LOGO1


Η τέχνη του τατουάζ έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των νέων και των κοριτσιών. Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται ένα τατουάζ μόνο ως διακόσμηση.

Kakia Tixi2Ωστόσο, το πιο συνηθισμένο τατουάζ μπορεί να έχει ένα βαθύ νόημα. Ενώ μερικά φέρνουν καλή τύχη στον ιδιοκτήτη τους, άλλα μπορούν να κάνουν ένα άτομο δυστυχισμένο. Στη συνέχεια, θα μάθετε ποια σχέδια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός τατουάζ.

Περιεχόμενο

  • Ο δράκος
  • Νεφερτίτη
  • Πασχαλίτσα
  • Τριαντάφυλλο
  • Πορτρέτα νεκρών αστεριών
  • Τροχός της Τύχης
  • Κουκουβάγια
  • Σφήκα
  • Καθρέφτης
  • Νούμερο 13
  • Ιερογλυφικά
  • Τελικά

Ο δράκος

Πολλοί το θεωρούν σύμβολο καλής τύχης, όπως λένε στα ανατολικά. Για τους Ευρωπαίους, ο δράκος είναι σύμβολο επιθετικότητας, θυμού και ύπουλων δυνάμεων. Ένας δράκος με πέντε πόδια συμβολίζει μια σύντομη ζωή.

Kakia Tixi3https://www.pinterest.ru/

Νεφερτίτη

Αν σε κανέναν δεν είναι ξεκάθαρο για τι πράγμα μιλάμε, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νεφερτίτη είναι βασίλισσα της Αιγύπτου. Παρά την ομορφιά του, είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητο να το φοράτε ως τατουάζ. Έχει παρατηρηθεί ότι η βασίλισσα φέρνει προβλήματα υγείας, αποτυχίες και οικονομικές δυσκολίες. Γενικά, τα τατουάζ και τα αξεσουάρ με την εικόνα της Νεφερτίτης πρέπει να εγκαταλειφθούν.

Kakia Tixi4https://www.pinterest.ru/

Πασχαλίτσα

Ειρήνη, ήλιος και αγάπη - αυτό συμβολίζει η πασχαλίτσα. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τον μύθο για την άπιστη σύζυγο του Δία, που υπήρχε με τη μορφή εντόμου, μια πασχαλίτσα μπορεί να φέρει προδοσία και αβεβαιότητα στη ζωή σας.

Kakia Tixi5Τριαντάφυλλο

Το τριαντάφυλλο είναι μια αρκετά κοινή επιλογή τατουάζ. Αλλά αξίζει να λάβετε υπόψη το χρώμα του τατουάζ. Ένα μπλε ή μαύρο τριαντάφυλλο είναι σύμβολο θλίψης και θλίψης, οπότε προτιμήστε το παραδοσιακό κόκκινο.

Kakia Tixi6https://www.pinterest.ru/

Πορτρέτα νεκρών αστεριών

Γενικά, ένα τατουάζ με την εικόνα ενός αποθανόντος είναι μια κακή ιδέα και σαφώς θα φέρει προβλήματα με αυτό. Μελέτες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δείξει ότι τα άτομα με τέτοια τατουάζ πολύ σπάνια επιβίωσαν όταν νοσηλεύονταν στην εντατική. Υπάρχουν μόνο 19 στους 100. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν τεράστιοι θαυμαστές του Μ. Τζάκσον και της Μ. Μονρό, των οποίων τα πορτρέτα έκαναν τατουάζ στο σώμα τους.

Kakia Tixi7https://www.pinterest.ru/

Τροχός της Τύχης

Fortune, aka τύχη! Φαίνεται, τι προβλήματα μπορεί να φέρει; Ωστόσο, το νόημα ενός τέτοιου τατουάζ είναι αρκετά φιλοσοφικό. Ο τροχός της τύχης μπορεί να κινηθεί προς διαφορετικές κατευθύνσεις, οπότε ανά πάσα στιγμή κάτι μπορεί να πάει στραβά και εναντίον σας.

Kakia Tixi8https://www.pinterest.ru/

Κουκουβάγια

Έχουμε συνηθίσει το γεγονός ότι το πεύκο είναι σύμβολο γνώσης και σοφίας. Υπάρχει επίσης ένα μειονέκτημα σε αυτό. Εκτός από τις θετικές του ιδιότητες, συνδέεται με τη μετά θάνατον ζωή και τη μαύρη μαγεία. Αυτό μάλλον δεν θα φέρει τίποτα καλό στον ιδιοκτήτη ενός μοναδικού σχεδίου.

Kakia Tixi9https://www.pinterest.ru/

Σφήκα

Παλαιότερα, οι σφήκες θεοποιούνταν μαζί με τις μέλισσες. Από καιρό θεωρούνταν εργατικά και επιμελή έντομα. Σήμερα, η σφήκα αντιπροσωπεύει τον εγωισμό καθώς και την επιθετικότητα. Θέλετε αυτό το τατουάζ;

Kakia Tixi10Καθρέφτης

Ένας καθρέφτης μπορεί να αντανακλά τα πιο εκπληκτικά πράγματα. Αποθηκεύει διαφορετική ενέργεια μέσα του για χρόνια. Θα φαινόταν σαν το πιο συνηθισμένο πράγμα, αλλά ένας καθρέφτης μπορεί να προσελκύσει τόσο καλό όσο και κακό στη ζωή σας.

Kakia Tixi11https://www.pinterest.ru/

Νούμερο 13

Αυτός ο αριθμός θεωρείται άτυχος. Ωστόσο, δεν το παίρνουν όλοι αυτό στα σοβαρά. Στη ζωή μπορείς να συναντήσεις πολλές ιστορίες όταν ο αριθμός 13 έβλαψε ένα άτομο. Είναι αδύνατο να πούμε αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, αλλά λίγοι άνθρωποι θα διακινδύνευαν να φορέσουν ένα τατουάζ με αυτό σε όλη τους τη ζωή.

Kakia Tixi12https://www.pinterest.ru/

Kakia Tixi13https://www.pinterest.ru/

Ιερογλυφικά

Μερικοί, επιδιώκοντας την πρωτότυπη διακόσμηση, τοποθετούν ιερογλυφικά στο σώμα τους χωρίς να γνωρίζουν τη σημασία τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού το νόημα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό. Κάθε τατουάζ είναι μια αντανάκλαση της πραγματικότητας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα να προσελκύσετε μεγάλα προβλήματα στη ζωή σας.

Kakia Tixi14https://www.instagram.com/vadersdye/

Τελικά

Το τατουάζ είναι μια διακόσμηση που πρέπει να προσέξεις. Μερικές φορές οι απλές εικόνες δεν είναι καθόλου απλές. Αρνητισμός, προβλήματα και δυσκολίες - όλα αυτά μπορούν να ληφθούν από μια συνηθισμένη εικόνα. Πριν πάτε στο σαλόνι, μελετήστε προσεκτικά τι συμβολίζει ένα συγκεκριμένο τατουάζ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/tatuirovki/opasnye-tatuirovki