LOGO1


Η επιθυμία κοριτσιών και γυναικών να δείχνουν πάντα εντυπωσιακές είναι δικαιολογημένη. Αλλά, όχι πάντα και δεν βγαίνουν όλες οι κυρίες όμορφες, και το πιο σημαντικό, χωρίς βαμμένα τα χείλη σωστά.

Simvoules zois xilia2Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τα life hacks από επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιάζ. Τότε δεν θα κάνετε λάθη και το μακιγιάζ των χειλιών σας θα είναι απλά μαγικό.

Περιεχόμενο

  • Το concealer θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα σαφές περίγραμμα
  • Δίνοντας επιπλέον όγκο στα χείλη
  • Πιο λαμπερό χρώμα κραγιόν
  • Βελτίωση της κατάστασης του δέρματος των χειλιών
  • Χρήση ρουζ για τα χείλη

Το concealer θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα σαφές περίγραμμα

Εάν έχετε μια επένδυση χειλιών στο χέρι, τότε το να αποκτήσετε ένα καθαρό περίγραμμα χειλιών είναι αρκετά απλό. Τι γίνεται όμως αν χρειαστεί να εστιάσετε επειγόντως στα χείλη, αλλά δεν υπάρχει μολύβι; Σε αυτή την περίπτωση, ένα concealer θα σας βοηθήσει. Με αυτό, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να «σβήσετε» το κραγιόν σαν γόμα εκεί που δεν πρέπει καθόλου.

Simvoules zois xilia3Δίνοντας επιπλέον όγκο στα χείλη

Αυτό το πονηρό κόλπο είναι γνωστό στις περισσότερες γυναίκες. Εάν απλώσετε λίγη ποσότητα γυαλάδας στο κέντρο των χειλιών, τότε η λάμψη του θα κάνει τα χείλη σαρκώδη και ογκώδη. Αν σας ενοχλεί η κολλώδης γυαλάδα, τότε μπορεί να αντικατασταθεί με highlighter.

Simvoules zois xilia4Θα πρέπει να σκιάζεται όχι μόνο στη μέση των χειλιών, αλλά και να εφαρμόζεται λίγο στην κοιλότητα του άνω χείλους.

Πιο λαμπερό χρώμα κραγιόν

Αν θέλετε ο κορεσμός και η φωτεινότητα του κραγιόν σας να είναι ο μέγιστος και να διαρκεί περισσότερο στα χείλη, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα foundation σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Θα είναι ένα εξαιρετικό υπόστρωμα για το κραγιόν της επιλογής σας. Η απόχρωση του κραγιόν θα γίνει πιο φωτεινή, δεν χρειάζεται να την απλώσετε σε πολλές στρώσεις, κάνοντας το μακιγιάζ τραχύ.

Simvoules zois xilia5Βελτίωση της κατάστασης του δέρματος των χειλιών

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι απαραίτητο να παρακολουθούμε όχι μόνο την κατάσταση του δέρματος του προσώπου, αλλά και το δέρμα των χειλιών χρειάζεται τακτική φροντίδα. Ένα κανονικό scrub και ένα πινέλο από μια παλιά μάσκαρα θα σας βοηθήσουν να απαλλάξετε τα χείλη σας από ένα άσχημο σωρό νεκρών κυττάρων. Μασάζ με ελαφριές κυκλικές κινήσεις στην επιφάνεια των χειλιών θα κάνει το δέρμα λείο, τότε το κραγιόν θα απλωθεί ομοιόμορφα και όμορφα.

Simvoules zois xilia6Χρήση ρουζ για τα χείλη

Αφιερώστε χρόνο για να απαλλαγείτε από σπασμένες ξηρές σκιές ή ρουζ. Αν τα τρίψετε προσεκτικά με βαζελίνη, θα πάρετε μια απαλή χρωστική ουσία που θα αντικαταστήσει τέλεια το κραγιόν σας. Επιπλέον, μαλακώνετε επίσης το δέρμα των χειλιών, καθιστώντας το ελαστικό και ομοιόμορφο.

Simvoules zois xilia7Έχοντας εξοικειωθεί με τα κόλπα στο μακιγιάζ χειλιών, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ χειλιών, δίνοντάς τους επιπλέον όγκο και εστιάζοντας σε αυτά.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/laifhaki-v-makiyazhe-gub