LOGO1


Όσον αφορά τη δημιουργία μιας όμορφης και εκφραστικής εμφάνισης, η μάσκαρα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στο οπλοστάσιο κάθε γυναίκας.

Maskara pos2Ωστόσο, με τη μεγάλη ποικιλία από μάσκαρα στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε για την καλύτερη επιλογή.

Περιεχόμενο

  • Επιλέγοντας τη σωστή μάσκαρα
  • Σωστή προετοιμασία βλεφαρίδων
  • Εφαρμογή μάσκαρα
  • Συντήρηση και περιποίηση βλεφαρίδων

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να επιλέξετε την τέλεια μάσκαρα, να την εφαρμόσετε σωστά και να τη χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα.

Επιλέγοντας τη σωστή μάσκαρα

Όσον αφορά την επιλογή της σωστής μάσκαρα, υπάρχουν μερικοί βασικοί παράγοντες που πρέπει να προσέξετε.

  1. Σχήμα βούρτσας:
  • βούρτσα με κοντές και χοντρές τρίχες παρέχει περισσότερο όγκο.
  • ένα πινέλο με μακριές και διαιρεμένες τρίχες βοηθά στην επίτευξη ενός πιο επιμήκους αποτελέσματος.
  1. Η σύνθεση και η ποιότητα. Επιλέξτε μάσκαρα που δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά και έχουν ενυδατικές και δυναμωτικές ιδιότητες για υγιείς βλεφαρίδες.
  2. Χρώμα μάσκαρα. Το κλασικό μαύρο είναι πάντα στην τάση, αλλά μην φοβάστε να πειραματιστείτε με αποχρώσεις για να προσθέσετε λίγη προσωπικότητα στην εμφάνισή σας.

Maskara pos3Σωστή προετοιμασία βλεφαρίδων

Πριν εφαρμόσετε μάσκαρα στις βλεφαρίδες, είναι απαραίτητο να τις προετοιμάσετε σωστά. Ένα σημαντικό βήμα είναι να αφαιρέσετε την παλιά μάσκαρα πριν εφαρμόσετε τη νέα. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο ντεμακιγιάζ. Μετά από αυτό, συνιστάται να χτενίζετε τις βλεφαρίδες με μια βούρτσα βλεφαρίδων ή μια χτένα φρυδιών για να τις ξεχωρίσετε και να τις ανασηκώσετε. Αυτό θα δημιουργήσει την τέλεια βάση για την εφαρμογή μάσκαρα και θα βοηθήσει να αποφύγετε τις κολλώδεις βλεφαρίδες κατά την εφαρμογή.

Maskara pos4Εφαρμογή μάσκαρα

Η εφαρμογή μάσκαρα είναι μια τέχνη που απαιτεί ορισμένες δεξιότητες και τεχνικές. Αρχικά, ξεκινήστε εφαρμόζοντας μάσκαρα στις ίδιες τις ρίζες των βλεφαρίδων σας, πιέζοντας το πινέλο πάνω τους και μετακινώντας το αργά προς τις άκρες. Για να δημιουργήσετε ένα πιο παχύρρευστο αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε πολλές στρώσεις μάσκαρα, αφήνοντας κάθε στρώμα να στεγνώσει μεταξύ των εφαρμογών.

Maskara pos5Συντήρηση και περιποίηση βλεφαρίδων

Για να φαίνονται πάντα όμορφες και υγιείς οι βλεφαρίδες σας, πρέπει να τους παρέχετε τη σωστή φροντίδα. Αποφύγετε τη φθορά και το σπάσιμο των βλεφαρίδων, μην τις τρίβετε πολύ δυνατά, ειδικά όταν αφαιρείτε τη μάσκαρα.

Maskara pos6Αφαιρέστε το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες σας τακτικά πριν τον ύπνο χρησιμοποιώντας ένα ήπιο ντεμακιγιάζ ή ντεμακιγιάζ μάσκαρα. Αυτό θα τους βοηθήσει να παραμείνουν υγιείς και να μειώσουν τον κίνδυνο να πέσουν έξω.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/tush-resnitsy-gid-kak-pravilno-delat-ispolzovat-nanosit