LOGO1


FarmaVita Nizamis00 FarmaVita Nizamis0Ο Γιώργος Νιζάμης πρωτοπορεί και πάλι καλύπτοντας ταυτόχρονα τις σημερινές ανάγκες τού κομμωτή ή της κομμώτριας.

FarmaVita Nizamis2
Με την υποστήριξη της γνωστής εταιρείας Farmavita o Γιώργος Νιζάμης δημιούργησε ένα υπέροχο Σεμινάριο Βραδινού χτενίσματος την Κυριακή 12 Μαΐου στο Divani Caravel Hotel.
FarmaVita Nizamis3
FarmaVita Nizamis4
Ο Γιώργος Νιζάμης ως ξεκινά την δημιουργική πορεία ως κομμωτής το 1999.
Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα καλύτερα περιοδικά μόδας και τις μεγαλύτερες εταιρείες ομορφιάς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
FarmaVita Nizamis5
FarmaVita Nizamis6
Στο interview πού μάς έδωσε ο Γιώργος Νιζαμης επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την αγάπη του για την τέχνη: «Η αγάπη μου για τη μόδα με ώθησε να διευρύνω τις γνώσεις μου και να ασχοληθώ με την καλλιτεχνική κομμωτική».
FarmaVita Nizamis7
FarmaVita Nizamis8
Στο Σεμινάριο μίλησε για τη διαδικασία δημιουργίας ενός χτενίσματος:
-Προηγείται συζήτηση με τον πελάτη για το τύπο χτενίσματος που θα δημιουργηθεί
-Λούσιμο μαλλιών της πελάτισσας με το κατάλληλο σαμπουάν, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών
-Αποφεύγουμε τα πολύ βαριά και λιπαρά προϊόντα γιατί ρίχνουν τα μαλλιά και το χτένισμα κρατά λιγότερο
-Προσοχή στην επιλογή σωστών προϊόντων styling.(Εδώ παρουσίαζε την νέα σειρά προϊόντων HD(High Definition) της Εταιρίας Farmavita.gr, πού είναι υψηλής ποιότητας δίνοντας άριστο αποτέλεσμα.)
-Δημιουργία χτενίσματος - η πιο καλλιτεχνική φάση που απαιτεί φαντασία, γνώση και εμπειρία. Η χρήση των κατάλληλων εργαλείων μαζί με την ικανότητα των κομμωτών μας αποδίδουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
FarmaVita Nizamis9
FarmaVita Nizamis10
Προς το τέλος ανάφερε τον σκοπό κάθε δημιουργίας: «Ο σκοπός είναι να αναδειχθεί ο τύπος και ο χαρακτήρας του πελάτη». Οι συνδυασμοί είναι πολλοί, μπούκλες, πλεξούδες, αλογοουρές, σινιόν, πιασίματα ή όμορφα ίσια μαλλιά με περίτεχνες λεπτομέρειες.
FarmaVita Nizamis11