LOGO1


Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αλλάξετε την εικόνα σας χωρίς να κάνετε δραστικές αλλαγές είναι να βάψετε τα μαλλιά σας στο μοδάτο χρώμα της εποχής.

Aniksi monterna2Τα στυλ ζωγραφικής και οι χρωματικές παλέτες αλλάζουν κάθε εποχή. Οι χρωματιστές, ακολουθώντας τις τάσεις στην εξέλιξη της μόδας της κομμωτικής, έχουν προσφέρει στις γυναίκες διάφορα τρέχοντα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη του 2024 που θα αναζωογονήσουν, θα ανανεώσουν το βλέμμα των κυριών και θα βοηθήσουν να εκφράσουν το ατομικό τους στυλ χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές χρωματισμού.

Aniksi monterna3

Aniksi monterna4Περιεχόμενο

  • Κορυφαίο κούρεμα μαλλιών
  • Κομψές φλογερές αποχρώσεις μαλλιών
  • Κρύα καφέ απόχρωση εσπρέσο
  • Δημοφιλές κρεμώδες ξανθό
  • Μοντέρνα τεχνική χρωματισμού - σκοτεινή
  • Ευγενής απόχρωση σοκολάτας

Κορυφαίο κούρεμα μαλλιών

Αυτή την άνοιξη, οι χρωματιστές συνιστούν στις γυναίκες να πειραματιστούν με μια μοντέρνα μέθοδο βαφής μαλλιών: το μπρονζέ. Το κόλπο του είναι ο επιλεκτικός χρωματισμός μπούκλες σε χρώμα κοντά στο βασικό. Η βαφή είναι αρκετά πρακτική αφού δεν χρειάζεται να διατηρηθεί το χρώμα. Φαίνεται ήδη πολύ φυσικό. Επιπλέον, αυτός ο χρωματισμός κάνει τα μαλλιά οπτικά πλούσια και ογκώδη.

Aniksi monterna5Κομψές φλογερές αποχρώσεις μαλλιών

Οι γυναίκες που θέλουν να είναι λαμπερές και μοδάτες θα πειραματιστούν σίγουρα με φλογερές έντονο κόκκινο αποχρώσεις αυτή την άνοιξη. Οι καλλονές με πράσινα μάτια φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές με αυτό το χρώμα μαλλιών.

Aniksi monterna6

Aniksi monterna7

Aniksi monterna8

Aniksi monterna9

Aniksi monterna10

Aniksi monterna11Κρύα καφέ απόχρωση εσπρέσο

Το να βάψετε τα μαλλιά σας σε ένα προσαρμοσμένο χρώμα καφέ με νότες κρύου εσπρέσο θα σας βοηθήσει να φαίνεστε μοντέρνες και όσο το δυνατόν πιο κομψές. Η ομαλή εναλλαγή αυτής της απόχρωσης με βασικά μαύρα σκέλη χρησιμοποιώντας την τεχνική balayage ή τονισμό προσθέτει όρεξη στην εμφάνιση.

Aniksi monterna12

Aniksi monterna13Δημοφιλές κρεμώδες ξανθό

Τα βαμμένα μαλλιά σε κρεμ ξανθιά απόχρωση φαίνονται πιο φυσικά. Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ωστόσο, εάν το φυσικό σας χρώμα είναι σκούρο, τότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να το βάφετε συχνά.

Aniksi monterna14Μοντέρνα τεχνική χρωματισμού - σκοτεινή

Οι σύγχρονες σκοτεινές τεχνικές βαφής σας επιτρέπουν να επιτύχετε τη μέγιστη λάμψη των μαλλιών. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της μεθόδου είναι η πιο ομαλή δυνατή μετάβαση των αποχρώσεων από τις σκούρες ρίζες στο ανοιχτόχρωμο, σαν να είναι λευκασμένα από τον ήλιο άκρα. Αυτή η τεχνική είναι καλή τόσο για σκούρα όσο και για ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Aniksi monterna15

Aniksi monterna16Ευγενής απόχρωση σοκολάτας

Η τάση της σεζόν είναι η σοκολατένια βαφή μαλλιών. Πολλές μελαχρινές, θέλοντας να κάνουν την εμφάνισή τους πιο εντυπωσιακή και ζωντανή, έχουν ήδη βάψει τα μαλλιά τους σε αυτή την απόχρωση. Η βαφή των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας μια τεχνική βαφής θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη λάμψη και την ελκυστικότητα των μαλλιών σας.

Aniksi monterna17

Aniksi monterna18Η μοντέρνα και κομψή βαφή μαλλιών για την άνοιξη του 2024 δίνει στις γυναίκες την ευκαιρία να αλλάξουν την εμφάνισή τους, κάνοντας την εμφάνιση εκλεπτυσμένη και κομψή.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/modnoe-i-stilnoe-okrashivanie-volos-vesna