LOGO1


Το μακιγιάζ των χειλιών είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της οπτικής εικόνας.

Prepi den prepi xilia2Το σωστά επιλεγμένο χρώμα κραγιόν και η επιδέξια εφαρμογή μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την ομορφιά και την εκφραστικότητα του προσώπου. Ωστόσο, στον κόσμο του μακιγιάζ, υπάρχουν ορισμένες απαγορεύσεις και ταμπού που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να αποφευχθούν τα ολισθήματα της μόδας και τα ακατάλληλα βλέμματα.

Περιεχόμενο

  • Ακατάλληλη επιλογή χρώματος
  • Λανθασμένη εφαρμογή
  • Άστοχη λάμψη

Ακατάλληλη επιλογή χρώματος

Η επιλογή του χρώματος του κραγιόν παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της εικόνας. Ωστόσο, μια άστοχα επιλεγμένη απόχρωση μπορεί να κάνει τα χείλη αφύσικα ή ασυνεπή με το γενικό στυλ μακιγιάζ. Τα φωτεινά και ασυνήθιστα χρώματα, όπως το μαύρο ή το πράσινο, μπορεί να μην είναι κατάλληλα για μια casual εμφάνιση ή μια επίσημη εκδήλωση. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τη χρήση ενός χρώματος κραγιόν που δεν ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος του προσώπου ή τα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Prepi den prepi xilia3Λανθασμένη εφαρμογή

Η εφαρμογή κραγιόν απαιτεί προσοχή και ακρίβεια. Τα λάθη στην τεχνική μπορεί να οδηγήσουν σε ανομοιόμορφα ή μουτζουρωμένα χείλη. Ένα από τα κοινά ταμπού είναι η εφαρμογή κραγιόν έξω από το περίγραμμα των χειλιών. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα «αιμορραγίας» και να φαίνεται αντιεπαγγελματικό.

Prepi den prepi xilia4Άστοχη λάμψη

Το lip gloss μπορεί να προσθέσει όγκο και λάμψη. Ωστόσο, η χρήση του πρέπει να γίνεται με σύνεση. Η χρήση πολύ φωτεινού ή κολλώδους γυαλιστερού μπορεί να φαίνεται από πάνω και ακόμη και άσχημη. Επίσης, το lip gloss δεν είναι πάντα κατάλληλο για επίσημες περιστάσεις ή εργασιακά περιβάλλοντα όπου προτιμάται μια φυσική και ματ εμφάνιση.

Prepi den prepi xilia5Το μακιγιάζ χειλιών είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε την ατομικότητά σας και να τονίσετε την ομορφιά. Ωστόσο, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι απαγορεύσεις και τα ταμπού στο μακιγιάζ των χειλιών. Η ανεπαρκής επιλογή χρώματος κραγιόν μπορεί να κάνει την εμφάνιση ακατάλληλη ή αφύσικη, επομένως πρέπει να δώσετε προσοχή στη συμβατότητα των αποχρώσεων με το χρώμα του δέρματος και το συνολικό στυλ μακιγιάζ. Η λανθασμένη εφαρμογή κραγιόν, η υπέρβαση του περιγράμματος των χειλιών ή η εφαρμογή πολύ παχύ στρώματος μπορεί να χαλάσει τη συνολική εμφάνιση του μακιγιάζ. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί όταν εφαρμόζετε lip gloss για να αποφύγετε την υπερβολική γυαλάδα ή το κολλώδες.

Prepi den prepi xilia6Για να πετύχεις, λοιπόν, το τέλειο μακιγιάζ χειλιών πρέπει να ληφθούν υπόψη αυτές οι απαγορεύσεις και τα ταμπού. Επιλέξτε το χρώμα του κραγιόν σας με σύνεση, χρησιμοποιήστε τη σωστή τεχνική εφαρμογής και αποφύγετε την άστοχη γυαλάδα. Τελικά, το σωστό μακιγιάζ χειλιών θα σας βοηθήσει να τονίσετε την προσωπικότητά σας και να δώσετε μια περιποιημένη και κομψή εμφάνιση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/tabu-v-makiyazhe-gub