LOGO1


Το φθινόπωρο του 2023 προσφέρει στις fashionistas ανανεωμένες ιδέες για ένα κλασικό στοιχείο γυναικείας γκαρνταρόμπας - το πλεκτό φόρεμα.

Plekta foremata2Αυτό το ευέλικτο ρούχο επανεφευρίσκεται για άλλη μια φορά, αποκτώντας νέα στυλ, έντονα χρώματα και εξαιρετικές λύσεις.

Plekta foremata3

Plekta foremata4Περιεχόμενο

  • Μεγάλες γεωμετρικές ή αφηρημένες εκτυπώσεις
  • Ρίγες και πουά
  • Συνδυασμός πολλών χρωμάτων
  • Φωτεινή και ζεστή παλέτα
  • Απομίμηση ανοιχτού υφάσματος
  • Σύνθετη αρχική κοπή
  • Κουρτίνες στη λαιμόκοψη και τους γοφούς

Μεγάλες γεωμετρικές ή αφηρημένες εκτυπώσεις

Μοναδικά και ατομικά, μεγάλα γεωμετρικά ή αφηρημένα prints διακοσμούν τα πλεκτά φορέματα αυτή τη σεζόν. Αυτή η τάση επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να εκφράσει τη μοναδικότητα και το θάρρος της.

Plekta foremata5Ρίγες και πουά

Το κλασικό και πάντα μοδάτο δίδυμο από ρίγες και πουά επιστρέφει σε νέα ερμηνεία. Πολύχρωμες ρίγες και πουά διαφόρων μεγεθών δημιουργούν μια διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη εμφάνιση.

Plekta foremata6Συνδυασμός πολλών χρωμάτων

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας, δοκιμάστε φορέματα με μικτά χρώματα. Οι αποχρώσεις μπορούν να ρέουν η μία μέσα στην άλλη ή να κάνουν αντίθεση, δημιουργώντας ενδιαφέροντες και ζωντανούς συνδυασμούς.

Plekta foremata7Φωτεινή και ζεστή παλέτα

Το φθινόπωρο του 2023 είναι πλούσιο σε φωτεινά, πλούσια χρώματα. Οι αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε, του τιρκουάζ και του μωβ κυριαρχούν στα πλεκτά φορέματα αυτής της σεζόν. Προσθέτουν τόλμη, ενέργεια και ζωντάνια στην εμφάνιση, ιδανικά για την καλοκαιρινή διάθεση.

Plekta foremata8Απομίμηση ανοιχτού υφάσματος

Τα ανοιχτόχρωμα πλεκτά φορέματα που μιμούνται τη δαντέλα φέρνουν νότες ρομαντισμού και θηλυκότητας στις τάσεις της μόδας του φθινοπώρου 2023. Αυτή η τεχνική επεξεργασίας πλεκτών κάνει το φόρεμα ελαφρύ, αέρινο και κομψό, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση για μια ρομαντική βραδιά ή ένα πάρτι σε εξωτερικούς χώρους.

Plekta foremata9Σύνθετη αρχική κοπή

Το εξαιρετικό κόψιμο των φορεμάτων αυτής της σεζόν επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να τονίσει την ατομικότητά της. Ασύμμετρες λεπτομέρειες, ογκώδη μανίκια, ασυνήθιστες περικοπές - όλα αυτά δίνουν στην εικόνα μια μοναδικότητα και στυλ.

Plekta foremata10Κουρτίνες στη λαιμόκοψη και τους γοφούς

Οι κουρτίνες στη λαιμόκοψη και στους γοφούς προσθέτουν κομψότητα στην εμφάνιση και συγχρόνως εστιάζουν την προσοχή στα πλεονεκτήματα της φιγούρας. Κάνουν το φόρεμα πιο κομψό και ελκυστικό, δημιουργώντας την εντύπωση πολυτέλειας και chic.

Plekta foremata11Το φθινόπορο του 2023 στον κόσμο των μοντέρνων πλεκτών φορεμάτων είναι ένας συνδυασμός φωτεινών χρωμάτων, έντονων εμπριμέ και πρωτότυπων στυλ. Αυτή τη σεζόν, οι fashionistas έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να φαίνονται κομψές και επίκαιρες, αλλά και να εκφράσουν τη μοναδικότητα και την ατομικότητά τους μέσα από τα ρούχα.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/modnye-trikotazhnye-platya-leta