LOGO1


Οι, ιδιαίτερα προνομιούχοι συνάδελφοι-μέλη της HCF Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα collection του club για φέτος που έχει τίτλο “P9”.

Haute Coiffure telos2

Το Blogkommoton είχε τη χαρά να βρίσκεται σε αυτό το λαμπερό event που έλαβε χώρα στην ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι, την Δευτέρα 8 Απριλίου.

Haute Coiffure telos3

Οι εντυπώσεις που μας έμειναν, τόσο από το event όσο και από την collection καθαυτή, ήταν όπως πάντα άριστες στα γνωστά υψηλά επίπεδα που έχουμε συνηθίσει από τo γαλλικό γίγαντα που φέτος έκλεισε 110 χρόνια λαμπερής παρουσίας στην παγκόσμια κομμωτική σκηνή.

Haute Coiffure telos4

On stage είδαμε την collection “P9” να παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τον αέρα και την υψηλή τεχνική των μελών της καλλιτεχνικής ομάδας της HCF Ελλάδας.

Haute Coiffure telos5

Τόσο στα μεσαία, όσο και στα μακριά μήκη οι γραμμές στο κούρεμα ήταν καθαρές με τα φιλαρίσματα να μένουν σε χαμηλό επίπεδο δίνοντας έτσι γεμάτα μαλλιά και αδρές επιφάνειες που αντανακλούσαν με λαμπερό τρόπο τις νέες αποχρώσεις που παρουσίασε η γαλλική μάρκα καθώς και τις νέες τεχνικές εφαρμογής τους, που αναμένεται να ιντριγκάρουν σας τις πελάτισσες φέτος.

Haute Coiffure telos6

Ενδιαφέρουσα ήταν η προσέγγιση στα κοντά μήκη όπου είδαμε μία δημιουργία που παρ’ ότι αποδόθηκε σε γυναικεία μαλλιά, η τεχνική της επέτρεπε την πραγματοποίησή της και σε άνδρες.

Haute Coiffure telos7

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν περιπετειώδη updos, πιασίματα ανάλαφρα και φρέσκα.  

Haute Coiffure telos8

Το σημερινό event δεν είχε μόνο HCF αλλά και L’Oreal. Τι θα ήταν μια τέτοια εκδήλωση χωρίς λίγο ακόμα χρώμα; ‘Η μάλλον αρκετό χρώμα, καθότι είδαμε 8 νέες αποχρώσεις για τις σειρές Majirel, Diacolor και Inoa μέσα από την χρωματική collection της εταιρίας για την άνοιξη –καλοκαίρι  ’19 με τον τίτλο “BRONZING’’.

Haute Coiffure telos9

Απ’ ότι φαίνεται η L’Oreal τάισε καλά τη έμπνευσή μας για τη φετινή σεζόν!

Haute Coiffure telos10

Μετά από αυτό το λαμπερό event της Haute coiffure Francaise τμήμα Ελλάδας αφήνουμε τη μέρα με το εξής συναίσθημα… ζηλεύουμε τα μέλη της HCF  που πρώτα από όλους έχουν το προνόμιο να το ζήσουν το μέλλον.

Haute Coiffure telos11

Haute Coiffure telos12