LOGO1


Το μανικιούρ των κοντών νυχιών είναι μια τέχνη που απαιτεί λεπτή δεξιοτεχνία και την ικανότητα να λαμβάνονται υπόψη τα χαρακτηριστικά των νυχιών κάθε δακτύλου.

Lathoi konton2Όπως σε κάθε άλλο τομέα, υπάρχουν πολλά κοινά λάθη που μπορούν να καταστρέψουν το τελικό αποτέλεσμα.

Περιεχόμενο

  • Κόψτε τα νύχια σας πολύ κοντά
  • Κακή επιλογή μορφής
  • Ανώμαλη άκρη των νυχιών
  • Ανεπαρκής ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος γύρω από τα νύχια
  • Μη διορθωμένα ελαττώματα
  • Λάθος χρώμα βερνικιού
  • Λανθασμένη εφαρμογή βερνικιού
  • Υπερβολικά πολύπλοκος σχεδιασμός

Κόψτε τα νύχια σας πολύ κοντά

Όταν κόβετε τα νύχια σας, θα πρέπει να αφήνετε μια μικρή ελεύθερη άκρη για να μην κοπεί πολύ το νύχι. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον πόνο και την ενόχληση που σχετίζεται με το κόψιμο των νυχιών σας πολύ κοντά στο δέρμα.

Lathoi konton3Κακή επιλογή μορφής

Όταν πρόκειται για κοντά νύχια, το σχήμα έχει μεγάλη σημασία. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι η επιλογή ενός σχήματος που δεν ταιριάζει στον τύπο των νυχιών σας ή στο σχήμα των δακτύλων σας.

Lathoi konton4Ανώμαλη άκρη των νυχιών

Όταν κόβετε τα νύχια σας, πρέπει να φροντίζετε ώστε η άκρη να είναι ομοιόμορφη και λεία. Μια ανομοιόμορφη άκρη μπορεί να φαίνεται ατημέλητη και να δημιουργεί δυσφορία κατά τις καθημερινές δραστηριότητες.

Lathoi konton5Ανεπαρκής ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος γύρω από τα νύχια

Το δέρμα γύρω από τα νύχια απαιτεί επίσης φροντίδα. Μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα ή φυσικά έλαια για να αποτρέψετε την ξηρότητα, τις ρωγμές και τα γρέζια.

Lathoi konton6Μη διορθωμένα ελαττώματα

Εάν υπάρχουν μικρές ανομοιόμορφες κηλίδες ή ελαττώματα στα νύχια σας, θα πρέπει να διορθωθούν πριν την εφαρμογή βερνικιού. Χρησιμοποιήστε μπλοκ γυαλίσματος ή ειδικά εργαλεία για να κάνετε την επιφάνεια των νυχιών σας λεία και ομαλή.

Lathoi konton7Λάθος χρώμα βερνικιού

Το χρώμα του βερνικιού είναι μια άλλη λεπτομέρεια που συχνά παραμελείται. Οι φωτεινές και σκούρες αποχρώσεις μπορεί να φαίνονται κομψές σε μακριά νύχια, αλλά σε κοντά μπορούν να δημιουργήσουν ένα «βαρύ» αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, για κοντά νύχια συνιστάται να επιλέξετε ελαφριές, λεπτές αποχρώσεις ή ημιδιαφανείς επικαλύψεις.

Lathoi konton8Λανθασμένη εφαρμογή βερνικιού

Όταν εφαρμόζετε βερνίκι σε κοντά νύχια, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε την εφαρμογή πολύ παχιάς στρώσης για να αποφύγετε το σκάσιμο και το γρήγορο ξεφλούδισμα του βερνικιού.

Lathoi konton9Υπερβολικά πολύπλοκος σχεδιασμός

Τα κοντά νύχια είναι σαν ένας μίνι καμβάς και τα υπερβολικά πολύπλοκα σχέδια μπορεί να φαίνονται συντριπτικά. Αν επιλέξετε σχέδιο ή χαλκομανία, προσπαθήστε να αφήσετε αρκετό χώρο ώστε το νύχι να μην φαίνεται πολύ απασχολημένο ή ακατάστατο.

Lathoi konton10Το μανικιούρ για κοντά νύχια δεν είναι μόνο μοντέρνο, αλλά και βολικό. Τα λάθη στο μανικιούρ μπορεί να φαίνονται μικρά, αλλά μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα. Αποφύγετε τα κοινά λάθη και το μανικιούρ σας θα δείχνει πάντα τέλειο!

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/oshibki-v-manikyure-korotkih-nogtei