LOGO1


Πιστή στο ραντεβού της με τις εξελίξεις του κλάδου, παραμένει το Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός για όλους τους Επαγγελματίες Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς.

2024 06 01 Beauty Greece Thesa2ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!

Όσοι συμμετέχουν στην Beauty και τις 3 μέρες θα παραλάβουν την Ειδική Βεβαίωση Συμμετοχής.

Μη χάσετε την ευκαιρία:

  • Να συμμετέχετε στην Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς.
  • Να γνωρίσετε από κοντά τις σπουδαιότερες εταιρείες/εκθέτες που έχουν να παρουσιάσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σε περίπου 7.000 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου!
  • Να κλείσετε συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες & παραγγελίες, κερδίζοντας από τις σημαντικές εκπτώσεις που θα προσφέρουν οι εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.

Κανένας επαγγελματίας του κλάδου δεν πρέπει να λείψει από την BEAUTY MACEDONIA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ για να μπορέσουμε να στηρίξουμε όλοι μαζί τους Εκθέτες που σας στηρίζουν και σας προσφέρουν…

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο Event του Κλάδου της Ομορφιάς στη Βόρεια Ελλάδα, και αποτελεί το Σημείο Συνάντησης, όλων των επαγγελματιών Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητικής, Μακιγιάζ, Κομμωτικής, Περιποίησης Άκρων, Ημιμόνιμου Μακιγιάζ κ.ο.κ.)

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου στο «Μεγάλο Επαγγελματικό Ραντεβού» της Βορείου Ελλάδος! Ένα ραντεβού που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

Πηγή: https://www.beautygreece.gr/el/macedoniasummer