LOGO1


Τα κουρέματα με κοντό αυχένα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την εικόνα σας, να αναζωογονήσετε και να ανανεώσετε την εικόνα σας, ενώ…

Konta afxena2τονίζετε ευνοϊκά την πρωτοτυπία της φύσης σας. Με τέτοια κουρέματα, τα γυναικεία χαρακτηριστικά προσώπου αυξάνουν την εκφραστικότητα και τη γοητεία.

Konta afxena3Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνετε κούρεμα με κοντό αυχένα. Βασικά, δεν απαιτούν παρέμβαση στο σαλόνι. Σχεδόν κάθε κυρία μπορεί να φορμάρει τα μαλλιά της χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς να αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτά.

Konta afxena4Περιεχόμενο

  • Εσκεμμένη αμέλεια
  • Styling για ίσια μαλλιά
  • Μπούκλες στη μία πλευρά
  • Βραδινό styling

Εσκεμμένη αμέλεια

Πρόσφατα, η τάση ήταν το χτένισμα των μαλλιών με εσκεμμένη αμέλεια. Η εικόνα των γυναικών γίνεται πιο δυναμική και νεότερη. Τα κουρέματα με κοντό αυχένα, που συμπληρώνονται από μακρόστενα κτυπήματα, φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Μπορείτε να επιτύχετε ένα ακατάστατο χτένισμα χρησιμοποιώντας προϊόντα styling που εφαρμόζονται στα κτυπήματα, ακολουθούμενη από ανατίναξη των μαλλιών. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η μους.

Konta afxena5Styling για ίσια μαλλιά

Η δημιουργία μιας κλασικής εικόνας μιας κομψής επιχειρηματίας είναι αρκετά απλή εάν ξεπλύνετε καλά τα ίσια μαλλιά σας και τα χτενίζετε προσεκτικά, έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκέλη προς όλες τις κατευθύνσεις. Μπορείτε να απλώσετε τα ίσια μαλλιά σας πίσω, στο πλάι. Για να διατηρήσετε το χτένισμά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να ψεκάσετε ελαφρά τα μαλλιά σας με λακ. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα μαλλιά σας θα δείχνουν ευπαρουσίαστα μέχρι το τέλος της ημέρας.

Konta afxena6

Konta afxena7

Konta afxena8

Konta afxena9

Konta afxena10Μπούκλες στη μία πλευρά

Τα κουρέματα με ασυμμετρία γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μεταξύ των fashionistas. Τα μακριά κτυπήματα και ο κοντός αυχένας αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Η τοποθέτηση μπούκλες στη μία πλευρά διορθώνει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κρύβει τις ατέλειες στην εμφάνιση. Η ευελιξία αυτού του στυλ είναι ότι ταιριάζει τόσο σε νεαρά κορίτσια όσο και σε ώριμες κυρίες.

Konta afxena11

Konta afxena12Βραδινό styling

Για να βγουν στο κοινό, χρησιμοποιούν εξαιρετικές μεθόδους styling μαλλιών με κοντό κούρεμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρωτότυπη εμφάνιση φτιάχνοντας τα μαλλιά σας στο στυλ "wet strands". Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με την εφαρμογή τζελ και τη διανομή του σε όλο το μήκος των μαλλιών.

Konta afxena13

Konta afxena14Το styling δείχνει εντυπωσιακό χτενίζοντας τα μαλλιά προς τα πάνω ή στο πλάι, δίνοντάς τους επιπλέον όγκο στη ζώνη της ρίζας. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας προϊόντα styling και στεγνωτήρα μαλλιών.

Έχοντας εξοικειωθεί με τους τρόπους styling κουρέματος με κοντό αυχένα, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αλλάξετε την εικόνα σας, αλλάζοντας την εικόνα με κάθε νέο στυλ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/strizhki/strizhka-s-korotkim-zatylkom