LOGO1


Το σωστά εκτελεσμένο μακιγιάζ ματιών τα κάνει πιο εκφραστικά και το βλέμμα γίνεται ορθάνοιχτο.

Mavro eyeliner2Ωστόσο, μόνο υψηλής ποιότητας και σωστά επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο μακιγιάζ.

Mavro eyeliner3Ένα μαύρο μολύβι είναι ένα σχεδόν απαραίτητο εργαλείο που βρίσκεται συνεχώς στην καλλυντική τσάντα κάθε σύγχρονης γυναίκας. Βοηθά τις κυρίες να προσαρμόσουν το σχήμα των ματιών, αυξάνοντας οπτικά το μέγεθος. Είναι καθολική και ταιριάζει σε γυναίκες με οποιαδήποτε απόχρωση της ίριδας.

Το μακιγιάζ ματιών, φτιαγμένο με μαύρο μολύβι, σας επιτρέπει να κερδίσετε την καρδιά του επιλεγμένου. Αλλά, πρέπει να ξέρετε: ποιοι τύποι μολυβιών υπάρχουν για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για τον εαυτό σας.

Mavro eyeliner4Περιεχόμενο

  • Τύποι μαύρων eyeliners
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το eyeliner
  • Μέθοδοι eyeliner με μολύβι

Τύποι μαύρων eyeliners

Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι τα καλύτερα eyeliners μπορούν να βρεθούν μόνο στην κατηγορία πολυτελείας. Ωστόσο, οι επιλογές προϋπολογισμού είναι εξίσου καλές. Πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι είδους μολύβι θέλετε να αγοράσετε. Διακρίνονται από την υφή, τον τρόπο εφαρμογής, τον τρόπο χρήσης. Τα μαύρα eyeliners διατίθενται στις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Ένα μολύβι περιγράμματος, ο κύριος σκοπός του οποίου είναι να αποτελέσει υπόστρωμα για καπνό και σκίαση καλά. Ο μέσος βαθμός σκληρότητας τέτοιων μολυβιών επιτρέπει τη χρήση τους σε αυτή την ικανότητα.
  1. Mavro eyeliner5Το Kayal είναι ένα μολύβι με υψηλό βαθμό σταθερότητας. Έχει σχεδιαστεί για να σχεδιάζει μια γραμμή ή ένα ενδιάμεσο περίγραμμα. Το Kayal σκληραίνει πολύ γρήγορα, οπότε χρειάζεται γρήγορη σκίαση.
  1. Mavro eyeliner6Για σκίαση χρησιμοποιείται μολύβι με απλικατέρ (σφουγγάρι στην πλάτη).

Mavro eyeliner7Πώς να χρησιμοποιήσετε το eyeliner

Μια ιδανική επιλογή για καθημερινό μακιγιάζ ματιών είναι ένα σκληρό και ανθεκτικό μαύρο μολύβι. Θα πρέπει να ακονιστεί καλά πριν τη χρήση. Έχοντας συνδέσει την αιχμηρή άκρη του μολυβιού στην εξωτερική γωνία του ματιού με κινήσεις, πρέπει να περιγράψετε την "ουρά" του βέλους. Σχεδιάστε μια γραμμή κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων με ένα μολύβι, συνδέοντας απαλά με την "ουρά". Εάν θέλετε, μπορείτε να αφήσετε τη γραμμή καθαρή ή μπορείτε να τη σκιάσετε με μια μινιατούρα βούρτσα.

Mavro eyeliner8

Mavro eyeliner9Μέθοδοι eyeliner με μολύβι

Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ γνωρίζουν πολλούς τρόπους για να γραμμώσουν τα μάτια με ένα μαύρο μολύβι. Από μια μεγάλη ποικιλία, μπορούν να διακριθούν αρκετές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους, και συγκεκριμένα:

  1. Αποκλίνοντα βέλη. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου μακιγιάζ είναι ότι τα λεπτά βέλη που σχεδιάζονται στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο δεν συνδέονται μεταξύ τους, γεγονός που κάνει τα μάτια πιο μεγάλα και πιο εκφραστικά.
  1. Mavro eyeliner10Πλατιά βέλη. Οι λάτρεις των φαρδιών βελών τα σχεδιάζουν μάλλον τολμηρά και στη συνέχεια, αφού τα σκιάσουν λίγο, τα ζωγραφίζουν ξανά. Μερικές φορές τέτοια βέλη γεμίζουν μέχρι το μισό του άνω βλεφάρου.
  1. Mavro eyeliner11Έμφαση στο κάτω βλέφαρο. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ, κατά κανόνα, δεν συνιστούν στις γυναίκες, ειδικά στις ώριμες κυρίες, να σχεδιάζουν βέλη στο κάτω βλέφαρο. Αλλά, αν σας αρέσουν πραγματικά, τότε ένα τακτοποιημένο λεπτό βέλος μεταξύ των βλεφαρίδων δεν θα βλάψει την εικόνα σας.
  1. Mavro eyeliner12Mavro eyeliner13Βέλη στη γωνία του ματιού. Εάν θέλετε κάτι ασυνήθιστο και ασυνήθιστο, τότε σχεδιάστε ένα ελάχιστα αισθητό βέλος σε σχήμα V στη γωνία του ματιού.
  1. Mavro eyeliner14Βέλη σχεδιαστών. Τα βέλη με ασυνήθιστο σχήμα είναι καλά για τη δημιουργία μιας εικόνας για ένα θεματικό πάρτι. Μπορούν να γίνουν με τη μορφή αστραπής πολλαπλών σταδίων, να επεκτείνουν το βέλος όσο το δυνατόν περισσότερο στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου ή να σχεδιάσουν ένα διπλό βέλος στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Mavro eyeliner15

Mavro eyeliner16

Mavro eyeliner17

Mavro eyeliner18Το μαύρο eyeliner χρησιμοποιείται συχνότερα για μακιγιάζ. Βοηθά τις γυναίκες να εστιάσουν στην ομορφιά των ματιών και να αποσπάσουν την προσοχή από πιθανά ελαττώματα του δέρματος.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/chernyy-karandash-dlya-glaz