LOGO1


Πού αλλού μπορεί να χαλαρώσει μια γυναίκα αν όχι στο σπίτι;

Rouxa gia to spiti2Κάθε γυναίκα προσπαθεί να δείχνει ελκυστική όχι μόνο στις βραδινές γιορτές ή στο γραφείο στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι. Προκειμένου το νοικοκυριό σας να εκτιμήσει το υψηλό γούστο και τη γοητευτική σας εικόνα, θα πρέπει να αγοράσετε διάφορα είδη ως ενδύματα σπιτιού 2024 που προτείνουν οι ειδικοί της μόδας για γυναίκες με κάθε τύπο σιλουέτας και επιδερμίδας.

Rouxa gia to spiti3

Rouxa gia to spiti4

Rouxa gia to spiti5

Rouxa gia to spiti6

Rouxa gia to spiti7Περιεχόμενο

  • Κομψή ολόσωμη φόρμα
  • Άνετο σετ κασμίρ πουλόβερ και παντελόνι
  • Πιτζάμες με πούπουλα
  • Τοπ και παντελόνι
  • Νυχτικό
  • Home kit: T-shirt και σορτς

Κομψή ολόσωμη φόρμα

Μια γυναίκα νιώθει κομψή και πολύ άνετη στο σπίτι με μια ζεστή, φαρδιά ολόσωμη φόρμα. Είναι φτιαγμένα τόσο για χειμώνα με φλις επένδυση, όσο και από βαμβάκι, βισκόζη και σατέν για τη ζεστή εποχή.

Rouxa gia to spiti8Άνετο σετ κασμίρ πουλόβερ και παντελόνι

Ένα ζεστό και άνετο δύο τεμάχιο είναι ιδανικό για χαλάρωση στο σπίτι τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές του χειμώνα. Ένα κρεμ κοστούμι, στο οποίο ένα σακάκι και ένα φαρδύ παντελόνι palazzo μπορούν να αποτελέσουν το αποκορύφωμα του outfit σας για βόλτες με παιδιά στο πάρκο, σε εξοχικές εκδρομές.

Rouxa gia to spiti9Πιτζάμες με πούπουλα

Για τους λάτρεις του στυλ πιτζάμα, οι σχεδιαστές πρόσφεραν μια εξαιρετική επιλογή για πολυτελή ρούχα: μπεζ μεταξωτές πιτζάμες με φτερά στα μανίκια. Το φαρδύ παντελόνι και το πουκάμισο με φούστα δίνουν στην εικόνα της γυναίκας ιδιαίτερη κομψότητα και κομψότητα.

Rouxa gia to spiti10Τοπ και παντελόνι

Πολλοί οίκοι μόδας αναπτύσσουν μοντέλα ρούχων για το σπίτι. Αν προτιμάτε διακοπές σε «καναπέ», τότε ένα σετ από βαμβακερό ή σατέν μπλουζάκι και φαρδύ παντελόνι θα γίνει απαραίτητο πράγμα για εσάς.

Rouxa gia to spiti11@oliviarink

Rouxa gia to spiti12Νυχτικό

Οι λάτρεις του κομψού γυναικείου στυλ δεν προδίδουν τον εαυτό τους ακόμα και όταν επιλέγουν νυχτικό. Ένα κομψό συνδυαστικό πουκάμισο με μοντέρνο στάμπα λεοπάρ θα σας δώσει μια ιδιαίτερη γοητεία. Είναι άνετο για ύπνο. Ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καλοκαιρινό sundress σε λινό στυλ όταν χαλαρώνετε το καλοκαίρι στη ντάτσα.

Rouxa gia to spiti13@_missbo

Home kit: T-shirt και σορτς

Είναι πολύ πιθανό να είσαι κομψός και να δημιουργήσεις μια ζεστή και άνετη εμφάνιση με ένα οικιακό σετ από μπλουζάκι και σορτς. Αυτό μπορεί να είναι ένα απλό κοστούμι σε παστέλ αποχρώσεις: πούδρα, μπλε, μέντα. Και οι λάτρεις της λαμπερής εμφάνισης θα λατρέψουν ένα μπλουζάκι με μοντέρνα καρό στάμπα και εντυπωσιακή απλικέ σε συνδυασμό με απλό σορτς σε μπορντό ή κλασικό μαύρο.

Rouxa gia to spiti14Τα μοντέρνα ρούχα για το σπίτι 2024 είναι μια ευκαιρία για τις γυναίκες να δείχνουν πάντα μοντέρνες και ελκυστικές, ενώ νιώθουν μέγιστη άνεση και άνεση.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/modnaya-odezhda-dlya-doma