LOGO1


Το καφέ μολύβι είναι το ίδιο καλό με το μαύρο. Είναι κατάλληλο για τη διόρθωση του σχήματος των ματιών.

Gramosis kafe ailainer2Οι αποχρώσεις του καφέ μολυβιού ενδέχεται να διαφέρουν. Υπάρχουν ψυχροί τόνοι και υπάρχουν ζεστοί. Οι κοκκινομάλλες καλλονές με φακίδες ή απλά κορίτσια με φακίδες θα πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά το χρώμα του μολυβιού για να μην αναμειχθεί με το δέρμα. Είναι καλύτερα να επιλέξετε έναν κρύο τόνο ή ένα ζεστό ανοιχτό μπεζ, αλλά όχι το χρώμα των φακίδων, χωρίς σκουριά. Διαφορετικά δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Περιεχόμενο

  • Χρησιμοποιήστε σοκολατένια σκιά ματιών όταν λερώνετε το eyeliner σας
  • Για να αποκτήσετε μια ευθεία γραμμή, ξεκινήστε το χρωματισμό από την εξωτερική γωνία των ματιών.
  • Χρώμα σάρκας για διόρθωση σφαλμάτων
  • Γυμνό μπεζ για λαμπερή εμφάνιση
  • Διπλό αποτέλεσμα
  • Ζεστάνετε το μολύβι
  • Μπεζ μολύβι ως μέσο φυσικότητας

Χρησιμοποιήστε σοκολατένια σκιά ματιών όταν λερώνετε το eyeliner σας

Αυτό το χρώμα είναι πολύ εντυπωσιακό, δίνει στην εικόνα μια ακριβή εμφάνιση, σας κάνει μοναδικό. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε ένα λάθος με το μολύβι είναι να χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών στην ίδια απόχρωση με το μολύβι. Τα χρώματα δεν πρέπει να είναι πολύ διαφορετικά, τότε το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα μολύβι σε χρώμα σοκολάτας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο ανάμειξης για να επιτύχετε ένα καπνιστό αποτέλεσμα. Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Gramosis kafe ailainer3Για να αποκτήσετε μια ευθεία γραμμή, ξεκινήστε το χρωματισμό από την εξωτερική γωνία των ματιών.

Αυτός ο κανόνας ισχύει για οποιοδήποτε χρώμα μολυβιού. Αυτό το απλό κόλπο θα σας βοηθήσει να φαίνεστε επαγγελματίας: εφαρμόστε eyeliner από την εσωτερική γωνία του ματιού σας. Για να έχετε την πιο φυσική όψη, καλύτερα να μην εφαρμόσετε στην εσωτερική γωνία των ματιών, αλλά να σταματήσετε στη μέση.

Gramosis kafe ailainer4Χρώμα σάρκας για διόρθωση σφαλμάτων

Αυτό μπορεί να είναι είτε μολύβι είτε eyeliner. Η χρήση ενός χρώματος μολυβιού που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας θα διορθώσει τις μουτζούρες γραμμές ή άλλα λάθη. Ως αποτέλεσμα, δεν θα χρειαστεί να ξεπλύνετε το σκούρο eyeliner σας. Θα είναι αρκετό να προσθέσετε ένα χρώμα σάρκας πάνω από τη γραμμή.

Gramosis kafe ailainer5Γυμνό μπεζ για λαμπερή εμφάνιση

Ας προσπαθήσουμε να περιγράψουμε αυτό το χρώμα: μη σκούρο, σχεδόν απόχρωση δέρματος, ζεστό, ελαφρώς με πορτοκαλί απόχρωση. Με ένα μολύβι αυτού του χρώματος μπορείτε να περιγράψετε ολόκληρο το κάτω βλέφαρο, ή ακόμα καλύτερα, όλα τα μάτια. Περιγράψτε τα μάτια με μαύρο στο πάνω μέρος, αλλά όχι στο κάτω.

Gramosis kafe ailainer6Διπλό αποτέλεσμα

Για να δημιουργήσετε την τέλεια γραμμή, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι και στη συνέχεια εφαρμόστε υγρό eyeliner από πάνω.

Gramosis kafe ailainer7Ζεστάνετε το μολύβι

Το μολύβι μπορεί να χαράξει το δέρμα, οπότε μπορείτε να το ζεστάνετε για λίγα δευτερόλεπτα με πιστολάκι μαλλιών. Φροντίστε να ελέγξετε τι έχετε στα χέρια σας.

Gramosis kafe ailainer8Μπεζ μολύβι ως μέσο φυσικότητας

Gramosis kafe ailainer9Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να κάνετε τα μάτια σας οπτικά μεγαλύτερα. Η καλύτερη λύση είναι το eyeliner σε καφέ και μπεζ τόνους.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/7-hitrostej-kak-stilno-podvesti-glaza-s-pomoshhyu-korichnevogo-karandasha-dlya-glaz