LOGO1


Υπάρχει τουλάχιστον μία γυναίκα στον κόσμο που θα ήθελε να δείχνει μη ελκυστική;

Fraouli ksantha2Υπάρχει κάποιος που δεν νοιάζεται 100 τοις εκατό για την εμφάνισή της και που δεν κοιτάζεται καθόλου στον καθρέφτη με ένα βλέμμα εκτίμησης;

Fraouli ksantha3Είμαστε σίγουροι ότι απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Κάθε κυρία, στον ένα ή τον άλλο βαθμό, προσπαθεί να δείχνει όμορφη και κομψή. Μακιγιάζ, καλά επιλεγμένη ντουλάπα, μανικιούρ, κούρεμα και, φυσικά, χρωματισμός. Αν μιλάμε για το τελευταίο, τότε κάθε γυναίκα εδώ αναζητά το δικό της, ιδανικό χρώμα. Αν δεν έχετε βρει ακόμα, σας προτείνουμε να δώσετε προσοχή στο ξανθό φράουλα.

Fraouli ksantha4

Fraouli ksantha5

Fraouli ksantha6Περιεχόμενο

  • Κομβικό κούρεμα και φράουλα ξανθό
  • Ξανθό φράουλα με ροζ χρυσές ανταύγειες
  • Από ξανθό φράουλα μέχρι παστέλ ροζ
  • Ξανθό Μπομπ με ανάγλυφη φράουλα
  • Ξανθό φράουλα με μύτες λεβάντας
  • Φράουλα ξανθό και pixie κομμένο

Κομβικό κούρεμα και φράουλα ξανθό

Το κυματιστό κούρεμα με στάχυ είναι αξιολάτρευτο από μόνο του, αλλά μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το χαριτωμένο και φλερτ χτένισμα σε όνειρο προσθέτοντας ένα μαυρισμένο φράουλα ξανθό χρώμα σε αυτό.

Fraouli ksantha7Ξανθό φράουλα με ροζ χρυσές ανταύγειες

Η φράουλα ξανθιά με ροζ και χρυσές ανταύγειες μπορεί εύκολα να ονομαστεί ένα κομψό χρώμα μαλλιών. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το ροζ χρυσό είναι απίστευτα μοντέρνο αυτή τη στιγμή, που σημαίνει ότι αυτή η εμφάνιση θα είναι στην τάση.

Fraouli ksantha8Από ξανθό φράουλα μέχρι παστέλ ροζ

Όποιος αναζητά ένα υπέροχο χρώμα μαλλιών θα πρέπει να σκεφτεί αυτό το μαγευτικό look. Το strawberry blonde ταιριάζει πολύ με μια λεπτή παστέλ ροζ απόχρωση.

Fraouli ksantha9Ξανθό Μπομπ με ανάγλυφη φράουλα

Εάν το κοντό σας κούρεμα bob χρειάζεται λίγο τζαζ, εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Προσθέστε λίγη παιχνιδιάρικη διάθεση με κύματα με υφή από τη ρίζα μέχρι την άκρη.

Fraouli ksantha10Ξανθό φράουλα με μύτες λεβάντας

Κάτι σχετικά με τον συνδυασμό φράουλας και λεβάντας είναι απολύτως υπέροχο και μαγευτικό, και φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό με χαλαρούς κυματισμούς.

Fraouli ksantha11Φράουλα ξανθό και pixie κομμένο

Η απλότητα των φράουλα ξανθών ανταύγειων είναι αβίαστη, κομψή και έχει χαμηλή συντήρηση.

Fraouli ksantha12

Fraouli ksantha13Τις περισσότερες φορές, η νεότερη γενιά στρέφεται σε ξανθιά φράουλα. Μετά από όλα, η παρουσιαζόμενη απόχρωση είναι μια αρκετά τολμηρή απόφαση για τις γυναίκες που είναι συνηθισμένες σε πιο φυσικούς τόνους. Παρόλα αυτά, στον σύγχρονο κόσμο υπάρχουν όλο και περισσότερες ηλικιωμένες γυναίκες που δεν είναι αντίθετες να δοκιμάσουν κάτι νέο και δημιουργικό στα μαλλιά τους με τη μορφή του ξανθού φράουλας, που τους δίνει μια αίσθηση μοναδικότητας και ελκυστικότητας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/klubnichnyi-blond