LOGO1


Οι ωφέλειες παρέχουν πολλές διαφορετικές επιλογές χτενίσματος. Μερικές γυναίκες δεν μπορούν να φανταστούν καθόλου την εικόνα τους χωρίς αυτές.

Ofelies mesea2Με τη βοήθεια των ωφελειών κάνουμε το χτένισμα πιο έντονο. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτού του κομψού στοιχείου. Πολλές κυρίες προτιμούν τα μεσαία μαλλιά. Αλλά τα κουρέματα συχνά αποδεικνύονται μονότονα. Τα κτυπήματα είναι ακριβώς αυτά που θα σας βοηθήσουν να βρείτε άλλες κομψές επιλογές. Βάζει τα μαλλιά της σε ένα νέο φως. Λοιπόν, ας μιλήσουμε για το ποια χτενίσματα είναι πιο αρμονικά με τα κτυπήματα.

Περιεχόμενο

  • Σγουρό κούρεμα με ωφέλειες
  • Καρέ
  • Σκάλα
  • Φιλαριστά με ωφέλειες
  • Μεσαίο bob με ωφέλειες

Σγουρό κούρεμα με ωφέλειες

Ας ξεκινήσουμε με τα σγουρά μαλλιά. Εάν η φύση σας έχει προικίσει με τέτοια ομορφιά, τότε δώστε έμφαση σε όλα της τα πλεονεκτήματα. Με τέτοια μαλλιά δεν θα χρειαστεί να παλέψετε με τη δημιουργία όγκου. Είναι ήδη αρκετά ογκώδες. Ανάλογα με τον βαθμό κυματισμού, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές παραλλαγές κτυπήματος. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι τα πλαϊνά κτυπήματα. Εάν τα μαλλιά σας δεν είναι πολύ σγουρά, μπορείτε να δοκιμάσετε ίσια χοντρά κτυπήματα. Τα κτυπήματα θα κρύψουν κάποιες ατέλειες, όπως το ψηλό μέτωπο, και θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά των μπούκλες σας.

Ofelies mesea3https://www.instagram.com/romeufelipe/

Ofelies mesea4

https://www.instagram.com/romeufelipe/

Ofelies mesea5

https://www.instagram.com/salsalhair/

Ofelies mesea6Καρέ

Δεν θα αγνοήσουμε αυτό το κούρεμα ακόμη και σήμερα. Φαίνεται υπέροχο στις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Επιπλέον, αυτό είναι ένα πραγματικό εύρημα για κορίτσια με λεπτά μαλλιά. Η ίδια η πλατεία έχει έναν τεράστιο αριθμό ποικιλιών, αλλά σήμερα δεν θα σταθούμε σε αυτές. Χάρη στα κτυπήματα, υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές χτενίσματος. Για μακρόστενο σχήμα προσώπου, ίσια, ογκώδη κτυπήματα που καλύπτουν ελαφρώς τα φρύδια είναι τέλεια. Για ένα στρογγυλό πρόσωπο, συνιστούμε να δημιουργήσετε πλαϊνά κτυπήματα. Θα διορθώσει τέλεια τα αιχμηρά χαρακτηριστικά. Εάν το σχήμα σας είναι ήδη ιδανικό, τότε τα κτυπήματα με τη μορφή καμάρας θα φαίνονται επίσης τέλεια.

Ofelies mesea7

https://www.instagram.com/cortesfamosos/

Ofelies mesea8

instagram.com/caitycaatt

Ofelies mesea9

https://www.instagram.com/curtosqueamamos/

Ofelies mesea10

https://www.instagram.com/cortesfamosos/

Σκάλα

Η σκάλα, η οποία έχει κερδίσει από καιρό δημοτικότητα, συνεχίζει να διατηρεί τη θέση της ανάμεσα στα μοντέρνα και κομψά χτενίσματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σκάλα που ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου και ταιριάζει ακόμα πιο αρμονικά με τα κτυπήματα. Χάρη σε αυτήν, έχουμε μια γοητευτική και θηλυκή εικόνα. Τα κτυπήματα πρέπει να χρησιμοποιούνται ανάλογα με τον τύπο του προσώπου. Για ένα μακρόστενο πρόσωπο, χρησιμοποιούνται ίσια κτυπήματα για την κάλυψη των φρυδιών, αλλά για ένα πιο στρογγυλό πρόσωπο, είναι καλύτερο να επιλέξετε λοξά, φρεζαρισμένα κτυπήματα.

Ofelies mesea11https://www.pinterest.ru/

Ofelies mesea12Φιλαριστά με ωφέλειες

Ο καταρράκτης σπάει ρεκόρ δημοτικότητας. Σίγουρα, κάθε κορίτσι τουλάχιστον μια φορά σκέφτηκε να το δημιουργήσει. Το χτένισμα μας έχει επιστρέψει από τα 70s. Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι όλη η αποτελεσματικότητά του αποκαλύπτεται στη γραμμή κάτω από το πηγούνι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καταρράκτης είναι μια κερδοφόρα επιλογή για μεσαία μαλλιά. Ο διαβαθμισμένος καταρράκτης είναι πολύ δημοφιλής σήμερα. Δίνει ακόμα περισσότερο όγκο και κυριολεκτικά σώζει κορίτσια με αδύνατα μαλλιά. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους τύπους ταιριάζει τέλεια με κτυπήματα. Συνήθως κάνουν λοξά, σκισμένα κτυπήματα στο πλάι, μερικές φορές χρησιμοποιώντας βαθμολόγηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, γίνονται ίσια κτυπήματα.

Ofelies mesea13

instagram.com/buddywporter/

Ofelies mesea14

https://www.instagram.com/salsalhair/

Ofelies mesea15

https://www.instagram.com/salsalhair/

Ofelies mesea16

https://www.instagram.com/salsalhair/

Ofelies mesea17

https://www.instagram.com/salsalhair/

Ofelies mesea18Μεσαίο bob με ωφέλειες

Το όχι λιγότερο αγαπητό bob κούρεμα δεν φεύγει από τη θέση του φέτος τον χειμώνα. Τη νέα σεζόν θα θαυμάσουμε ξανά τις γοητευτικές παραλλαγές του. Ένα bob είναι παρόμοιο με ένα bob, ωστόσο, τα μαλλιά είναι κοντύτερα στο πίσω μέρος και μακρύτερα μπροστά. Οι φρεζαρισμένες άκρες δίνουν στο χτένισμα μια ιδιαίτερη υφή. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του bob είναι η έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου και οι κομψές γραμμές στην περιοχή του λαιμού. Ανάλογα με το bob, τα κτυπήματα μπορούν να είναι ομοιόμορφα οριζόμενα ή να έχουν μια σχισμένη και διαβαθμισμένη εκδοχή. Ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιαδήποτε εκδοχή των κτυπημάτων, εκτός από την ίσια, τέλεια ομοιόμορφη εκδοχή. Αυτά τα κτυπήματα ταιριάζουν σε ένα κομψό ίσιο bob.

Ofelies mesea19

https://www.instagram.com/hairgod_zito/

Ofelies mesea20

https://www.instagram.com/hairgod_zito/

Παρατηρήστε πόσο ελκυστικά χτενίσματα με κτυπήματα φαίνονται σε έντονα χρώματα. Σημειώστε την ιδέα, γιατί τέτοια αριστουργήματα είναι πολύ σχετικά τον ερχόμενο χειμώνα.

Ofelies mesea21

https://www.instagram.com/hairgod_zito/

Ofelies mesea22

https://www.instagram.com/hairgod_zito/

Ofelies mesea23

https://www.instagram.com/hairgod_zito/

Ofelies mesea24

https://www.instagram.com/hairgod_zito/

Ofelies mesea25

https://www.instagram.com/hairgod_zito/

Ofelies mesea26Τα κτυπήματα είναι ένα στοιχείο ενός χτενίσματος που μπορεί να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση και να τονίσει τα πλεονεκτήματα της εμφάνισης. Θα πρέπει να το επιλέξετε προσεκτικά ανάλογα με το πρόσωπο και τον τύπο των μαλλιών σας για να μην χαλάσετε κατά λάθος την εικόνα.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/pricheski-i-ukladki/pricheski-na-srednie-volosy-s-chelkoy