LOGO1


Μια μοντέρνα εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί με το ιδιαίτερα περιζήτητο και πραγματικά όμορφο μακρύ bob κούρεμα.

Kare2Ονομάζεται επίσης μακρύ βαρίδι. Το κούρεμα θεωρείται καθολικό, καθώς ταιριάζει σε κάθε δομή μαλλιών και σχήμα προσώπου. Το κύριο χαρακτηριστικό του long bob είναι το απλό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό στυλ του.

Περιεχόμενο

  • Long bob σχήμα
  • Long bob styling
  • Τέλειο ίσιο μακρύ bob
  • Ανοιχτές κυματιστές μπούκλες
  • Ακατάστατο μακρύ bob
  • Long bob με ύφανση

Long bob σχήμα

Το μακρύ bob διαφέρει από το κλασικό bob κούρεμα μόνο σε μήκος. Δηλαδή, το μακρύ βαρίδι έχει επίσης πιο κοντή πλάτη από τα μακρόστενα σκέλη μπροστά. Το μήκος του κουρέματος είναι συνήθως το μήκος των ώμων, κάτι που συνεπάγεται κλειστό λαιμό, σε αντίθεση με το κλασικό bob.

Kare3https://www.instagram.com/jeffreyrobert_/

Το μακρύ κούρεμα bob έχει γίνει δημοφιλές λόγω πολλών σταρ του Χόλιγουντ. Οι σύγχρονοι fashionistas έχουν υιοθετήσει ένα μοντέρνο χτένισμα και άρχισαν να δοκιμάζουν την εικόνα των αστεριών για τον εαυτό τους. Παρά το απλό σχήμα του κουρέματος, το μακρύ μπομπ δείχνει διαφορετικό σε κάθε γυναίκα· για κάποιες το χτένισμα προσθέτει φρεσκάδα, για άλλες έχει αξιοσημείωτο αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Kare4https://www.instagram.com/bescene/

Long bob styling

Αν επιλέξετε ένα μακρύ bob, τότε σίγουρα ακολουθείτε όλους τους κανόνες των τάσεων της μόδας. Για να διασφαλίσετε ότι η εμφάνισή σας είναι πάντα κομψή, σας προτείνουμε να μάθετε μερικά δημοφιλή στυλ για μοντέρνα κουρέματα.

Kare5

https://www.instagram.com/bescene/

Kare6

https://www.instagram.com/bescene/

Kare7

https://www.instagram.com/timm.morrison/

Τέλειο ίσιο μακρύ bob

Το styling είναι πολύ εύκολο να γίνει και το αποτέλεσμα θα είναι πανομοιότυπο με την εικόνα των πιο όμορφων διάσημων ηθοποιών. Χωρίς όγκο, ένα μακρύ bob θα τονίσει τη χαριτωμένη ομορφιά μιας γυναίκας και θα εκφράσει τα κύρια πλεονεκτήματά της. Λόγω του απλού σχήματος του χτενίσματος, μια γυναίκα μπορεί να επικεντρωθεί στο πρόσωπό της και να επιλέξει φωτεινό μακιγιάζ.

Kare8https://www.instagram.com/bobbedhaircuts/

Ανοιχτές κυματιστές μπούκλες

Για την πιο ρομαντική και σούπερ απαλή εμφάνιση, το μακρύ bob είναι διαμορφωμένο σε κυματιστές μπούκλες. Η ελαφρότητα και η ευελιξία του χτενίσματος διακοσμεί μια γυναίκα, κάνει την εικόνα της πολύ ελκυστική και, το πιο σημαντικό, κομψή. Οι κυματισμοί στα μαλλιά σας θα σας επιτρέψουν να μην ανησυχείτε για τον αέρα και άλλες ιδιοτροπίες του καιρού - το χτένισμά σας θα φαίνεται πάντα τέλειο.

Kare9

https://www.instagram.com/headrushdesigns/

Kare10

https://www.instagram.com/headrushdesigns/

Kare11

https://www.instagram.com/bobbedhaircuts/

Kare12

https://www.instagram.com/dannyrichohair/

Kare13

https://www.instagram.com/styled_by_carolynn/

Ακατάστατο μακρύ bob

Η μόδα μας υπαγορεύει ότι η φυσική και ελαφρώς απρόσεκτη εικόνα μιας γυναίκας είναι ένα style icon. Το Long bob μπορεί επίσης να διαμορφωθεί με κομψό τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, οι κυρίες, αφού λούσουν τα μαλλιά τους, απλώς ανακατεύουν τα μαλλιά τους με τα χέρια τους και διορθώνουν το αποτέλεσμα με ένα προϊόν styling. Το στυλ σας επιτρέπει όχι μόνο να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά και να δημιουργήσετε την εικόνα μιας ελαφρώς τολμηρής και πολυτελούς γυναίκας.

Kare14https://www.instagram.com/bescene/

Long bob με ύφανση

Το μήκος των μαλλιών σε ένα μακρύ κούρεμα bob σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με χτενίσματα. Για αυστηρή ή, αντίθετα, απαλή εμφάνιση, μπορείτε να πλέξετε αρκετές χαλαρές πλεξούδες. Η πλέξη πρέπει να είναι χαλαρή για να κάνει τα μαλλιά πιο ογκώδη. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά κομψά αξεσουάρ στα μαλλιά σας, δημιουργώντας έτσι ένα επίσημο χτένισμα για ειδικές περιστάσεις.

Kare15

https://www.instagram.com/maayanbirnstein/

Το Long bob είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα φέτος. Το κούρεμα λατρεύτηκε για το εντυπωσιακό του σχήμα, το απλό και ποικίλο styling, καθώς και για την κομψή του εμφάνιση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/strizhki/long-bob