LOGO1


Το σωστά εφαρμοσμένο μακιγιάζ πρέπει να συνδυάζεται τέλεια με τα χρώματα των ρούχων, τον χρωματικό τύπο της γυναίκας και το χρώμα των ματιών.

Skies ksanthies2Οι ξανθιές κυρίες συνδέονται με μια ρομαντική και ευγενική φύση. Όταν επιλέγετε μακιγιάζ ματιών για αυτούς, αξίζει να λάβετε υπόψη τον τόνο του δέρματος, τη φωτεινότητα του τόνου των μαλλιών.

Περιεχόμενο

  • Παλέτα σκιών για ξανθιές με μπλε μάτια
  • Για ξανθές γυναίκες με πράσινα μάτια
  • Σκιές για ξανθιές με καστανά μάτια
  • Για ξανθιές με γκρι μάτια

Είναι γνωστό ότι τα ακατάλληλα επιλεγμένα καλλυντικά μπορούν να κάνουν την εικόνα χυδαία και αγενή. Ως εκ τούτου, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία σε καλά επιλεγμένες αποχρώσεις σκιών που θα τονίσουν όλα τα πλεονεκτήματα της εμφάνισης.

Skies ksanthies3Παλέτα σκιών για ξανθιές με μπλε μάτια

Το μακιγιάζ των ματιών των ξανθών καλλονών με μάτια στα χρώματα του ουρανού πρέπει να ταιριάζει με τον χρωματικό τύπο εμφάνισης. Το ζεστό ξανθό ταιριάζει πολύ με μια πλούσια παλέτα και το ψυχρό ξανθό με ήρεμες, μέτριες αποχρώσεις. Ως εκ τούτου, οι ξανθές κρύου τύπου συνιστάται να χρησιμοποιούν γκρι, μπλε, μπλε και καφέ αποχρώσεις ψυχρών αποχρώσεων, ζεστές - αντίθετα. Τέτοιες σκιές θα φαίνονται αρμονικά με την εικόνα, δίνοντας έμφαση στην κομψότητα της εμφάνισης.

Skies ksanthies4

Skies ksanthies5

Skies ksanthies6

Skies ksanthies7

Skies ksanthies8

Skies ksanthies9

Skies ksanthies10Για ξανθές γυναίκες με πράσινα μάτια

Το μαγικό πράσινο χρώμα των ματιών από μόνο του φαίνεται πολύ ελκυστικό σε συνδυασμό με τα ξανθά μαλλιά. Μπορείτε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα των ματιών με τη βοήθεια μιας παλέτας σκιών ροζ, μοβ, λιλά, λιλά. Επιπλέον, η φωτεινότητα των ματιών θα τονίσει τη ζεστή παλέτα της χρυσής σοκολάτας και των καφέ σκιών. Το μακιγιάζ ημέρας φαίνεται υπέροχο με ροδακινί, μπεζ και πορτοκαλί σκιές. Για βραδινό μακιγιάζ, η προσθήκη μιας λεπτής σκούρας γκρι γραμμής στο κάτω βλέφαρο είναι τέλεια.

Skies ksanthies11

Skies ksanthies12

Skies ksanthies13

Σκιές για ξανθιές με καστανά μάτια

Οι ξανθιές με καστανά μάτια στη φύση είναι αρκετά σπάνιες. Η εμφάνισή τους ελκύει με ένα ανοιχτό χρώμα μαλλιών και μια σκούρα ίριδα, που φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην απαλή λάμψη των χρυσών σκιών. Οι μπλε σκιές μπορούν να τονίσουν τις άκρες των κάτω και άνω βλεφάρων.

Skies ksanthies14

Skies ksanthies15Για ξανθιές με γκρι μάτια

Για τις ξανθές κυρίες με γκρίζα μάτια και ανοιχτόχρωμο δέρμα, οι μωβ αποχρώσεις των σκιών που εφαρμόζονται στην πτυχή του βλεφάρου είναι τέλειες. Το γαλάζιο του ουρανού, το ροζ, το μπλε και το μωβ πυροδοτούν ευνοϊκά τα γκρίζα μάτια, δίνοντάς τους ένα μυστηριώδες πέπλο.

Skies ksanthies16

Skies ksanthies17

Skies ksanthies20

Skies ksanthies21

Οι σωστά επιλεγμένες αποχρώσεις σκιών για ξανθιές είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε το τέλειο look όχι μόνο για βραδινές, αλλά και για καθημερινές εμφανίσεις.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/tsvet-tenei-dlya-blondinok