LOGO1


Η ιδανική εικόνα μιας γυναίκας περιλαμβάνει όχι μόνο μοντέρνα ρούχα και παπούτσια.

Monterno makigiaz dio2Τα κύρια συστατικά μιας ελκυστικής, κομψής εμφάνισης είναι επίσης το χτένισμα, το μανικιούρ και το μοντέρνο μακιγιάζ. Κάθε σεζόν, η μόδα αλλάζει και το μακιγιάζ αλλάζει. Οι τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ για τον χειμώνα του 2024 θα επιτρέψουν στις γυναίκες να φαίνονται λαμπερές και γοητευτικές όχι μόνο στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, αλλά και στην καθημερινή ζωή. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι πρέπει να προσέξεις στο μακιγιάζ του χειμώνα.

Monterno makigiaz dio3

Monterno makigiaz dio4Περιεχόμενο

  • Εφέ υγρού δέρματος
  • Μοντέρνο μαύρο eyeliner
  • Πολύχρωμα βέλη
  • Κομψά smokey eyes
  • Χειμερινό ρουζ στα μάγουλα
  • Κραγιόν με φωτεινή έμφαση

Εφέ υγρού δέρματος

Αναμφίβολα, η όψη της υγιούς, λαμπερής και ελαφρώς ενυδατωμένης επιδερμίδας είναι το κύριο χαρακτηριστικό της νέας σεζόν του μακιγιάζ. Σχεδόν όλα τα διακοσμητικά καλλυντικά θα φαίνονται υπέροχα σε ένα τέτοιο φόντο. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας κρέμες βάσης ελαφριάς σύστασης.

Monterno makigiaz dio5

Monterno makigiaz dio6Μοντέρνο μαύρο eyeliner

Είναι δυνατό να εστιάσετε την προσοχή στα μάτια με τη βοήθεια του μαύρου eyeliner, το οποίο θα είναι περιζήτητο αυτόν τον χειμώνα περισσότερο από ποτέ. Επιπλέον, το eyeliner μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό: μια λεπτή και έντονη γραμμή, κοντή και μακριά, που εκτείνεται πέρα ​​από το άνω βλέφαρο. Απλά θυμηθείτε τις ιδιαιτερότητες του χειμώνα με τις χιονοθύελλες του, γι' αυτό επιλέξτε αδιάβροχα eyeliners.

Monterno makigiaz dio7

Monterno makigiaz dio8

Monterno makigiaz dio9Πολύχρωμα βέλη

Αυτό το χειμώνα, καλό είναι να εστιάσετε στα μάτια με πολύχρωμα βέλη. Φυσικά, θα πρέπει να τηρείς το μέτρο σε όλα για να μη φαίνεσαι γελοίος. Ωστόσο, οι αρμονικά επιλεγμένες φωτεινές αποχρώσεις των βελών θα σας επιτρέψουν να κάνετε την εμφάνισή σας όσο το δυνατόν πιο εκφραστική. Είναι αποδεκτό τα βέλη να καλύπτουν ολόκληρο το άνω βλέφαρο, εκτεινόμενο πολύ πέρα ​​από τα όριά του.

Monterno makigiaz dio10

Monterno makigiaz dio11instagram.com/denitslava/

Κομψά smokey eyes

Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν να δώσετε έμφαση στην ατομικότητά σας με το μακιγιάζ ματιών χρησιμοποιώντας smokey eyes. Μπορούν να είναι είτε σε έντονα πολύχρωμα σχέδια, είτε σε κλασικό μαύρο ή ελαφρώς καπνιστή.

Monterno makigiaz dio12Χειμερινό ρουζ στα μάγουλα

Το κρύο έξω κάνει ήδη τις γυναίκες να κοκκινίζουν. Ωστόσο, οι make-up artists συνιστούν την παράταση της επίδρασης του χειμερινού ρουζ στα μάγουλα και σε εσωτερικούς χώρους με τη βοήθεια ενός λεπτού ροζ ρουζ με κρεμώδη υφή.

Monterno makigiaz dio13

Monterno makigiaz dio14Κραγιόν με φωτεινή έμφαση

Οι μοντέρνες αποχρώσεις κραγιόν του χειμώνα θα είναι οι γνωστές μούρες και οι φωτεινές κορεσμένες αποχρώσεις, ακόμη και το σκούρο μπορντό. Επιπλέον, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συμβουλεύουν να πειραματιστείτε με κραγιόν που έχουν μεταλλικό φινίρισμα.

Monterno makigiaz dio15Το μοντέρνο μακιγιάζ για τον χειμώνα του 2024 επιτρέπει στις γυναίκες της μόδας να δείχνουν κομψές, λαμπερές, γοητευτικές, προκαλώντας απόλαυση στους άνδρες και φθόνο στις γυναίκες.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/modnyi-makiyazh-trendy-i-tendentsii-zimy