LOGO1


Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE - ΑΝΟΙΞΗ 2024» θα πραγματοποιηθεί στο «M.E.C.-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», 11 - 13 Μαΐου 2024.

Beauty Greece 11 5 24 M.E.C.2Πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο Event του Κλάδου της Ομορφιάς, και αποτελεί το Σημείο Συνάντησης, όλων των επαγγελματιών Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητικής, Μακιγιάζ, Κομμωτικής, Περιποίησης Άκρων, Ημιμόνιμου Μακιγιάζ κ.ο.κ.)

Στην BEAUTY όπως πάντα, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κάνουν τη δική τους έρευνα αγοράς ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και να πετύχουν συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες, εκμεταλλευόμενοι τις εκθεσιακές προσφορές, που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες μας. Επιπλέον, θα μπορέσουν να ενημερωθούν σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις & trends του κλάδου, αλλά και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, τόσο στα stands των εκθετών, όσο και στο Συνέδριο.

Στην BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2024 θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία:

  • Να παρακολουθήσετε ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές των νέων θεραπειών και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.
  • Να γνωρίσετε από κοντά και να κάνετε πιο εύκολα τις συγκρίσεις σας στα προϊόντα του κλάδου και να κλείσετε ενδιαφέρουσες εμπορικές συμφωνίες & παραγγελίες, κερδίζοντας από τις σημαντικές εκπτώσεις που θα προσφέρουν οι Εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.
  • Να συμμετέχετε στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη κλαδική Έκθεση επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς της Αθήνας.

Πηγή: https://www.beautygreece.gr/el/athensspring