LOGO1


Η φαρδιά φούστα είναι ένα θηλυκό και απαραίτητο στοιχείο στην γκαρνταρόμπα μιας κομψής γυναίκας.

Fardia fousta2Μια ποικιλία από στυλ, μήκη, διακοσμητικά ένθετα, χρώματα και prints σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια φούστα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε τους πιο σύγχρονους συνδυασμούς φαρδιών φούστες διαφόρων μηκών, που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε την εικόνα μιας κομψής και χαριτωμένης κυρίας.

Fardia fousta3https://www.instagram.com/maryorton/

Περιεχόμενο

  • Μίνι φαρδιά φούστα
  • Μίντι φαρδιά φούστα
  • Φαρδιά midi φούστα + μπλούζα
  • Μίντι φούστα + oversized πουλόβερ
  • Φαρδιά μίντι φούστα + τζάμπερ
  • Φαρδιά φούστα μέχρι το πάτωμα
  • Φαρδιά maxi φούστα + σακάκι

Μίνι φαρδιά φούστα

Οι κοντές αφράτες φούστες δείχνουν παιχνιδιάρικες και φλερτ. Αυτό το στοιχείο γκαρνταρόμπας είναι κατάλληλο για νεότερα κορίτσια με λεπτά πόδια. Μπορείτε να συνδυάσετε τη φούστα με τα παρακάτω ρούχα:

  1. Κάλτσες ως το γόνατο. Για μια παιχνιδιάρικη και απίστευτα ελκυστική εμφάνιση, επιλέξτε κάλτσες γονάτων σε γκρι ή μαύρο χρώμα. Αυτό το μοντέλο γκολφ θα επιμηκύνει τη σιλουέτα και θα το κάνει πιο αδύνατο. Ο συνδυασμός φούστας και κάλτσες για το γόνατο θα προσθέσει λίγο χαρούμενο ενθουσιασμό στην εμφάνισή σας. Ο κύριος κανόνας για τον συνδυασμό αυτών των δύο αντικειμένων είναι ότι οι κάλτσες για το γόνατο πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με το πάνω ή το κάτω μέρος της στολής.
  2. Crop top. Για τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, μπορείτε να επιλέξετε ένα flirty crop top και μια φαρδιά φούστα. Τα κρεμμύδια φαίνονται αρμονικά σε έναν μονόχρωμο συνδυασμό, όπου το πάνω και το κάτω μέρος είναι κατασκευασμένα από την ίδια υφή και εκτύπωση.
  3. Ένα κλασικό πουκάμισο ή ένα άνετο πουκάμισο ταιριάζει πολύ με μια κοντή, φαρδιά φούστα. Εάν επιλέξετε παραδοσιακά χρώματα σε ένα μόνο χρώμα, η εικόνα θα είναι αυστηρή και λακωνική. Για ένα αστικό στυλ, μπορείτε να επιλέξετε ένα σούπερ φωτεινό jumper και μια κομψή φαρδιά φούστα σε πιο σκούρο τόνο.
  4. Κοντομάνικη μπλούζα. Για το καλοκαίρι, θα πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσετε μια πρωτότυπη φαρδιά μίνι φούστα και να τη συμπληρώσετε με ένα φαρδύ μπλουζάκι με ενδιαφέρουσα στάμπα, αν και οι απλές επιλογές φαίνονται επίσης κομψές και ελκυστικές.

Fardia fousta4https://www.instagram.com/cheraleelyle/

  1. Μπλούζα. Ένα κομψό και διακριτικό ντύσιμο επιτυγχάνεται συνδυάζοντας μια ανάλαφρη και εντυπωσιακή μπλούζα με μια εξίσου χαριτωμένη κοντή φαρδιά φούστα. Το τόξο είναι χρήσιμο για καθημερινή εργασία και αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για πιο σημαντικά γεγονότα, θα πρέπει να προσθέσετε πρωτότυπα αξεσουάρ στην εικόνα.

Fardia fousta5https://www.instagram.com/blaireadiebee/

Μίντι φαρδιά φούστα

Για τις μεγαλύτερες γυναίκες, μια φαρδιά φούστα ακριβώς κάτω από τα γόνατα θα είναι μια επιλογή win-win. Χάρη στο κόψιμο, μια γυναίκα θα μπορέσει να κρύψει κάποιες ατέλειες στα πόδια, να αναδείξει τη σιλουέτα της στη μέση και ταυτόχρονα να δημιουργήσει μια πολύ κομψή και ακόμη και πολυτελή εμφάνιση.

Fardia fousta6https://www.instagram.com/cheraleelyle/

Fardia fousta7https://www.instagram.com/blaireadiebee/

Fardia fousta8https://www.instagram.com/cheraleelyle/

Φαρδιά midi φούστα + μπλούζα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να συνδυάσετε μια φαρδιά midi φούστα οποιασδήποτε υφής και μοντέλου είναι να προσθέσετε μια κομψή μπλούζα. Μπορείτε να επιλέξετε μια κομψή κλειστή μπλούζα ή να παίξετε με τη φαντασία των άλλων και να επιλέξετε ημιδιαφανή μοντέλα. Για βόλτες στην πόλη ταιριάζει μια φαρδιά φούστα σε έντονο, πλούσιο χρώμα και μια εμπριμέ αμάνικη μπλούζα.

Fardia fousta9https://www.instagram.com/blaireadiebee/

Fardia fousta10https://www.instagram.com/cheraleelyle/

Μίντι φούστα + oversized πουλόβερ

Για μια όμορφη, νεανική και απίστευτα κομψή εμφάνιση, θα πρέπει να δοκιμάσετε να συνδυάσετε μια φαρδιά μίντι φούστα με ένα απλό, ογκώδες και ακόμη και ελαφρώς μακρόστενο πουλόβερ. Μια κλασική chic εμφάνιση - μια φαρδιά δερμάτινη μίντι φούστα και ένα κομψό oversized πουλόβερ σε muted απόχρωση.

Fardia fousta11https://www.instagram.com/cheraleelyle/

Φαρδιά μίντι φούστα + τζάμπερ

Για μια ρομαντική εμφάνιση, μπορείτε να συνδυάσετε έναν φιόγκο, ο οποίος θα περιλαμβάνει μια φαρδιά μίντι φούστα και ένα ριγέ, μαύρο ή λευκό jumper. Χάρη στις βασικές αποχρώσεις του τοπ, η φούστα μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος και στυλ. Αξίζει να προσθέσετε τα ίδια λεπτά και προσεγμένα σανδάλια ή παπούτσια με μικρό τακούνι στον φιόγκο.

Fardia fousta12https://www.instagram.com/blaireadiebee/

Fardia fousta13https://www.instagram.com/cheraleelyle/

Fardia fousta14https://www.instagram.com/cheraleelyle/

Φαρδιά φούστα μέχρι το πάτωμα

Όπως και άλλες εκδόσεις μιας φαρδιάς φούστας, το μοντέλο που φτάνει μέχρι το πάτωμα μπορεί να συνδυαστεί με πουκάμισα, φούτερ, πουκάμισα, τοπ και μπλουζάκια. Αυτή η φούστα είναι ιδανική για πιο γεμάτες κυρίες που θέλουν να κρύψουν ελαφρώς τα ογκώδη μέρη της σιλουέτας τους.

Fardia fousta15https://www.instagram.com/maryorton/

Fardia fousta16https://www.instagram.com/blaireadiebee/

Φαρδιά maxi φούστα + σακάκι

Για μια διακριτική και σούπερ στιλάτη εμφάνιση, συνδύασε μια φαρδιά, μακριά φούστα με τοπ ή μπλουζάκι και ρίξτε από πάνω ένα σακάκι. Χάρη σε μια μικρή λεπτομέρεια, το τόξο θα είναι πιο πρωτότυπο και, αναμφίβολα, πλήρες.

Fardia fousta17https://www.instagram.com/blaireadiebee/

Για στυλ γραφείου, μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο μια μακριά φούστα, αλλά και μια επιλογή μίνι ή μίντι. Όταν δημιουργείτε μια εμφάνιση για επαγγελματικές συναντήσεις, μια τέτοια φούστα και ένα κλασικό σακάκι θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και η εικόνα θα είναι αυστηρή και λακωνική.

Fardia fousta18https://www.instagram.com/cheraleelyle/

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια θηλυκή εμφάνιση επιλέγοντας ένα από τα μοντέλα μιας φαρδιάς φούστας. Χάρη στο φαρδύ κόψιμο, η φούστα φαίνεται πολύ παιχνιδιάρικη και κοκέτα. Μια γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας με μια τέτοια φούστα θα φαίνεται νέα και κομψή.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/shirokaya-yubka