LOGO1


Τα τατουάζ μπορούν να παρατηρηθούν αρκετά συχνά στο σώμα μιας γυναίκας. Μερικά κορίτσια προτιμούν τεράστια σχέδια που περιέχουν μια ολόκληρη ιστορία.

Mikra2Άλλες είναι χαριτωμένες μικρές εικόνες ή εικόνες του φυσικού κόσμου.

Mikra3https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Περιεχόμενο

  • Εικόνα πουλιών και εντόμων στο χέρι
  • Μικρά στοιχεία της φύσης
  • Μικρό τατουάζ στο αυτί
  • Ασυνήθιστα ιερογλυφικά
  • Τατουάζ ψαριών και φιδιών
  • Τατουάζ στο χέρι
  • Τατουάζ που κρύβουν σημάδια
  • Μινιμαλιστικό τατουάζ
  • Πτυχιούχο τατουάζ
  • Ένα ελάχιστα αντιληπτό κλαδί στο σώμα μιας γυναίκας

Εικόνα πουλιών και εντόμων στο χέρι

Το κολίβριο που απεικονίζεται στο χέρι μιας γυναίκας φαίνεται υπέροχο. Αυτό είναι το πιο όμορφο και ασυνήθιστο πουλί, που αναγνωρίζεται ως το μικρότερο στον κόσμο. Ένα τέτοιο τατουάζ θα δείξει ότι ο ιδιοκτήτης του είναι ευγενικός και έχει μια ευάλωτη ψυχή, αλλά είναι δυνατός στο πνεύμα και μπορεί να φροντίζει τον εαυτό της.

Mikra4https://www.instagram.com/amandawachob/

Μια μικρή μέλισσα στον ώμο φαίνεται χαριτωμένη και τραβάει την προσοχή. Τα έντονα χρώματα της κοιλιάς της σε συνδυασμό με τα διάφανα φτερά είναι ένα πραγματικό αριστούργημα της τέχνης του τατουάζ.

Mikra5https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Mikra6https://www.instagram.com/zihwa_tattooer/

Μικρά στοιχεία της φύσης

Συχνά τα κορίτσια, προσπαθώντας να κρύψουν ανεπιθύμητες κρεατοελιές, φακίδες ή μικρές ουλές, κάνουν παρόμοια τατουάζ. Ένα παράδειγμα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Μικρά αγριολούλουδα και φύλλα φαίνεται να είναι διάσπαρτα σε όλο το σώμα. Η εικόνα του κοριτσιού στη φωτογραφία φαίνεται καλοκαιρινή, ανάλαφρη και γλυκιά.

Mikra7https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Όχι μόνο τα αγριολούλουδα χρησιμεύουν ως οθόνη. Ένα συνηθισμένο τριαντάφυλλο μπορεί να δράσει με αυτή την ιδιότητα. Εάν ο καλλιτέχνης τατουάζ σας είναι αληθινός επαγγελματίας, κανείς δεν θα δει ποτέ τα κρυμμένα μυστικά κάτω από το τατουάζ.

Mikra8https://www.instagram.com/amandawachob/

Mikra9https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Μικρό τατουάζ στο αυτί

Πρόσφατα, τα τατουάζ στο πρόσωπο έχουν γίνει μόδα στην τέχνη του τατουάζ. Λιγότερο θαρραλέα και σεμνά κορίτσια κάνουν τατουάζ στο αυτί ή πίσω από το αυτί για να είναι μοντέρνα.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα τέτοιου τατουάζ. Φαίνεται πρωτότυπη, όχι ενοχλητική και ακόμη και χαριτωμένη. Ένα λεπτό λουλούδι σε ένα τέτοιο μέρος θα προσθέσει θηλυκότητα στην εικόνα σας, αν, φυσικά, το χτένισμα σας επιτρέπει να παρατηρήσετε την ομορφιά του.

Mikra10https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Μια άλλη ιδέα για τατουάζ είναι κατά μήκος της άκρης του αυτιού. Σε συνδυασμό με ένα συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών, ένα τέτοιο τατουάζ θα συμπληρώσει την εμφάνισή σας. Εάν είστε επιρρεπείς σε συχνές αλλαγές εικόνας, μπορείτε να κάνετε ένα προσωρινό τατουάζ που ταιριάζει με την τρέχουσα εικόνα σας.

Mikra11https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Ασυνήθιστα ιερογλυφικά

Η εικόνα των κινεζικών, λιγότερο συχνά ιαπωνικών, ιερογλυφικών είναι αρκετά δημοφιλής στους νέους. Ωστόσο, οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στη φαντασία. Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα παράδειγμα τατουάζ με ιερογλυφικά φτιαγμένα με χρωματιστά χρώματα. Τα ασυνήθιστα σημάδια φαίνεται να κρύβουν κάποιο φωτεινό καλοκαιρινό μοτίβο από κάτω.

Εκθέτοντας ένα τέτοιο τατουάζ, θα προσθέσετε μυστήριο και ατομικότητα στην εικόνα σας.

Mikra12https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Μια παρόμοια τεχνική, μόνο όχι με ιερογλυφικό, αλλά με καρδιά, φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία.

Mikra13https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Τατουάζ ψαριών και φιδιών

Η επόμενη ιδέα για ένα μικρό τατουάζ για κορίτσια είναι ένα χαριτωμένο ψάρι που κολυμπά σκεπτικά πίσω από τα φύκια. Ένας έμπειρος καλλιτέχνης τατουάζ θα μπορεί να απεικονίσει οποιαδήποτε έκφραση στο "πρόσωπό" της. Θα μπορούσε να είναι ένα χαμόγελο, ένα ερωτικό βλέμμα, σύγχυση ή φόβος.

Ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε. Αλλά η πιο δημοφιλής θέση του είναι στις άκρες των ρούχων. Το ψάρι φαίνεται να κολυμπάει από κάτω του, απεικονίζοντας ένα συγκεκριμένο συναίσθημα.

Mikra14https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Ένα φίδι που σέρνεται από τα μαλλιά σας δεν φαίνεται λιγότερο ασυνήθιστο από ένα ψάρι που κρυφοκοιτάζει κάτω από το γιακά σας.

Τις περισσότερες φορές, ένα μικρό φίδι απεικονίζεται πίσω από το αυτί ή στον ώμο. Λιγότερο συχνά στην ωμοπλάτη ή στον αστράγαλο.

Mikra15https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Τατουάζ στο χέρι

Τα τατουάζ με τη μορφή ινδικών σχεδίων είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των γυναικών όλων των ηλικιών. Τόσο νεαρά κορίτσια όσο και ώριμες γυναίκες τα επιλέγουν πρόθυμα. Τις περισσότερες φορές, ένα τέτοιο σχέδιο βρίσκεται στο χέρι ή στον αστράγαλο, επίσης στην πλάτη, λιγότερο συχνά σε άλλα μέρη του σώματος.

Mikra16https://www.instagram.com/anais_chabane/

Τα ινδικά στολίδια είναι πολύ δημοφιλή στα θέρετρα· τέτοια σχέδια γίνονται επίσης με χέννα και ονομάζονται προσωρινά τατουάζ. Ίσως οι φίλοι σας, έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές, είχαν μια τόσο ασυνήθιστη, αλλά πολύ δημοφιλή διακόσμηση στο σώμα τους.

Mikra17https://www.instagram.com/anais_chabane/

Τατουάζ που κρύβουν σημάδια

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα παράδειγμα τέτοιου τατουάζ. Εδώ μπορείτε να παρατηρήσετε κάποια αφύσικη εικόνα της εικόνας. Αυτό οφείλεται στο σχήμα της ουλής που καλύπτει.

Mikra18https://www.instagram.com/anais_chabane/

Ένας έμπειρος τεχνίτης θα μπορούσε να επιλέξει ένα πιο δυναμικό σχέδιο που θα φαινόταν κάπως πιο όμορφο αισθητικά. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες.

Mikra19https://www.instagram.com/anais_chabane/

Μινιμαλιστικό τατουάζ

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα εντυπωσιακό παράδειγμα μινιμαλιστικού τατουάζ. Τίποτα επιπλέον, μόνο ένα περίγραμμα. Συχνά ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να βρεθεί γεμάτο, δηλαδή βαμμένο μονόχρωμο.

Mikra20

https://www.instagram.com/anais_chabane/

Όπως, για παράδειγμα, στην επόμενη φωτογραφία. Ένα χαριτωμένο γατάκι, φτιαγμένο με μόνο μαύρη μπογιά, κρυφοκοιτάζει από ένα κομψό βραδινό φόρεμα με μια περίεργη εμφάνιση.

Mikra21https://www.instagram.com/anais_chabane/

Ένα ασυνήθιστο στολίδι σε ένα εντελώς συνηθισμένο μέρος μπορεί επίσης να ταξινομηθεί ως μινιμαλισμός. Δεν αντιπροσωπεύει πολύπλοκους συνδυασμούς χρωμάτων και περίπλοκων μορφών που συγχωνεύονται σε μια απροσδιόριστη δράση.

Απλό, κομψό και θηλυκό. Αυτό είναι όλο το νόημα ενός τέτοιου τατουάζ.

Mikra22https://www.instagram.com/anais_chabane/

Mikra23https://www.instagram.com/anais_chabane/

Τα γενναία κορίτσια κάνουν πρόθυμα ένα τατουάζ, όπως στην παρακάτω φωτογραφία, σε οικεία μέρη. Ένα τέτοιο λαγουδάκι θεωρείται σημάδι ερωτισμού και απελευθέρωσης. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες μπορεί να θεωρούν ένα κορίτσι με ένα τέτοιο τατουάζ πολύ προσιτό.

Mikra24https://www.instagram.com/anais_chabane/

Πτυχιούχο τατουάζ

Η μεγάλη δεξιότητα απαιτεί σχέδιο σε ένα χρώμα, χρησιμοποιώντας σκιές και διαβαθμίσεις. Ένα τέτοιο τατουάζ εκτελείται όχι μόνο σε μαύρο χρώμα. Η χρήση τέτοιων οπτικών εφέ χρησιμοποιείται ενεργά σε έγχρωμες εικόνες.

Mikra25https://www.instagram.com/evgenymel/

Πιο έμπειροι τεχνίτες χρησιμοποιούν την αποφοίτηση όταν εργάζονται επίσης με πολύχρωμες εικόνες. Τέτοια σχέδια φαίνονται τα πιο ρεαλιστικά και κομψά.

Mikra26https://www.instagram.com/evgenymel/

Τα πουλιά που απογειώνονται είναι ένα κλασικό βαθμολογημένο τατουάζ. Με βάση το παράδειγμά τους δημιουργήθηκαν πολλές παρόμοιες συνθέσεις. Από τρία έως πέντε ή έξι πουλιά ανεβαίνουν προς τον ήλιο. Όσο πιο κοντά βρίσκονται στον στόχο, τόσο πιο πολύ ανοίγουν τα φτερά τους και τόσο πιο σίγουρος γίνεται η πτήση τους.

Mikra27https://www.instagram.com/evgenymel/

Αυτό το τατουάζ προτιμάται από κορίτσια που ξέρουν ξεκάθαρα τι πρέπει να επιτύχουν στη ζωή και κινούνται με σιγουριά προς τον στόχο τους.

Ένα βαθμολογημένο λουλούδι δεν φαίνεται λιγότερο θηλυκό. Ένα παράδειγμα τέτοιου τατουάζ φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Ένα πραγματικά λεπτό και θηλυκό μπουκέτο, που απεικονίζεται σε λεπτό γυναικείο δέρμα, θα κάνει κάθε εμφάνιση αψεγάδιαστη.

Mikra28https://www.instagram.com/zihwa_tattooer/

Mikra29https://www.instagram.com/zihwa_tattooer/

Ένα ελάχιστα αντιληπτό κλαδί στο σώμα μιας γυναίκας

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν κορίτσια με τατουάζ με κλαδάκι. Ένα τέτοιο σχέδιο, λόγω της δυσδιάκριτης και χαμηλής σημασίας του, είναι απίθανο να τραβήξει τα βλέμματα και να τραβήξει την προσοχή.

Mikra30https://www.instagram.com/laramaju/

Αυτό το είδος τατουάζ είναι πιο πιθανό να γίνει από μέτρια κορίτσια που θέλουν να ξεφύγουν από τα όρια. Αλλά λόγω της αυστηρής ανατροφής και της φυσικής συγκράτησης, δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά πιο ζωντανές και πιασάρικες εικόνες.

Mikra31https://www.instagram.com/laramaju/

Mikra32https://www.instagram.com/laramaju/

Μπορούμε να μιλάμε για τατουάζ ατελείωτα, γιατί υπάρχουν αμέτρητες πιθανές επιλογές. Η τέχνη της ζωγραφικής σώματος κερδίζει ολοένα και περισσότερο δημοτικότητα μεταξύ των νέων. Στο τατουάζ δεν δίνεται τόση σημασία εδώ και πολύ καιρό, όπως ας πούμε πριν από μισό αιώνα. Τώρα αυτή είναι μια μοντέρνα διακόσμηση που σχεδόν όλοι όσοι θεωρούν τον εαυτό τους μοντέρνο και μοντέρνο άτομο προσπαθούν να αποκτήσουν, ανεξάρτητα από το αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Mikra33https://www.instagram.com/zihwa_tattooer/

Mikra34https://www.instagram.com/zihwa_tattooer/

Mikra35https://www.instagram.com/anais_chabane/

Mikra36https://www.instagram.com/zihwa_tattooer/

Mikra37https://www.instagram.com/zihwa_tattooer/

Mikra38https://www.instagram.com/evgenymel/

Mikra39https://www.instagram.com/zihee_tattoo/

Mikra40https://www.instagram.com/zihwa_tattooer/

Οι νέοι είναι πιο διατεθειμένοι να επιλέγουν φωτεινά και όμορφα σχέδια παρά ουσιαστικές, προσεκτικά μελετημένες εικόνες. Αν και όχι πολύ καιρό πριν, κάθε τατουάζ είχε τον δικό του σκοπό και μια συγκεκριμένη θέση στο σώμα για την εφαρμογή του.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/tatuirovki/malenkie-tatu-dlya-devushek