LOGO1


Η ομορφιά είναι μια υποκειμενική έννοια, αλλά ανεξάρτητα από την πτυχή της ζωής που παίρνουμε, από την αρχιτεκτονική και την τέχνη μέχρι τις τεχνολογικές λύσεις, όλα φαίνονται αρμονικά αν προσέχουμε κάθε στοιχείο.

Diorthosi fridion2Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αισθητό όταν μιλάμε για την εικόνα των όμορφων κυριών, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία: το χρώμα του κραγιόν θα πει για τη διάθεση του ιδιοκτήτη του και το άρωμα του αρώματος θα πει την ιδιοσυγκρασία της και θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στη δημιουργημένη εικόνα . Αλλά το πρώτο πράγμα με το οποίο οι κυρίες αρχίζουν να σχεδιάζουν την εικόνα τους είναι το πρόσωπο, όπου τα φρύδια καταλαμβάνουν πολύ από την τελευταία θέση.

Φυσικά, όπως και σε κάθε άλλο θέμα, υπάρχουν χαρούμενοι ιδιοκτήτες χαριτωμένων σχημάτων και σωστών μεγεθών. Για όσους η φύση έχει ανταμείψει με άλλα πλούτη, τα σαλόνια προσφέρουν διόρθωση φρυδιών. Αυτή η υπηρεσία είναι πλέον αρκετά περιζήτητη, όπως αποδεικνύεται από, τουλάχιστον, ράβδους φρυδιών που αναπτύσσονται σαν μανιτάρια μετά τη βροχή. Πριν κλείσετε ένα ραντεβού οπουδήποτε, ας καταλάβουμε ποιος πρέπει να επισκεφτεί ένα τέτοιο σαλόνι και τι μπορεί να σας προσφέρει εκεί.

Περιεχόμενο

  • Λίγα λόγια για την ίδια τη διαδικασία
  • Πώς να βρείτε το σχήμα σας;
  • Ποιοι είναι οι τρόποι;
  • Μερικές συστάσεις
  • Η κύρια ερώτηση: στο σπίτι ή στο σαλόνι;

Λίγα λόγια για την ίδια τη διαδικασία

Η διόρθωση φρυδιών περιλαμβάνει την αλλαγή του σχήματος, του μήκους και του πλάτους τους ανάλογα με τον τύπο του προσώπου. Το καθήκον του κύριου φρυδιών είναι να κάνει και τα δύο φρύδια συμμετρικά και να τονίζει την εκφραστικότητα και τη μοναδικότητα του προσώπου του πελάτη.

Diorthosi fridion3Πώς να βρείτε το σχήμα σας;

Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο, αλλά έχετε τσιμπιδάκια στη δική σας τσάντα καλλυντικών, τότε εδώ είναι μερικές συστάσεις που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Τα δημοφιλή τοξωτά φρύδια είναι ιδανικά για σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα προσώπου, αλλά το να αφαιρέσετε ένα χαριτωμένο τόξο μπορεί να είναι δύσκολο για αρχάριους.
  2. Τα φρύδια σε σχήμα σπιτιού θα διακοσμήσουν κορίτσια με στρογγυλό πρόσωπο, αλλά το σπάσιμο στο κέντρο πρέπει να είναι ομαλό, το ύψος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καθοριστικό.
  1. ένα σχήμα με ανυψωμένη άκρη χωρίς κάμψη είναι τέλειο για εκείνους των οποίων το πρόσωπο είναι κοντά σε ένα οβάλ ή ορθογώνιο σχήμα.
  1. Τα λεγόμενα ίσια φρύδια που δεν έχουν σπασίματα θα φαίνονται καλά σε ένα τετράγωνο πρόσωπο. Αυτή η επιλογή μπορεί να διορθώσει τις αποχρώσεις ενός επιμήκους προσώπου· σε άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να επιτύχετε μόνο μια σκιά ζοφερότητας ή δυσαρέσκειας.

Ποιοι είναι οι τρόποι;

Τσιμπιδακι ΦΡΥΔΙΩΝ. Αυτή είναι η πιο κοινή επιλογή στην οποία κατέφευγαν οι γιαγιάδες μας. Το κύριο πλεονέκτημα εδώ είναι η προσβασιμότητα· τα εργαλεία μπορούν να αγοραστούν τόσο σε εξειδικευμένο κατάστημα όσο και στο πέρασμα κοντά στο μετρό. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά επώδυνη (ειδικά αν δεν την έχετε συνηθίσει) και παρόλο που χρειάζεται λίγο χρόνο, θα πρέπει να καταφύγετε ξανά σε αυτήν το αργότερο σε μια εβδομάδα.

Κερί. Είναι ακόμα καλύτερο να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν ειδικό για μια τέτοια διαδικασία μοντελοποίησης φρυδιών. Η ουσία της μεθόδου είναι ότι το υλικό εφαρμόζεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, ένα μικρό πανί τοποθετείται από πάνω και, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αφαιρείται με απότομη κίνηση. Όλα υποχωρούν αρκετά γρήγορα, το επίπεδο του πόνου εξαρτάται από την ατομική ευαισθησία. Η δυσκολία εδώ είναι ότι εάν εφαρμόσετε λανθασμένα τη σύνθεση, μπορείτε να σκίσετε την επιθυμητή περιοχή του φρυδιού. Τραυματισμοί στην επιδερμίδα είναι πιθανοί εάν χρησιμοποιηθούν ακατάλληλα.

Ένα νήμα. Με άλλο τρόπο, αυτή η μέθοδος ονομάζεται διαπραγμάτευση. Αυτή η μέθοδος απαιτεί δεξιότητα από τον πλοίαρχο και χαρακτηρίζεται από κάπως οδυνηρές αισθήσεις για τον πελάτη. Αυτή η διόρθωση διαρκεί κατά μέσο όρο περίπου 30 λεπτά και το αποτέλεσμα διαρκεί για 3-4 εβδομάδες· μπορείτε ακόμη και να αφαιρέσετε το χνούδι με αυτόν τον τρόπο.

Μερικές συστάσεις

  1. Ακριβώς όπως μια χτένα ή η οδοντόβουρτσα, τα τσιμπιδάκια είναι ένα μεμονωμένο αντικείμενο. Ωστόσο, κανείς δεν έχει ακυρώσει την απολύμανση: σκουπίστε τόσο το ίδιο το όργανο όσο και την περιοχή που πρόκειται να επεξεργαστείτε με ένα ειδικό διάλυμα.
  2. Ο καλός φωτισμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση για αυτή τη διαδικασία· είναι προτιμότερο να προτιμάτε το φως της ημέρας.
  3. Εάν κατά τύχη «παρασυρθείτε» και αφαιρέσετε την περίσσεια, τότε η προβληματική περιοχή μπορεί πάντα να βαφτεί με μολύβι ή σκιές.

Η κανονικότητα είναι η βάση όλων: όσο πιο συχνά βγάζετε τα φρύδια σας, τόσο λιγότερο επώδυνο προκαλεί.

Η κύρια ερώτηση: στο σπίτι ή στο σαλόνι;

Η διόρθωση των φρυδιών στο σπίτι με τα χέρια σας, φυσικά, δεν θα κοστίσει τίποτα. Η τιμή για μια τέτοια διαδικασία σε ένα κομμωτήριο μπορεί να ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με την πόλη, ο λογαριασμός για τη διαδικασία μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Το ποσό περιλαμβάνει συνήθως το κύρος του κομμωτηρίου, τα προσόντα του ειδικού και φυσικά τη μέθοδο διόρθωσης.

Για όσους μόλις αρχίζουν να πειραματίζονται με τη δική τους εμφάνιση, τουλάχιστον για πρώτη φορά αξίζει να επισκεφτείτε έναν ειδικό φρυδιών που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τύπο του προσώπου σας και ποιο σχήμα είναι καλύτερο για αυτό, πώς να φροντίζετε σωστά τα φρύδια σας. και τα λοιπά.

Θυμηθείτε, ένα ακατάλληλο φόρεμα μπορεί να αλλάξει και ένα άσχημο σχήμα φρυδιών θα καταστρέψει τη διάθεση και τη συνολική σας εμφάνιση για τουλάχιστον ένα μήνα.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/brovi-resnitsy/korrektsiya-brovey-korotko-i-vnyatno-o-glavnyh-momentah