εφαρμόζοντας σκούρο κραγιόν στην εσωτερική περιοχή των χειλιών σας.

Makigiaz modas10@swetlanapetuhova

Λεπτό ρουζ

Είναι πολύ πιθανό να ανανεώσετε την εμφάνισή σας με ρουζ. Το υγρό ή κρεμώδες ροζ ρουζ που εφαρμόζεται στα μήλα των μάγουλων θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια λεπτή, παγωμένη λάμψη. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι το ρουζ πρέπει να είναι καλά σκιασμένο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση το ρουζ σας θα είναι φυσικό.

Makigiaz modas11

Makigiaz modas12Το μοντέρνο μακιγιάζ, οι τάσεις και οι τάσεις του 2024 δίνουν στις γυναίκες την ευκαιρία να τονίσουν την ατομικότητα της εικόνας τους και να δημιουργήσουν μια κομψή και ελκυστική εμφάνιση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/modnyj-makiyazh-trendy-i-tendentsii