LOGO1


Το άρωμα ανήκει στην κατηγορία των αγορών στις οποίες δεν πρέπει να κάνετε οικονομία. Το σωστό άρωμα αποκαλύπτει την ομορφιά και ενισχύει τη φυσική γοητεία.

Dinamis elksis2Τα ζευγάρια αρώματα δημιουργούνται έτσι ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά. Αυτό φέρνει πιο κοντά και ενισχύει τις σχέσεις αυτών που τα χρησιμοποιούν.

Περιεχόμενο

  • Κλάιβ Κρίστιαν
  • Dolce & Gabbana
  • Πάκο Ραμπάν
  • Kenzo
  • Calvin Klein
  • Mexx
  • Εμανουέλ Ουνγκάρο

Κλάιβ Κρίστιαν

Ένα επιτυχημένο εξαιρετικό πείραμα από μια διάσημη μάρκα. Η μυρωδιά σε βυθίζει σε μια κατάσταση νιρβάνα. Στην πυραμίδα των αρωμάτων και των δύο αρωμάτων, η έμφαση δίνεται στο αμύγδαλο και την αψιθιά. Η γυναικεία εκδοχή έγινε λαμπερή χάρη σε ένα μείγμα από μήλο, γιασεμί, νάρκισσο και κέδρο. Στην ανδρική εκδοχή κυριαρχούν το λάιμ, ο πάπυρος, το λιβάνι και το πατσουλί.

Dinamis elksis3Dolce & Gabbana

Ένα από τα κορυφαία αρώματα της καλτ μάρκας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε ταξίδια. Όλα έχουν μελετηθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού του μπουκαλιού. Το άρωμα είναι αρκετά επίμονο. Στη σύνθεση κυριαρχούν τα εσπεριδοειδή. Το άρωμα μυρίζει γκρέιπφρουτ και μανταρίνι για εκείνη και λεμόνι για εκείνον.

Dinamis elksis4Πάκο Ραμπάν

Άλλο ένα θρυλικό ζευγάρι που αξίζει να προσέξετε. Μια εξαιρετική επιλογή για ένα ζευγάρι με ιδιοσυγκρασία. Η μυρωδιά σε κάνει να το ερωτευτείς από τις πρώτες νότες. Η ανδρική εκδοχή συνδυάζει νότες από δαμάσκηνο, φουντούκι και λευκό κέδρο, ενώ η γυναικεία έκδοση περιέχει βατόμουρο, τριαντάφυλλο και γιασεμί.

Dinamis elksis5Kenzo

Αυτό το εντυπωσιακό επώνυμο ζευγάρι αφοπλίζεται με φρεσκάδα. Έχουν εντυπωσιακό σιλό. Το θηλυκό άρωμα σαγηνεύει με το άρωμα του μανταρινιού και της μαύρης σταφίδας. Η ανδρική εκδοχή είναι brutal. Μυρίζει περγαμόντο, σουσάμι, μόσχος και σανταλόξυλο.

Dinamis elksis6Calvin Klein

Το γυναικείο άρωμα θα μαγέψει με νότες σταφίδας, παιώνιας και κρίνου της κοιλάδας. Το ανδρικό άρωμα σαγηνεύει με το άρωμα λεβάντας, αρκεύθου και μανταρινιού. Αυτό το ζευγάρι ακούγεται διακριτικό και αφήνει ένα ίχνος χωρίς βάρος.

Dinamis elksis7Mexx

Είναι δύσκολο να περάσεις από αυτό το ζευγάρι. Ανανεώνουν την εικόνα και εμπνέουν. Στην ανδρική εκδοχή κυριαρχούν οι νότες από λευκό κέδρο, πατσουλί, κάρδαμο και η γυναικεία είναι ένα μείγμα από μανόλια, ανανά και αχλάδι.

Dinamis elksis8Εμανουέλ Ουνγκάρο

Είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος με αυτό το άρωμα. Είναι τονωτικό και έχει ισχυρό μαγνητισμό. Στην ανδρική εκδοχή το άρωμα μυρίζει συνδυασμό εσπεριδοειδών, λεβάντας και ξυλώδεις νότες, ενώ στη γυναικεία κυριαρχεί το γλυκό άρωμα μανταρινιού και μόσχου.

Dinamis elksis9Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους έχουν ήδη γνωρίσει την αδελφή ψυχή τους. Μπορεί να γίνει δώρο χωρίς γιορτή. Για να απελευθερώσετε το άρωμα, αρκούν μερικές σταγόνες στον καρπό σας, δεν χρειάζεται να βυθιστείτε στο άρωμα από την κορυφή ως τα νύχια.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/kosmetika/parnye-aromaty