LOGO1


Ένα από τα πιο viral και trending χτενίσματα της χρονιάς είναι το hush cut. Είναι μια τεχνική κουρέματος πολλαπλών στρώσεων σε…

Teriazoyn se oles2κοντά μήκη μαλλιών, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα απίστευτα όμορφο σχήμα που ταιριάζει σε πολλές γυναίκες. Και όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία - μεταξύ του μήκους και του στυλ σας.

Περιεχόμενο

  • Απαλές μπούκλες σε σιγανή κοπή
  • Φιλαριστό κούρεμα με μύτες
  • Hush cut κούρεμα σε σκούρο χρώμα
  • Κοντό κούρεμα “hush cut” με ξύρισμα
  • Hush cut bob κούρεμα
  • Κοντό κούρεμα για φυσικά σπαστά μαλλιά
  • Hush cut με χωρίστρα στο πλάι
  • Κοντό κούρεμα σε ασημί σχέδιο
  • Κοντό κούρεμα με micro bangs
  • Hush cut με χοντρά κτυπήματα
  • Διχρωμία hush cut με απαλές παστέλ αποχρώσεις
  • Κοντό κυματιστό κούρεμα με ombre
  • Κόψιμο σε στυλ Shaggy
  • Hush cut κούρεμα σε ροζ χρυσό χρώμα

Απαλές μπούκλες σε σιγανή κοπή

Το hush cut είναι γνωστό για την απαλότητα και τη λεπτότητα του, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μια επιπλέον δόση κομψότητας με ένα διακριτικό κυματιστό στυλ. Αυτό το όμορφο χτένισμα είναι ιδανικό για πιο σημαντικά γεγονότα.

Teriazoyn se oles3Φιλαριστό κούρεμα με μύτες

Αν θέλετε να δώσετε στο κοντό σας κούρεμα λίγο πιο χαλαρό, σκεφτείτε αυτήν την δροσερή ιδέα κουρέματος. Ξεκινά με ένα «τυπικό» κοντό κούρεμα με πολλές μακριές στρώσεις. Ωστόσο, τα ασταθή άκρα και τα πλαϊνά κτυπήματα δίνουν σε αυτή την εμφάνιση μια μοντέρνα πινελιά.

Teriazoyn se oles4Hush cut κούρεμα σε σκούρο χρώμα

Με μοντέρνο κούρεμα και έξτρα όγκο στις ρίζες, μπορείτε να αποκτήσετε μια μοιραία και στιλάτη εμφάνιση. Επιλέξτε μια σκούρα απόχρωση μαλλιών για ένα "hush cut" για να κατακτήσετε τους πάντες με την εξαιρετική ομορφιά σας.

Teriazoyn se oles5Κοντό κούρεμα “hush cut” με ξύρισμα

Εάν είστε μια τολμηρή και επιδεικτική fashionista, τότε θα λατρέψετε την τολμηρή εκδοχή του κλασικού hush cut. Λίγη περισσότερη φωτεινότητα στα μαλλιά σας σε αυτό το χτένισμα σίγουρα δεν θα βλάψει.

Teriazoyn se oles6Hush cut bob κούρεμα

Τα μαλλιά κόβονται ακριβώς κάτω από το πηγούνι, γεγονός που προσθέτει όγκο στα μαλλιά και πλαισιώνει το πρόσωπο με σκέλη. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα χτένισμα που κάνει τις μπούκλες σας να φαίνονται ογκώδεις.

Teriazoyn se oles7Κοντό κούρεμα για φυσικά σπαστά μαλλιά

Εάν είστε ευλογημένοι με την όμορφη φυσική υφή αλλά έχετε βαρεθεί τη συντήρηση, αυτή η σύντομη περικοπή μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. Το χτένισμα όχι μόνο φαίνεται εκπληκτικό με φυσικούς κυματισμούς, αλλά απαιτεί και πολύ λιγότερη συντήρηση.

Teriazoyn se oles8Hush cut με χωρίστρα στο πλάι

Τα πλαϊνά χωρίστρα είναι εκτός μόδας; Αυτό το χτένισμα αποδεικνύει ότι μπορείς ακόμα να δείχνεις εντυπωσιακή με ένα πλάι. Για να προσθέσετε ακόμα περισσότερο δράμα και κομψότητα στην εμφάνισή σας, σκεφτείτε να βάψετε το κοντό σας κούρεμα με ζωηρές αποχρώσεις όπως αυτό το λαμπερό κόκκινο.

Teriazoyn se oles9Κοντό κούρεμα σε ασημί σχέδιο

Οι αστραφτερές ασημί αποχρώσεις δίνουν μια απαλή πινελιά από τη σύντομη κοπή. Προσθέστε αισθητό όγκο στις ρίζες για να δώσετε στο χτένισμά σας κάποια αναπήδηση. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για όλους, καθώς και για κυρίες με πιο λεπτές μπούκλες.

Teriazoyn se oles10Κοντό κούρεμα με micro bangs

Αυτό το δροσερό κοντό κούρεμα μοιάζει να είναι στο εξώφυλλο του επόμενου περιοδικού Vogue. Έχει ό,τι πρωτοποριακό θα μπορούσες ποτέ να ονειρευτείς. Για να κάνετε τα micro bangs σας να ξεχωρίζουν, σκεφτείτε να τα κάνετε πιο σκούρα απόχρωση σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μαλλιά σας.

Teriazoyn se oles11Hush cut με χοντρά κτυπήματα

Θέλετε το χτένισμά σας να έχει μια ρετρό αίσθηση; Το κόψιμο γίνεται σε ένα αξιολάτρευτο στυλ hush, αλλά προσθέτει λεπτές άκρες και χοντρά κτυπήματα για να του δώσει μια αίσθηση της δεκαετίας του '70.

Teriazoyn se oles12Διχρωμία hush cut με απαλές παστέλ αποχρώσεις

Teriazoyn se oles13Κοντό κυματιστό κούρεμα με ombre

Teriazoyn se oles14Κόψιμο σε στυλ Shaggy

Teriazoyn se oles15Hush cut κούρεμα σε ροζ χρυσό χρώμα

Teriazoyn se oles16Το παρουσιαζόμενο hush cut κούρεμα είναι ένα εντελώς νέο έργο τέχνης που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μιας γυναίκας. Εύκολο στο χτένισμα, κατάλληλο για όλους τους τύπους και τα χρώματα μαλλιών, το κούρεμα θα σας δώσει μια νέα και στιλάτη εμφάνιση που θα σας ξετρελάνει.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/strizhki/strizhka-hush-cut