LOGO1


Δεν έχουν όλες οι γυναίκες από τη φύση τους άψογο πάχος και σχήμα φρυδιών. Αλλά, τώρα γενικά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.

Texnikes makigiaz fridia2Με τη βοήθεια καλά επιλεγμένου μακιγιάζ φρυδιών, μπορείτε να διορθώσετε τα ελαττώματα των φρυδιών. Το μακιγιάζ παίζει βασικό ρόλο στη ζωή των γυναικών και στην αυτοεκτίμησή τους. Μια εξίσου σημαντική τεχνική για τη δημιουργία της τέλειας εικόνας είναι το μακιγιάζ φρυδιών.

Περιεχόμενο

  • Τα κύρια χαρακτηριστικά του φυσικού μακιγιάζ φρυδιών
  • Φυσική τεχνική μακιγιάζ φρυδιών χρησιμοποιώντας στένσιλ
  • Χειροκίνητη Τεχνική Μακιγιάζ Φρυδιών
  • Τεχνική τατουάζ μαλλιών
  • Τεχνική επίστρωσης πούδρας
  • Μόνιμη επίστρωση pixel
  • Μόνιμη επίστρωση pixel
  • Τεχνική τατουάζ ακουαρέλας

Οι τάσεις της μόδας για φυσικότητα και φυσικότητα έχουν επίσης αγγίξει τα φρύδια. Τώρα τα λεπτά φρύδια-κλωστές, που κάποτε ήταν μια τάση της μόδας, φαίνονται ήδη γελοία. Η φρεσκάδα και η φυσικότητα της εικόνας πρέπει να εκδηλώνονται σε όλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνιστάται η χρήση καλλυντικών προϊόντων περιποίησης φρυδιών. Τα τακτοποιημένα φρύδια σε κάθε περίπτωση φαίνονται πιο ελκυστικά, επομένως, από καιρό σε καιρό πρέπει να προσαρμόζετε ελαφρώς το σχήμα τους.

Texnikes makigiaz fridia3Πολλές γυναίκες της μόδας, προσπαθώντας να καλύψουν τα φυσικά ελαττώματα των φρυδιών, καταφεύγουν στο μόνιμο μακιγιάζ των φρυδιών. Υπάρχουν πολλά είδη και τεχνικές μακιγιάζ φρυδιών. Για να μην κάνετε λάθος κατά την επιλογή, θα πρέπει να τα κοιτάξετε πιο προσεκτικά.

Texnikes makigiaz fridia4Τα κύρια χαρακτηριστικά του φυσικού μακιγιάζ φρυδιών

Ο στόχος του φυσικού μακιγιάζ φρυδιών είναι να δημιουργήσει ένα ελκυστικό σχήμα και φυσικό χρώμα στα φρύδια. Η χρήση καλλυντικών δεν μπορεί να περιοριστεί. Ωστόσο, το φυσικό μακιγιάζ δεν πρέπει να φαίνεται στα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά το αποτέλεσμα του να είναι εκπληκτικό.

Texnikes makigiaz fridia5Φυσική τεχνική μακιγιάζ φρυδιών χρησιμοποιώντας στένσιλ

Ένα κανονικό στένσιλ φρυδιών είναι ένα μικρό πλαστικό πιάτο που έχει μια σχισμή με το σχήμα των φρυδιών που εφαρμόζεται σε αυτό. Για να τα στερεώσετε σωστά στο δέρμα και να σχεδιάσετε ένα σαφές περίγραμμα, θα πρέπει να έχετε ορισμένες δεξιότητες. Το γεγονός είναι ότι τα τυπικά στένσιλ που πωλούνται δεν είναι καθολικά: δεν είναι κατάλληλα για όλες τις γυναίκες. Για κάποιους είναι πολύ φαρδιές, για άλλους είναι κοντοί κ.λπ., γιατί κάθε γυναίκα έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά του προσώπου. Επομένως, με αυτήν την τεχνική μακιγιάζ, δεν είναι ακόμη γεγονός ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

Texnikes makigiaz fridia6Χειροκίνητη Τεχνική Μακιγιάζ Φρυδιών

Οι γυναίκες που, για διάφορους λόγους, δεν τολμούν να καταφύγουν στο τατουάζ φρυδιών, θα πρέπει να κατακτήσουν τέλεια το μακιγιάζ φρυδιών με το χέρι. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αποφασίσετε για το εργαλείο μακιγιάζ: μολύβι, ξηρές σκιές, σκιές κρέμας, κραγιόν φρυδιών. Αυτή η τεχνική είναι απλή, ωστόσο, απαιτεί ορισμένες δεξιότητες, οπότε αξίζει να αφιερώσετε το Σαββατοκύριακο σε πρακτικές ασκήσεις μακιγιάζ.

Texnikes makigiaz fridia7Με τη βοήθεια ενός μολυβιού, μπορείτε εύκολα και απλά να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών, να γεμίσετε τα κενά με ελαφριές πινελιές.

Texnikes makigiaz fridia8Ένα γωνιακό πινέλο είναι το κύριο εργαλείο για την εφαρμογή ξηρών σκιών στα φρύδια.

Texnikes makigiaz fridia9Μπορείτε να κάνετε τα φρύδια σας πιο τονισμένα εφαρμόζοντας κρεμ σκιές. Ωστόσο, θα πρέπει να εφαρμόσετε απαλά το προϊόν στα φρύδια για να πετύχετε την πιο φυσική εμφάνιση.

Texnikes makigiaz fridia10Τεχνική τατουάζ μαλλιών

Το μόνιμο μακιγιάζ έχει πολλές τεχνικές για την εφαρμογή της χρωστικής. Το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από τη χρωστική ουσία που εγχέεται κάτω από το δέρμα, αλλά και από το βάθος εισόδου της βελόνας, τη σταθερότητα του αποτελέσματος.

Texnikes makigiaz fridia11Ο στόχος της τεχνικής hardware του τατουάζ μαλλιών είναι να δημιουργήσει την πιο φυσική εμφάνιση των φρυδιών. Οι λεπίδες της συσκευής τραβούν εύκολα ρίγες στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο αλλάζουν ριζικά το μήκος των φρυδιών, ευθυγραμμίζουν τη συμμετρία.

Texnikes makigiaz fridia12Με τη σειρά της, αυτή η τεχνική χωρίζεται σε δύο τύπους: ευρωπαϊκή και ανατολική. Η ευρωπαϊκή έκδοση δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, σε αυτήν τα κτυπήματα με τη μορφή τριχών έχουν μία κατεύθυνση.

Texnikes makigiaz fridia13Αλλά στα ανατολικά, τα φρύδια φαίνονται φυσικά, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αφού το σχέδιο των τριχών δημιουργείται σε τρεις κατευθύνσεις.

Τεχνική επίστρωσης πούδρας

Το ίδιο το όνομα αυτής της τεχνικής τατουάζ βασίζεται στη μέθοδο δημιουργίας φυσικών φρυδιών. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει την πλήρωση ολόκληρης της περιοχής των φρυδιών με χρωστική ουσία. Οι ομαλές μεταβάσεις στην επίστρωση πούδρας το κάνουν οπτικά παρόμοιο με το χειροκίνητο μακιγιάζ φρυδιών με μολύβι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η χρωστική ουσία δεν φέρεται κάτω από το δέρμα σε μεγάλο βάθος, ωστόσο, σε σχέση με αυτό, η διαδικασία θα πρέπει να πραγματοποιείται πιο συχνά.

Texnikes makigiaz fridia14Είναι ενδιαφέρον ότι η χρωστική ουσία εφαρμόζεται με διακεκομμένο τρόπο, οι οποίοι, λόγω του μεγάλου αριθμού τους, είναι οπτικά αόρατοι. Οι τρίχες φαίνονται ματ, η απελευθέρωση λίπους ή ιδρώτα δεν φαίνεται πάνω τους, κάτι που είναι ουσιαστικό πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής.

Μόνιμη επίστρωση pixel

Αυτή η μέθοδος μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών απαιτεί έναν δεξιοτέχνη στην τέχνη του κοσμήματος. Όταν επισημάνετε την εφαρμογή χρωστικής, η συσκευή υλικού, σαν να λέγαμε, «πιτσιλάει» τη χρωστική σε εκείνα τα μέρη των φρυδιών όπου πηγαίνει ο κύριος του τατουάζ.

Texnikes makigiaz fridia15Το αποτέλεσμα του ψεκασμού pixel είναι ένα καθαρό σχήμα τακτοποιημένων φρυδιών. Αν και οι τρίχες φαίνονται φυσικές, το ιδανικό τους σχήμα καθιστά δυνατή την αμφιβολία για τη φυσικότητα των φρυδιών. Το μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι η αδυναμία αλλαγής του σχήματος ή του μήκους των φρυδιών, αφού η χρωστική ουσία ψεκάζεται σε όλη την επιφάνεια.

Texnikes makigiaz fridia16Χάρη στη μέθοδο ψεκασμού, η χρωστική ουσία μπαίνει κάτω από το δέρμα σε μικρή ποσότητα. Η βαφή ξεθωριάζει αρκετά γρήγορα, επομένως θα πρέπει να επισκέπτεστε το τατουάζ πιο συχνά.

Texnikes makigiaz fridia17Τεχνική τατουάζ ακουαρέλας

Αυτή η τεχνική μόνιμου μακιγιάζ καθιστά δυνατή τη δημιουργία των φρυδιών με την πιο φυσική εμφάνιση. Ο πλοίαρχος χρησιμοποιεί ένα ειδικό μηχάνημα για να εφαρμόσει τη χρωστική ουσία στο δέρμα. Αυτό δημιουργεί απαλές λεπτές μεταβάσεις, ζωγραφίζοντας την εσωτερική επιφάνεια των φρυδιών. Επομένως, δεν υπάρχει σαφώς καθορισμένο περίγραμμα σε αυτή την τεχνική. Αυτό κάνει τα φρύδια να μοιάζουν με φυσικά.

Η χρωστική ουσία δεν διεισδύει βαθιά κάτω από το δέρμα, αλλά παραμένει στο εξωτερικό στρώμα του χορίου λόγω ψεκασμού. Ωστόσο, το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι αρκετά σταθερό. Η τεχνική του τατουάζ με ακουαρέλα σάς επιτρέπει να μην επικοινωνείτε με ειδικούς για δύο έως τρία χρόνια, γεγονός που το καθιστά το πιο δημοφιλές.

Texnikes makigiaz fridia18Τεχνική τατουάζ σκιάς

Το τατουάζ με τη βοήθεια της τεχνικής σκιάς κερδίζει δημοτικότητα κάθε μέρα. Φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται και η φυσικότητα έχει γίνει πρόσφατα τάση της μόδας. Αυτή η τεχνική έχει δύο ποικιλίες: ψεκασμό και ζωγραφική σκιών.

Texnikes makigiaz fridia19Με τον πρώτο τρόπο, το μηχάνημα γεμίζει τα κενά που σχηματίζονται μεταξύ των τριχών, από τα οποία τα φρύδια αποκτούν οπτικά επιπλέον όγκο. Επιπλέον, η χρωστική ουσία επιλέγεται τόνος σε τόνο με το φυσικό χρώμα των φρυδιών.

Με τον δεύτερο τρόπο σχεδιάζονται τα όρια του περιγράμματος. Αυτή η μέθοδος τατουάζ επιτυγχάνει τέλειο σκουρόχρωμο των επιθυμητών περιοχών των φρυδιών. Η σύγχρονη βιομηχανία ομορφιάς προμηθεύει βαφές διαφόρων αποχρώσεων, επομένως η επιλογή του σωστού τόνου για ένα κορίτσι δεν είναι δύσκολη.

Η γνώση των τύπων και των τεχνικών του μακιγιάζ φρυδιών θα επιτρέψει στις γυναίκες να επιλέξουν την πιο κατάλληλη μέθοδο μακιγιάζ και να δημιουργήσουν την τέλεια εμφάνιση με έμφαση στα τέλεια διαμορφωμένα φρύδια.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/makiyazh-brovei-tehniki-i-vidy