LOGO1


Η ομορφιά μιας γυναίκας είναι τα πάντα στο σύνολό της και κάθε λεπτομέρεια.

Plastikopiisi vlefaridon2Τα μάτια παίζουν μεγάλο ρόλο στην ελκυστικότητα, έτσι οι κυρίες προσπαθούν να δίνουν αρκετή προσοχή στις βλεφαρίδες τους. Ο κόσμος της ομορφιάς προσφέρει στις κυρίες μια πολύ βολική εναλλακτική λύση στη μάσκαρα και τα extension βλεφαρίδων - πλαστικοποίηση. Για αυτήν την αισθητική διαδικασία θα μιλήσουμε σήμερα.

Plastikopiisi vlefaridon3https://www.pinterest.com/

Περιεχόμενο

  • Ιδιαιτερότητες
  • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
  • Η γνώμη των ειδικών
  • Αντενδείξεις

Ιδιαιτερότητες

Η διαδικασία πλαστικοποίησης στοχεύει στην αποκατάσταση της δομής των βλεφαρίδων. Τα συστατικά είναι κυρίως πάντα φυσικά με πολλές βιταμίνες. Χάρη στη διαδικασία, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές και πολύ πιο ογκώδεις. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, αρχίζει να παρατηρείται η ενεργός ανάπτυξη των βλεφαρίδων και λόγω της κατσαρώματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το βλέμμα μιας γυναίκας γίνεται απίστευτα εκφραστικό. Η πλαστικοποίηση είναι μια αβλαβής διαδικασία που δεν προκαλεί πόνο. Εάν θέλετε να αποκτήσετε μια όμορφη εμφάνιση και φυσικές, πλούσιες βλεφαρίδες, τότε αυτή η διαδικασία είναι η καλύτερη επιλογή.

Plastikopiisi vlefaridon4https://www.pinterest.com/

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η διαδικασία έχει πολλές θετικές ιδιότητες, αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα.

Βασικά, τα μειονεκτήματα προκύπτουν στο πλαίσιο της ακατάλληλης φροντίδας, της λανθασμένης επιλογής ενός ειδικού και του υψηλού κόστους της ίδιας της διαδικασίας. Μην ξεχνάτε ότι οποιαδήποτε παρέμβαση μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, επομένως η σύνθεση πρέπει να μελετηθεί πολύ προσεκτικά. Και ένα ακόμη μείον είναι ένα κόλπο μάρκετινγκ. Η διαφήμιση μας λέει ότι μετά την πλαστικοποίηση, οι βλεφαρίδες θα γίνουν ίδιες με τις βλεφαρίδες μετά τα extension. Στην πραγματικότητα, η δομή των βλεφαρίδων αλλάζει αρκετά, αλλά με την επεξεργασία της κάθε μίας προκύπτει το αποτέλεσμα των ογκωδών βλεφαρίδων.

Plastikopiisi vlefaridon5https://www.pinterest.com/

Το κύριο πλεονέκτημα της πλαστικοποίησης είναι η ενδυνάμωση των βλεφαρίδων. Χάρη στη σύνθεση, οι βλεφαρίδες έχουν την ευκαιρία να γίνουν πιο δυνατές, πιο όμορφες και ογκώδεις.

Plastikopiisi vlefaridon6https://www.pinterest.com/

Η γνώμη των ειδικών

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η διαδικασία είναι πρακτικά αβλαβής για τις γυναίκες. Οι μόνες αντενδείξεις είναι οι οφθαλμικές παθήσεις και οι αλλεργίες. Μόνο αυτός ο κανόνας λειτουργεί εάν το πολυστρωματικό παρασκεύασμα αποτελείται από φυσικά συστατικά. Μερικές φορές μπορούν να προσθέσουν χημικές ουσίες που κάνουν τις βλεφαρίδες πιο ογκώδεις, οδηγώντας έτσι σε μια ελαφρά καταστροφή της δομής.

Plastikopiisi vlefaridon7https://www.pinterest.com/

Οι ειδικοί ομορφιάς και οι γιατροί συνιστούν να εξοικειωθείτε καλά με αυτό πριν από τη διαδικασία και να βεβαιωθείτε για τη σωστή σύνθεση και τον επαγγελματισμό του ατόμου που θα κάνει την πλαστικοποίηση.

Plastikopiisi vlefaridon8https://www.pinterest.com/

Αντενδείξεις

Η κύρια αντένδειξη είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν extensions σε πλαστικοποιημένες βλεφαρίδες. Επίσης δεν ενδείκνυται να κάνετε πλαστικοποίηση για θηλάζουσες μητέρες και εγκύους. Οι αλλεργικοί και οι γυναίκες με προβλήματα στα μάτια πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουν τη διαδικασία. Διαφορετικά, όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τη διαδικασία.

Plastikopiisi vlefaridon9https://www.pinterest.com/

Η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων δεν είναι πλέον κάτι νέο στον κόσμο της ομορφιάς. Παλαιότερα, οι κυρίες έκαναν εξτένσιον, που κατέστρεψαν τις βλεφαρίδες τους. Χάρη σε μια νέα και υψηλής τεχνολογίας διαδικασία με φυσικά συστατικά, οι βλεφαρίδες γίνονται πολύ πιο ελκυστικές, πιο γεμάτες και πιο δυνατές.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/brovi-resnitsy/posledstviya-laminirovaniya-resnits