LOGO1


Η ιδιότροπη μόδα φέρνει εκπλήξεις στις κυρίες κάθε χρόνο.

Ti na foresete2Επομένως, για να ενημερώσετε την γκαρνταρόμπα για το νέο έτος 2024, οι γυναίκες πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τις τάσεις και τις τάσεις της μόδας. Αυτό θα μας βοηθήσει να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε του χρόνου.

Ti na foresete3

Ti na foresete4

Ti na foresete5Περιεχόμενο

  • Καθολικά βασικά
  • Ρετρό στυλ
  • Κομψό sport chic
  • Ακαδημαϊκό στυλ
  • Χαλαρό στυλ θερέτρου
  • Μοντέρνο παιχνίδι υφών

Καθολικά βασικά

Μια σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται να προσθέσει στην γκαρνταρόμπα της αντικείμενα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Την επόμενη χρονιά, τα βασικά είδη θα είναι σακάκια, φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια, ίσιο τζιν, κλασικά παλτό, λευκά και μπλε πουκάμισα, τοπ και φαρδιά φορέματα.

Ti na foresete6

Ti na foresete7@andicsinger

Ρετρό στυλ

Η γκαρνταρόμπα των γιαγιάδων μας σε μοντέρνα ερμηνεία είναι αυτό που είναι trend το 2024. Τα παντελόνια Cargo με μεγάλες τσέπες patch θα προσφέρουν άνεση, θα βοηθήσουν στη δομή της σιλουέτας σας και θα αναζωογονήσουν την εμφάνισή σας. Ανδρικά κομμένα πουκάμισα, κλασικά παντελόνια με βέλη και μακριά σακάκια θα ταιριάζουν εύκολα στο στυλ του γραφείου.

Ti na foresete8@andicsinger

Ti na foresete9@andicsinger

Ti na foresete10@andicsinger

Ti na foresete11@andicsinger

Κομψό sport chic

Την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τους ειδικούς, όλο και περισσότεροι fashionistas θα προτιμούν ρούχα στο sporty chic στυλ. Αντικείμενα κατασκευασμένα από υφάσματα που αναπνέουν αφαιρούν τέλεια την υγρασία, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη λειτουργικότητα των ρούχων για αθλήματα και αναψυχή. Τα νεαρά κορίτσια σίγουρα θα δώσουν προσοχή στα μοντέρνα ρούχα σε στυλ εξοπλισμού τένις ή γκολφ.

Ti na foresete12

Ti na foresete13

Ti na foresete14

Ti na foresete15Ακαδημαϊκό στυλ

Το μοντέρνο καρό print θα κυριαρχήσει στα ρούχα το 2024. Φούστες, παντελόνια, σακάκια, καρό πουκάμισα ταιριάζουν πολύ με μοντέρνα loafers και σακάκια. Στα τέλη του περασμένου αιώνα, το ακαδημαϊκό στυλ προτιμήθηκε από βιβλιοθηκονόμους και νέους «δάσκαλους».

Ti na foresete16

Ti na foresete17Χαλαρό στυλ θερέτρου

Του χρόνου, τα ρούχα που συνήθως φορούν οι κυρίες στις διακοπές θα ταιριάζουν απόλυτα στο συνηθισμένο καθημερινό στυλ: φαρδιά παντελόνια palazzo, φαρδιά υπερμεγέθη πουκάμισα από γάζα, βισκόζη, βαμβάκι, φωτεινά αμάνικα γιλέκα, ανθήρες. Όλα αυτά τα πράγματα διακρίνονται για τη συντομία, την ευκολία και την πρακτικότητά τους.

Ti na foresete18

Ti na foresete19Μοντέρνο παιχνίδι υφών

Τα συνδυασμένα αντικείμενα από υλικά διαφορετικής υφής φαίνονται κομψά και εντυπωσιακά: δέρμα + μαλλί, τουίντ + γούνα, μετάξι + δαντέλα κ.λπ. Αυτά είναι τα πράγματα που θα είναι trend φέτος.

Ti na foresete20Έχοντας μελετήσει τις προβλέψεις των ειδικών της μόδας για το τι θα φορεθεί το 2024, μπορεί να σημειωθεί ότι κάθε κυρία μπορεί εύκολα να επιλέξει μοντέρνα ρούχα που προτείνουν οι σχεδιαστές.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/chto-nosit-v-novom-godu