LOGO1


Αυτή την άνοιξη του 2024, οι ειδικοί της μόδας προσφέρουν στις κυρίες μια αρκετά μεγάλη λίστα με αντικείμενα που πρέπει να έχουν που θα κάνουν την εικόνα μιας γυναίκας…

Aniksis Must have2φωτεινή, κομψή και ελκυστική. Ανάμεσα στα μοντέλα είναι ρούχα σε μεταλλικό στυλ, σατέν προϊόντα, ρούχα από σιφόν, δέρμα και βαμβάκι.

Aniksis Must have3

Aniksis Must have4Περιεχόμενο

  • Κλασικό μαύρο παλτό
  • Μοντέρνο φόρεμα με κρόσσια
  • Κομψό παντελόνι κάπρι
  • Πολυχρηστικό λευκό πουκάμισο
  • Γυμνά μοντέλα
  • Μοντέρνα παντελόνια

Κλασικό μαύρο παλτό

Ένα πολυτελές μαύρο κασμίρ παλτό μέχρι το πάτωμα επιτρέπει σε μια γυναίκα να δημιουργήσει μια κομψή εμφάνιση. Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης μπορούν να είναι κόκκινα λουστρίνι γάντια και μια τσάντα του ίδιου χρώματος. Κομψά γυαλιά ηλίου με μεγάλο σκελετό θα συμπληρώσουν την τέλεια ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Aniksis Must have5Μοντέρνο φόρεμα με κρόσσια

Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν μοντέρνα διακόσμηση με περιθώρια όχι μόνο σε αξεσουάρ και παπούτσια, αλλά και σε ρούχα. Τα φορέματα με κρόσσια θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την άνοιξη. Χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει το στρίφωμα της φούστας, τα μανίκια και τον ζυγό στην πλάτη και στο στήθος. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά φαίνονται βραδινά φορέματα από ύφασμα με μεταλλικό αποτέλεσμα σε σκούρο κερασί χρώμα, μαύρο και ασημί.

Aniksis Must have6@rita.tesla

Aniksis Must have7@micahgianneli

Κομψό παντελόνι κάπρι

Στα τέλη της άνοιξης, όταν κάνει αρκετά ζέστη, πολλές γυναίκες φορούν μοντέρνα cropped παντελόνια κάπρι που φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας. Αυτά τα παντελόνια δείχνουν υπέροχα με πουκάμισα, τοπ, μπλουζάκια και μακριά μανίκια. Ωστόσο, τέτοια μοντέλα παντελονιών είναι καλά για μια περιστασιακή εμφάνιση, για ταξίδια εκτός πόλης, για πεζοπορία, αλλά όχι για τη δημιουργία μιας εμφάνισης γραφείου.

Aniksis Must have8Πολυχρηστικό λευκό πουκάμισο

Το layering είναι μια ανοιξιάτικη τάση. Γι' αυτό οι στυλίστες συνιστούν στις fashionistas να προσθέσουν ένα λευκό πουκάμισο στην γκαρνταρόμπα τους και να το φορέσουν πάνω από ένα ανοιχτό τοπ. Επιπλέον, τα φαρδιά υπερμεγέθη πουκάμισα, τα εφαρμοστά μοντέλα και τα μακρόστενα πουκάμισα-φορέματα με μάξι μήκος είναι εξίσου σχετικά. Κάνουν εξαιρετικά ταιριαστά με φούστες, παντελόνια και σορτς.

Aniksis Must have9Γυμνά μοντέλα

Τα ρούχα σε χρώμα σάρκας θα γίνουν τα πιο δημοφιλή την άνοιξη. Ανανεώνουν τέλεια την εικόνα μιας γυναίκας, καθιστώντας την νεότερη και πιο φρέσκια. Πλεκτά φορέματα με ελαφρώς στενή σιλουέτα, κομψά παντελόνια με παντελόνια palazzo, ζιβάγκο και ζακέτες φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Aniksis Must have10Μοντέρνα παντελόνια

Η γκαρνταρόμπα μιας σύγχρονης γυναίκας δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα παντελόνι. Ιδιαίτερα δημοφιλή θα είναι μοντέλα που αποτελούνται από μακρόστενα εφαρμοστά σακάκια και ελαφρώς κομμένα ψηλόμεσα παντελόνια, καθώς και σακάκια με ώμους έμφασης.

Aniksis Must have11

Aniksis Must have12Τα must-have αντικείμενα για την άνοιξη του 2024 θα επιτρέψουν στις γυναίκες να δημιουργήσουν τον μέγιστο αριθμό κομψών και πρωτότυπων εμφανίσεων.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/must-have-veschi-vesny