LOGO1


Τα σγουρά χτενίσματα είναι η επιτομή της λάμψης, προσθέτοντας αμέσως μια πινελιά λάμψης σε κάθε εμφάνιση.

Mpoukles Xtenismata b2Αυτά τα στυλ είναι κατάλληλα για ειδικές περιστάσεις και για την καθημερινή σας εμφάνιση. Δείτε πόσα διαφορετικά χτενίσματα με μπούκλες μας προσφέρουν διάσημοι στυλίστες.

Περιεχόμενο

  • Κύματα σώματος
  • Χαλαρές μπούκλες με ombre
  • Χάλκινες vintage μπούκλες
  • Μπομπ με κυματιστές μπούκλες
  • Τέφρες μακριές ρέουσες μπούκλες
  • Μπούκλες φιλαριστές με πλεκτό στέμμα
  • Κύματα παραλίας με υφή
  • Ψηλή αλογοουρά με σπειροειδείς μπούκλες
  • Πλάγια χωρίστρα με ογκώδεις χρυσοκαφέ μπούκλες
  • Μακριά μαλλιά με ρετρό μπούκλες
  • Φιλαριστές μπούκλες για γάμο
  • Κυματιστές χοντρές μπούκλες με πλαϊνά κτυπήματα
  • Μπούκλες με μακριά κτυπήματα
  • Ξανθό μπομπ με κύματα
  • Λαμπερή ψηλή αλογοουρά με μπούκλες
  • Vintage μπούκλες
  • Μπούκλες φιλαριστές με πλεξούδα ψαροουράς
  • Χαλαρές μπούκλες με ξύρισμα
  • Θεαματικές κόκκινες μπούκλες
  • Pixie κούρεμα με κυματιστό styling

Κύματα σώματος

Τα ογκώδη κύματα είναι βέβαιο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα. Για να δημιουργήσετε αυτό το look, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σίδερο για μπούκλες. Πριν το styling, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να προσθέσετε όγκο στις ρίζες. Τέλος, απλώστε λακ στις μπούκλες σας για ένα λαμπερό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Mpoukles Xtenismata b3Χαλαρές μπούκλες με ombre

Επιλέξτε μπούκλες ombre για μια γοητευτικά ζωντανή και πολύπλευρη εμφάνιση. Αυτό το στυλ λειτουργεί καλά σε μεσαίου έως μακριά μαλλιά, όπου το ombre δίνει μια ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση στα μαλλιά σας.

Mpoukles Xtenismata b4Χάλκινες vintage μπούκλες

Οι χάλκινες vintage μπούκλες αποπνέουν κομψότητα και ελκυστική ζεστασιά. Οι μπούκλες μπορούν να κρατηθούν αποτελεσματικά στη θέση τους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με ένα ισχυρό λακ μαλλιών.

Mpoukles Xtenismata b5Μπομπ με κυματιστές μπούκλες

Το κατσαρό bob είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει καλά με διάφορους τύπους μαλλιών. Πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπο. Χάρη σε ένα ελαφρύ σπρέι styling, τα μαλλιά παραμένουν φρέσκα και όμορφα όλη την ημέρα.

Mpoukles Xtenismata b6Τέφρες μακριές ρέουσες μπούκλες

Οι σταχτές ξανθές μακριές ρέουσες κλειδαριές είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε μια πολυτελή εμφάνιση. Η βαφή θα δώσει όγκο στα μακριά μαλλιά σας.

Mpoukles Xtenismata b7Μπούκλες φιλαριστές με πλεκτό στέμμα

Οι μπούκλες καταρράκτη σε συνδυασμό με ένα πλεκτό στέμμα δημιουργούν μια υπέροχη εμφάνιση. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για μαλλιά μεσαίου μήκους. Δημιουργήστε φουσκωτές μπούκλες χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες και τελειώστε στερεώνοντας τις πλεξούδες και τις μπούκλες με λακ.

Mpoukles Xtenismata b8Κύματα παραλίας με υφή

Τα πανέμορφα κύματα παραλίας με υφή είναι τέλεια για κομψότητα. Το στυλ είναι ιδανικό για μεσαία μαλλιά και δημιουργεί ένα casual αλλά chic ατμόσφαιρα στην εμφάνισή σας.

Mpoukles Xtenismata b9Ψηλή αλογοουρά με σπειροειδείς μπούκλες

Για ενεργητικές καλλονές, είναι κατάλληλη μια ψηλή αλογοουρά με σπειροειδείς μπούκλες. Τραβήξτε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες για να δημιουργήσετε σπειροειδείς μπούκλες. Διατηρήστε τις μπούκλες σας ανανεωμένες όλη την ημέρα με ένα λακ μαλλιών με ευέλικτη φόρμουλα.

Mpoukles Xtenismata b10Πλάγια χωρίστρα με ογκώδεις χρυσοκαφέ μπούκλες

Μια πλαϊνή χωρίστρα σε συνδυασμό με χρυσές ξανθές κλειδαριές θα σας χαρίσουν μια πολυτελή εμφάνιση που θα συμπληρώσει κάθε ντύσιμο. Τα μαλλιά που σκουπίζονται στο πλάι συμπληρώνουν όμορφα το σχήμα του προσώπου σας και μια μικρή λακ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε αυτόν τον όγκο.

Mpoukles Xtenismata b11Μακριά μαλλιά με ρετρό μπούκλες

Ένα χτένισμα διακοσμημένο με ρετρό μπούκλες θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, αλλά με μοντέρνα πινελιά. Για να διατηρήσετε τις ρετρό κλειδαριές σας ζωντανές κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, εφαρμόστε μια ελαφριά ποσότητα σκληρυντικού σπρέι.

Mpoukles Xtenismata b12Φιλαριστές μπούκλες για γάμο

Οι μπούκλες με φιλάρισμα αποπνέουν κομψότητα και είναι ιδανικές για εμφανίσεις γάμου ή ειδικές περιστάσεις. Για μακροχρόνια αποτελέσματα την ιδιαίτερη μέρα σας, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια λακ για τα μαλλιά με ισχυρό κράτημα.

Mpoukles Xtenismata b13Κυματιστές χοντρές μπούκλες με πλαϊνά κτυπήματα

Mpoukles Xtenismata b14Μπούκλες με μακριά κτυπήματα

Mpoukles Xtenismata b15Ξανθό μπομπ με κύματα

Mpoukles Xtenismata b16Λαμπερή ψηλή αλογοουρά με μπούκλες

Mpoukles Xtenismata b17Vintage μπούκλες

Mpoukles Xtenismata b18Μπούκλες φιλαριστές με πλεξούδα ψαροουράς

Mpoukles Xtenismata b19Χαλαρές μπούκλες με ξύρισμα

Mpoukles Xtenismata b20Θεαματικές κόκκινες μπούκλες

Mpoukles Xtenismata b21Pixie κούρεμα με κυματιστό styling

Mpoukles Xtenismata b22Τα χτενίσματα με μπούκλες είναι πάντα κομψά, όμορφα και θηλυκά. Με αυτό το χτένισμα μπορείτε να πάτε στη δουλειά ή ένα ραντεβού, να διαφοροποιήσετε την επίσημη εμφάνισή σας και ακόμη και να φτιάξετε τα μαλλιά σας για μια εμφάνιση γάμου. Διάλεξε την πιο stylish επιλογή με μπούκλες και λάμψε φέτος.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/pricheski-i-ukladki/pricheski-s-lokonami