LOGO1


Παρά το γεγονός ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται να δείχνει νεότερη από την ηλικία της, δεν τολμούν όλες να καταφύγουν στην αναζωογόνηση μέσω χειρουργικού νυστέρι.

Makigiaz ilikias2Ακόμα και οι ενέσεις κοσμετολόγων δεν συνιστώνται σε πολλούς από γιατρούς για διάφορους δείκτες υγείας. Τι απομένει: κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μετρήστε τις ρυτίδες που εμφανίστηκαν πρόσφατα. Καθόλου.

Περιεχόμενο

  • Τέλεια ευθυγράμμιση του τόνου του δέρματος
  • Αναζωογόνηση με ρουζ
  • Οι σκιές θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση της εικόνας
  • Η μάσκαρα θα ανοίξει τα μάτια σας
  • Πύκνωση και πλήρωση των κενών των φρυδιών
  • Δημιουργώντας το περίγραμμα και τον όγκο των χειλιών

Μπορείτε να ανανεώσετε την εικόνα σας για πέντε έως δέκα χρόνια μέσα σε λίγα λεπτά, αν εφαρμόσετε τα κόλπα των καλλιτεχνών μακιγιάζ του Χόλιγουντ στο μακιγιάζ σας.

Makigiaz ilikias3Τέλεια ευθυγράμμιση του τόνου του δέρματος

Καθώς πλησιάζει η ηλικία των 50 ετών, κάθε γυναίκα παρατηρεί μόνη της την εμφάνιση ρυτίδων, και μερικές ακόμη και βαθιές. Προσπαθώντας να σκονάρετε τις ρυτίδες, μόνο θα επιδεινώσετε την κατάσταση.

Makigiaz ilikias4Αναζωογόνηση με ρουζ

Με την ηλικία, το ρουζ από το πρόσωπο των γυναικών εξαφανίζεται, από αυτό η εικόνα φαίνεται χλωμή και άρρωστη. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση και να αναζωογονηθεί και να αναζωογονηθεί το δέρμα του προσώπου, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν τη χρήση ενός σκούρου ροζ υγρού ρουζ, το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται στα μήλα των μάγουλων, στο μέτωπο, στο πηγούνι και στα βλέφαρα, ανακατεύοντας προσεκτικά.

Makigiaz ilikias5Οι σκιές θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση της εικόνας

Η εφαρμογή μιας βάσης κάτω από τις σκιές είναι απαραίτητη για να εξομαλυνθεί το δέρμα. Θα πρέπει να προτιμάτε τις ουδέτερες αποχρώσεις: σοκολάτα, μπεζ, ροδακινί. Μπορείτε να σηκώσετε οπτικά τα βλέφαρα εφαρμόζοντας σκιές με εφέ λάμψης στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.

Makigiaz ilikias6Η μάσκαρα θα ανοίξει τα μάτια σας

Στις ώριμες γυναίκες, οι βλεφαρίδες είναι αρκετά σπάνιες, αφού έχουν χάσει τη φυσική τους καμπύλη. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να τα στρίψετε με ένα μπικουτί. Η μάσκαρα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στις πάνω βλεφαρίδες, ώστε να μην εμφανίζονται μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, δίνοντας στα μάτια μια κουρασμένη και ηλικιωμένη όψη.

Makigiaz ilikias7Πύκνωση και πλήρωση των κενών των φρυδιών

Τα φρύδια μπορούν εύκολα να δείξουν την ηλικία αν αφεθούν χωρίς επίβλεψη. Η μάσκαρα με μικροΐνες θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα των φρυδιών, πυκνώνοντας αξιόπιστα τις φυσικές σας τρίχες, γεμίζοντας τέλεια τα κενά.

Makigiaz ilikias8Δημιουργώντας το περίγραμμα και τον όγκο των χειλιών

Μια γυναίκα γερνάει από τα λεπτά χείλη και το θολό περίγραμμά τους. Ένα μολύβι περιγράμματος που ταιριάζει με το κραγιόν θα κάνει το περίγραμμα πιο καθαρό και ένα highlighter θα τους δώσει όγκο. Αποχρώσεις μούρων κραγιόν - αυτό είναι που χρειάζεστε για να φτιάξετε τα χείλη μιας ώριμης γυναίκας.

Makigiaz ilikias9Κάθε ηλικιακή κυρία πρέπει να εξοικειωθεί με τα κύρια κόλπα των makeup artists που αναζωογονούν τις γυναίκες με το μακιγιάζ τους για αρκετά χρόνια.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/vozrastnoi-makiyazh-bazovye-printsipy