LOGO1


Εάν δεν δίνετε σημασία στο σχήμα των φρυδιών σας, μπορείτε να ακυρώσετε τις προσπάθειές σας να δημιουργήσετε μια νεανική, ενεργητική εικόνα.

Sxima ilikia2Τα φρύδια βοηθούν στην έκφραση όλων των συναισθημάτων: χαρά, έκπληξη, λύπη, αγριότητα κ.λπ. Υπάρχουν σχήματα φρυδιών που «ανοίγουν» το βλέμμα, κάνοντας τα μάτια ελκυστικά και ολόκληρη την εμφάνιση νεανική. Και υπάρχουν και αυτοί που θα σου δώσουν επιπλέον 3-4 χρόνια. Θα πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές των ειδικών ομορφιάς που αποκαλύπτουν το μυστικό των φρυδιών που προσθέτουν ηλικία στις κυρίες, για να αποφύγετε τέτοια λάθη στο μακιγιάζ σας.

Περιεχόμενο

  • Φρύδια σε στυλ κρουέλα
  • Φρύδια αρλεκίνου
  • Φρύδια με κοντές μύτες
  • Έντονα τοξωτά και γραφικά φρύδια

Φρύδια σε στυλ κρουέλα

Ο αρνητικός χαρακτήρας του Cruella από την ταινία 101 Dalmatians εκλαμβάνεται μόνο ως κακός με κακό χαρακτήρα. Αυτό το εφέ αντίληψης επιτεύχθηκε με τη βοήθεια λεπτών και έντονα κυρτών φρυδιών, τα οποία μπορούν να προσθέσουν αρκετά επιπλέον χρόνια σε μια γυναίκα, ακόμη και να την κάνουν να μοιάζει με πραγματική μανία.

Sxima ilikia3Φρύδια αρλεκίνου

Ο ερωτευμένος ήρωας του παραμυθιού, ο Αρλεκίν, εξέφρασε τη λύπη του με τη βοήθεια των φρυδιών του που κρέμονταν. Τέτοια φρύδια θα τονίσουν για άλλη μια φορά είτε την οδυνηρή σας κατάσταση είτε το ψυχικό τραύμα. Αυτό το σχήμα των φρυδιών κάνει τα μάτια να κουράζονται και να λυπούνται, και αυτό είναι δυνατό μόνο σε μεγάλη ηλικία. Μην δίνετε λοιπόν στην εμφάνισή σας μια λυπημένη παλιά εμφάνιση. Ανυψώνοντας τις άκρες των φρυδιών σας προς τα πάνω, θα ανοίξουν τα μάτια σας, δίνοντας στο πρόσωπό σας μια ανοιχτή και φρέσκια όψη.

Sxima ilikia4Φρύδια με κοντές μύτες

Τα κοντά φρύδια είναι σημάδι ενός ηλικιωμένου ατόμου. Εξάλλου, με την ηλικία, οι τρίχες των φρυδιών γίνονται πιο λεπτές, πιο λεπτές και τα φρύδια γίνονται πιο κοντά. Η σύγχρονη βιομηχανία ομορφιάς παράγει έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων που μπορούν εύκολα να επιμηκύνουν τα άκρα των φρυδιών, στρέφοντάς τα ελαφρώς προς τα πάνω και δίνοντας στην εικόνα μια ανανεωμένη και ξεκούραστη εμφάνιση.

Sxima ilikia5Έντονα τοξωτά και γραφικά φρύδια

Τα εξαιρετικά τοξωτά φρύδια προσθέτουν οπτικά επιπλέον ηλικία σε μια κυρία· φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Το ίδιο αποτέλεσμα δημιουργείται από υπερβολικά αιχμηρά και γραφικά σχήματα φρυδιών. Ελαφρώς καμπύλες καμάρες φυσικών φρυδιών φαίνονται πολύ πιο απαλές και λεπτές. Μαζί τους, μια γυναίκα φαίνεται όχι μόνο οργανική, αλλά και πολύ νεότερη.

Sxima ilikia6Έχοντας εξοικειωθεί με τα σχήματα των φρυδιών που ειλικρινά γερνούν την εικόνα μιας γυναίκας, δεν θα τα χρησιμοποιήσετε στο μακιγιάζ των φρυδιών σας. Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται φρέσκια και νέα, γι' αυτό χρησιμοποιήστε το σωστό σχήμα φρυδιών για αυτό.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/brovi-resnitsy/forma-brovei-kotoraya-pribavlyaet-vozrast