LOGO1


Η άνοιξη είναι μια εποχή ανανέωσης, και όχι μόνο της φύσης, αλλά και της γκαρνταρόμπας.

Aniksis kartarompa2Όλοι γνωρίζουμε το κοινό ρητό ότι σε υποδέχεται τα ρούχα σου, αλλά σε παρασύρει το μυαλό σου.

Λίγοι γνωρίζουν ότι το στυλ των ανοιξιάτικων ρούχων μπορεί να πει πολλά για τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών του. Και δεν έχει καθόλου σημασία αν φοράς επώνυμα ρούχα ή όχι. Τα ρούχα θα αποκαλύψουν τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας καλύτερα από οποιαδήποτε ιστορία για τον εαυτό σας.

Περιεχόμενο

  • Θαυμαστές επιχειρηματικού στυλ
  • Οπαδοί των κλασικών
  • Ντουλάπα σε σπορ στυλ
  • Άνετο casual
  • Υπερβολές στα ρούχα

Θαυμαστές επιχειρηματικού στυλ

Γυναίκες με αυτοπεποίθηση, έξυπνες σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στην καριέρα τους. Είναι αυτοί που προτιμούν ένα αυστηρό επιχειρηματικό στυλ, που χαρακτηρίζεται από συγκρατημένα χρώματα και λακωνικά στυλ.

Η εκδήλωση συναισθημάτων και συναισθημάτων δεν είναι τυπική για τέτοια άτομα· είναι συγκρατημένα και μυστικοπαθή, πάντα έντονα ευγενικά και όχι ομιλητικά.

Aniksis kartarompa3

Aniksis kartarompa4

Aniksis kartarompa5Οπαδοί των κλασικών

Οι ήρεμες και συνετές γυναίκες προτιμούν τα κλασικά πράγματα. Είναι στη φύση τους να σέβονται και να τηρούν τα έθιμα και τα ήθη που είναι αποδεκτά στην κοινωνία. Δεν θα υποκύψουν ποτέ σε σκανδαλώδεις αναμετρήσεις. Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των σημαντικών στόχων τους. Προτιμούν το αλόγιστο φλερτ και την επιπολαιότητα από τις αρμονικές σοβαρές σχέσεις.

Aniksis kartarompa6Ντουλάπα σε σπορ στυλ

Δυναμικές, δυναμικές γυναίκες επιλέγουν ρούχα σε σπορ στυλ. Η φύση της δουλειάς τους και ο ενεργός τρόπος ζωής τους απαιτούν να ντύνονται άνετα και άνετα. Τέτοιες γυναίκες όχι μόνο πηγαίνουν για τρέξιμο το πρωί, αλλά προτείνουν επίσης στους εργαζόμενους να κάνουν διαλείμματα από τη δουλειά για να κάνουν βασική σωματική άσκηση. Για αυτούς η έννοια: η κίνηση είναι ζωή, όχι απλώς ένα σύνθημα, αλλά μια θέση ζωής.

Aniksis kartarompa7Άνετο casual

Τα ρούχα πρέπει να είναι άνετα, λειτουργικά και πρακτικά - αυτά είναι τα κριτήρια για τις κυρίες που επιλέγουν τα απαραίτητα για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα τους. Δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις τάσεις της μόδας, το κύριο πράγμα είναι ότι τα ρούχα τους δίνουν πραγματική ευχαρίστηση.

Aniksis kartarompa8

Aniksis kartarompa9

Aniksis kartarompa10Υπερβολές στα ρούχα

Οι γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν στο πλήθος με απίστευτα λαμπερά, υπερβολικά ρούχα λατρεύουν να σοκάρουν το κοινό. Η αυτοέκφραση μέσα από ασυνήθιστα outfits είναι στον χαρακτήρα τους. Φορούν ενδιαφέροντα, εντυπωσιακά κοσμήματα που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αυτούς. Τέτοιες γυναίκες, κατά κανόνα, είναι αλαζονικές, ματαιόδοξες, αναιδείς, σίγουρες για την ορθότητα της θέσης τους στη ζωή και δεν δέχονται τις συμβουλές κανενός, πολύ λιγότερο την καταδίκη που τους απευθύνεται.

Aniksis kartarompa11Έτσι, αξίζει να δείτε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα που επέλεξαν οι κυρίες και θα σας γίνει ξεκάθαρο με ποιον έχετε να κάνετε.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/vybor-vesennego-garderoba