LOGO1


Η μάσκαρα είναι ένα καλλυντικό που σας επιτρέπει να κάνετε τις βλεφαρίδες λαμπερές και όμορφες.

Provlimata maskaras2Μια ανοιχτή εμφάνιση φαίνεται πάντα συμφέρουσα και επιτρέπει σε μια γυναίκα να τονίσει την ομορφιά της. Αλλά μερικές φορές μερικά κορίτσια κάνουν λάθη όταν χρησιμοποιούν μάσκαρα, χαλώντας έτσι την εμφάνισή τους. Θα σας πούμε στο υλικό μας ποια τυπικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν όταν χρησιμοποιείτε μάσκαρα.

Provlimata maskaras3Περιεχόμενο

  • Περισσότερες από δύο στρώσεις μάσκαρα
  • Χρησιμοποιώντας πολύ συχνά αδιάβροχη μάσκαρα
  • Αφήστε τη μάσκαρα στο πινέλο
  • Λανθασμένη εφαρμογή μάσκαρα
  • Χρησιμοποιώντας ληγμένη μάσκαρα
  • Λαβίδα μετά την εφαρμογή μάσκαρα

Περισσότερες από δύο στρώσεις μάσκαρα

Οι ογκώδεις και μακριές βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Για να τα κάνουν πιο εκφραστικά, οι κυρίες αγοράζουν μάσκαρα με αποτέλεσμα μεγέθυνσης και επιμήκυνσης. Αλλά μερικές φορές τέτοια καλλυντικά χρησιμοποιούνται εσφαλμένα. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ επιμένουν αυστηρά να μην εφαρμόζουν περισσότερες από δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες· αν το παρακάνετε, οι βλεφαρίδες θα κολλήσουν μεταξύ τους και το βλέμμα θα φαίνεται κουρασμένο από τη βαρύτητα στα μάτια.

Provlimata maskaras4Χρησιμοποιώντας πολύ συχνά αδιάβροχη μάσκαρα

Πράγματι, η αδιάβροχη μάσκαρα είναι μια μεγάλη βοήθεια όταν πρέπει να αλληλεπιδράτε συνεχώς με το νερό ή είστε σε υγρές συνθήκες. Αλλά μια τέτοια μάσκαρα πρέπει να χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια, καθώς είναι πολύ δύσκολο να ξεπλυθεί. Κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ, θα τραυματίσετε πολύ το δέρμα γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα, κάτι που τελικά θα επιτρέψει την πρόωρη εμφάνιση αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία.

Provlimata maskaras5Αφήστε τη μάσκαρα στο πινέλο

Αν θέλετε η μάσκαρα σας να σας κρατήσει πολύ, τότε μάθετε πώς να τη χρησιμοποιείτε σωστά μετά το μακιγιάζ. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συμβουλεύουν να αφαιρείτε πάντα τυχόν εναπομείνασα μάσκαρα από το πινέλο για να αποφύγετε την εμφάνιση σβώλων στις βλεφαρίδες.

Provlimata maskaras6Λανθασμένη εφαρμογή μάσκαρα

Εάν βάψετε τις κάτω και τις πάνω βλεφαρίδες σας με μάσκαρα, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τον χρυσό κανόνα. Πρώτα πρέπει να εφαρμόσετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες και μόνο μετά στις επάνω βλεφαρίδες. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε όμορφο και προσεγμένο μακιγιάζ ματιών.

Provlimata maskaras7Χρησιμοποιώντας ληγμένη μάσκαρα

Κάθε καλλυντικό έχει τη δική του ημερομηνία λήξης. Για κάποιο λόγο, ορισμένες κυρίες ξεχνούν αυτό το γεγονός και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν καλλυντικά παρά την ακαταλληλότητά τους. Το γεγονός είναι ότι μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, η μάσκαρα χάνει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά της· επιπλέον, μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε αλλεργία αν αγνοήσετε την ημερομηνία μετά την οποία δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά.

Provlimata maskaras8Λαβίδα μετά την εφαρμογή μάσκαρα

Ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων πρέπει να χρησιμοποιείται πριν από το μακιγιάζ. Εκτός από το γεγονός ότι το σίδερο για μπούκλες θα μαζέψει τη μάσκαρα και θα σχηματίσει πτυχές, μπορεί εύκολα να σπάσει εντελώς τις βλεφαρίδες σας.

Provlimata maskaras9Αυτά τα τυπικά λάθη γίνονται συχνά από πολλούς fashionistas. Αν θέλετε πάντα όμορφο μακιγιάζ και ορθάνοιχτα μάτια που έλκονται σαν μαγνήτης, τότε προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε σωστά τα καλλυντικά.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/problemy-pri-ispolzovanii-tushi